Προς το περιεχόμενο

32LV4500 Κωτσόβολος 348Ε

Konstantin77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν καποιος την εχει και μπορει να μας πει τιποτα, εγω πηγα κ την ειδα σε αλλο καταστημα γιατι δεν την ειχαν στησει ακομα στο καταστημα ευοσμου και σταυρουπολης, φαινεται πολυ καλη και την ειδα και διπλα διπλα με την Samsung UE32D5000 32", η Samsung ειχε πιο ζωντανα χρωμματα, αλλα και +100€...

Δημοσ.

γαμει η περιγραφη τους

SB 2.0 (JPEG/MP3). To USB 2.0 είναι 40 φορές γρηγορότερο απο το USB 1.0. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να έχετε γρηγορότερη και πιο εύκολη προσβαση στις multimedia συσκευές σας.
Δημοσ.

ξερει κανεις τι φορματ βιντεο παιζει? mkv,xvid-divx,avi παιζει?

σκεφτομαι να την παρω αμα μπορει να αναπαραγει ταινιες απο το usb

Δημοσ.

Ξέρετε αν κάνει εγγραφή σε σκληρό δίσκο;

Ο κότσος αναφέρει ότι είναι DVR ready, αλλά δεν βρίσκω τίποτε σχετικό στην ιστοσελίδα της LG.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα μια για τον αδερφό μου. Είναι ότι πρέπει για κρεβατοκάμαρα, 32" LED και 100hz. Της λείπουν τα internetικά καλούδια του μεγαλύτερου μοντέλου, αλλά για την τιμή είναι special.

Thanks στον topic starter Konstantin77 !!!

Δημοσ.

θεωρώ είναι καλή τιμή αλλά μου φαίνονται κάπως ξεθοριασμένα τα χρωματά της (ή κάνω λάθος;)...

δειτε το video στο Πλαίσιο...

Δημοσ.

Konstantin77 που την ξετρύπωσες αυτήν την 32άρα; φοβερή. Και έστελνα μυν σε ένα φίλο για 2 άλλες, αλλα αυτή εδώ δεν παίζεται.

Χτύπησα μια.

Δημοσ.

θεωρώ είναι καλή τιμή αλλά μου φαίνονται κάπως ξεθοριασμένα τα χρωματά της (ή κάνω λάθος;)...

δειτε το video στο Πλαίσιο...

φιλε μου την ειδα διπλα διπλα με την Samsung UE32D5000 32" και οντως η samsung εχει πιο ζωντανα χρωμματα.

Δημοσ.

φιλε μου την ειδα διπλα διπλα με την Samsung UE32D5000 32" και οντως η samsung εχει πιο ζωντανα χρωμματα.

χωρις να εχω προσωπικη αποψη, απλως να πω οτι καμια φορα οι μαμισιες ρυθμισεις μπορει να υπερβαλουν τα χρωματα για να δειξουν πιο εντονα και ζωντανα. Αυτα τα χρωματα ειναι κουραστικα στη ματι κατα την κανονικη χρηση...απλα να εχει κανεις υποψη οτι ειναι ευκολο να κορεσεις τα χρωματα χωρις αυτο να αποδεικνυει ποιοτητα...θα επαιζα με τις ρυθμισεις πριν αποφασισω...

Δημοσ.

Άλλα 100ευρό έχει η οθόνη που λες. Παρόλα αυτά ,δεν πρέπει να κοιτάς τα έντονα χρώματα αλλα ποιός δίνει την αληθινή εικόνα χωρίς παραμορφώσεις και με το καλύτερο μαύρο. Αν το πάμε έτσι άνετα σου βρίσκω TV me 250 ευρό LCD με πολύ πιο έντονα χρώματα απο τηλεοράσεις LED με μεγαλύτερα λεφτά. 4εκ contrast έχει ρε παιδιά ήμαρτον. Εκτος αν λεέι ψέματα η LG

Δεν ήξερα οτι δίναν 100HZ σε αυτά τα λεφτά. Μας χαρίζαν 1 γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια νομίζω.

Στο πορ παγκαζ χωράει; Να επιλέξω παραλαβή απο κατάστημα; Είναι κοντά, και δεν με βολεύουν οι ώρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...