Προς το περιεχόμενο

32LV4500 Κωτσόβολος 348Ε

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για δείτε τώρα τιμή...

edit: και η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση: "Έχει παραληφθεί". (και σίγουρα δεν έχω παραλάβει, θα το ήξερα...)

Δημοσ.

η τιμη πηγε στα υψη... θα βγουν τωρα καποιοι να που παλι οτι ειναι ντροπη μας που παραγγειλαμε γιατι επρεπε να παρουμε τηλεφωνο και να τους παρακαλεσουμε να μας τη δωσουν σε αυτη την τιμη, και οχι να την παρουμε μονοι μας... τεσπα εγω για ενα φιλο την ηθελα αλλα δεν προλαβα να παραγγειλω...

Δημοσ.

The same case here...

Έστειλα άνθρωπο να την παραλάβει και δε φτάνει που δεν είχαν ενημερωθεί για την "έκπτωση" που ισχύει αλλά αντιθέτως του είπαν να την αγοράσει "ακριβά" και να του κάνουν καλύτερη τιμή... Και όλα αυτά φαίνονται στα fora και στο ιστορικό τιμών του skroutz.

για δείτε τώρα τιμή...

edit: και η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση: "Έχει παραληφθεί". (και σίγουρα δεν έχω παραλάβει, θα το ήξερα...)

Δημοσ.

για δείτε τώρα τιμή...

To "Εχει παραληφθεί" σημαίνει οτι έχει παραληφθεί απο αυτούς η παραγγελία και όχι οτι έχεις παραλάβει εσύ.

Δημοσ.

@Angeldust

Ok,thanks. Αλλά είσαι σίγουρος; Έχω ξαναγοράσει από kotsovolo(online) και δε το έχω ξαναδεί αυτό το status...

Δημοσ.

Όσοι παραγγείλατε απο Κοτσόβολο, Ηλεκτρονική, electro world θα παραλάβετε κανονικά. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε γιατι έγινε μια στραβή με την 40'' του 50άρικου.(που μεταξύ μας ήταν και γελοίο)

Αναμένουμε, δίχως να έχουμε λόγο ανησυχίας, με ενθουσιασμό για την νεα μας screen. Όσοι δεν προλάβατε ας είσασταν πιο γρήγοροι. Μέχρι της 9 το πρωί ήταν ακόμη ανοιχτή. Για οτι εχει να κάνει το internet, το skroutz κάνει όλη την ζημιά. Όχι το thread αυτό. Και οι τηλεοράσεις εξαφανίζονται σε μια νύχτα σε όλες τις καλες προσφορές, είτε ανοίξετε εδω thread είτε όχι.

Δημοσ.

Όσοι παραγγείλατε απο Κοτσόβολο, Ηλεκτρονική, electro world θα παραλάβετε κανονικά. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε γιατι έγινε μια στραβή με την 40'' του 50άρικου.(που μεταξύ μας ήταν και γελοίο)

φίλος, το έχεις πολύ σίγουρο...

κράτα μικρό καλάθι για τις ελληνικές "επιχειρήσεις"...

Δημοσ.

φίλος, το έχεις πολύ σίγουρο...

κράτα μικρό καλάθι για τις ελληνικές "επιχειρήσεις"...

Ρε φίλε θα την πάρεις, τι καχυποψία είναι αυτή;

Δημοσ.

Πέμπτη ή Παρασκευή θα τις έχετε όλοι. Δεν έχουν κάθε μέρα παραλαβή απο τις κεντρικές αποθήκες. Και δεν ξέρετε και κάθεστε και ακούτε τον κάθε ασχετίδη που πετάει οτι μαλακία του καπνίσει. Θα την πάρεις στο λέω εγώ. Αυτό είναι προσφορά, το άλλο ήταν λάθος. Μην τα κάνουμε όλα μιξερ

Υπάλληλο καταστημάτων με κάνατε

Δημοσ.

Πέμπτη ή Παρασκευή θα τις έχετε όλοι. Δεν έχουν κάθε μέρα παραλαβή απο τις κεντρικές αποθήκες. Και δεν ξέρετε και κάθεστε και ακούτε τον κάθε ασχετίδη που πετάει οτι μαλακία του καπνίσει. Θα την πάρεις στο λέω εγώ. Αυτό είναι προσφορά, το άλλο ήταν λάθος. Μην τα κάνουμε όλα μιξερ

Υπάλληλο καταστημάτων με κάνατε

να σε ρωτήσω κατι, γιατι ακουσε αρπαγμένος; απο την αλλη πραγματικα θα ηθελα να καταλάβω αφου ξερεις γιατι βγαινουν προσφορες κομήτες για λιγες ωρες και εξαφανιζονται, δεν ενδιαφερονται να πουλησου(μονο επειδη φαινεται να ξερεις, δεν υπονοω κατι);

Δημοσ.

Προώθηση κάνουν του καταστήματος τους. Marketing λέγεται μέσω του internet. Παρόλα αυτά παραδέξου οτι αδράνησες. Τι έκανες τόσες ώρες; Απο τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το πρωί σχεδόν 18 ώρες. Λίγες είναι; Βγάζουν λίγα τεμάχια δεν ξέρω πόσα και τα πάνε μέχρι να τελειώσουν. Μολις τελειώσουν το προιόν ή θα ανέβει σε τιμή (συνήθως αρκετά) ή θα εξαφανιστεί για πάντα (ξεστοκάρισμα)

Εγώ δεν σας είπα οτι είναι φοβερή ευκαιρία; Σε κάποιους ξίνισε να φανταστείς :mrgreen: Μετα απο καμια ώρα την έκλεισα. Να φανταστείς στις 10 το βράδυ το είδα.

Σαν εναλλακτική λύση μου αρέσει πολύ και αυτό εδώ.

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/samsung-t27a550.php Λιγότερες inches άλλα είναι monitor TV, δηλαδή έχει τρομερή εικόνα όταν συνδέετε με pc, και με μεγαλύτερο contrast σε όλα. Είναι για μεσέες αποστάσεις και έχει το το PIP που είναι πολύ χρήσιμο (pc και ΤV μαζί)

Σε κοντινές αποστάσεις έχεις καλύτερη εικόνα αδιαμφισβήτητα.

Δημοσ.

Προώθηση κάνουν του καταστήματος τους. Marketing λέγεται μέσω του internet. Παρόλα αυτά παραδέξου οτι αδράνησες. Τι έκανες τόσες ώρες; Απο τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το πρωί σχεδόν 18 ώρες. Λίγες είναι; Βγάζουν λίγα τεμάχια δεν ξέρω πόσα και τα πάνε μέχρι να τελειώσουν. Μολις τελειώσουν το προιόν ή θα ανέβει σε τιμή (συνήθως αρκετά) ή θα εξαφανιστεί για πάντα (ξεστοκάρισμα)

Εγώ δεν σας είπα οτι είναι φοβερή ευκαιρία; Σε κάποιους ξίνισε να φανταστείς :mrgreen: Μετα απο καμια ώρα την έκλεισα. Να φανταστείς στις 10 το βράδυ το είδα.

ρε φιλε, δεν ηταν για μενα γιαυτο καθυστερησα, να το πεις να σου πουν κτλπ. Δε διαμαρτυρομαι, απλως απορώ... απο την αλλη ομως δεν ειναι ακριβως οπως τα λες, διοτι ηταν σε καλη τιμη και η 40αρα και αλλαξαν μαζι τιμη...ξεστοκαραν ταυτοχρονα;; τεσπα δε με ενδιαφερει, κουβέντα να γινεται...

Δημοσ.

έχει πλάκα, είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και τελικά δεν πρόσεξα ότι η προθεσμία έληγε σήμερα...

πως γίνεται αυτό; να σου δίνουν μόνο μια μέρα προθεσμία να παραλάβεις από το κατάστημα...

anyway...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...