Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να βρω δουλειά...

Clare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Όταν λες ημιαπασχόληση εννοείς full 4ωρο ή λιγότερο;Στα McDonalds Ελλάδας ή Κίνας; :-D

Υ.Γ. Άμα είναι έτσι,εγώ σου δίνω 2€ και πληρωμένες βενζίνες/πρωϊνό καφέ/κουλουράκι/Σαλονικιώτικη μπουγάτσα να έρχεσαι 7-9 να σηκώνεις κάνα τηλέφωνο,το ψήνεις; :rolleyes:

Ενας

Κατα 99% σου κάναν πλάκα.

Αυτό που λες απλα δεν υπάρχει!

Μήπως είσαι troll?

Και ενας δυο

Γεια σας επιχειρηματίες μου εσεις που πληρώνετε και χοντρά...για σας καμάρια του Βορρά , για σας μέλλον της Ελλάδος.... :mrgreen:

Γεια σας οι τα παντα γνωρίζοντες και τα πάντα ποιώντες, με χρόνια εμπειρία στο εμπόριο και στην εργασία. :mrgreen:

Ο ένας 23 και ο αλλος 21 χρονών

Ο ένας κληρονόμησε επιχείρηση και ο αλλος βρήκε δουλειά μέσω γνωστού...

Καμάρια μου εσείς....!!!

Οχι που θα λείπατε απο τετοια συζήτηση....!!!! :rolleyes:

Γεια σε όλους.

Ακόμα και σε McDonalds πήγα και μου είπαν οτι πληρώνουν 1 ευρώ την ημέρα (ημιαπασχόληση), έλεος...

Καμιά συμβουλή? Κάτι εύκολο? Ψάχνω εργασία για να πληρώσω κάποια δίδακτρα αλλά τίποτα, έχω απελπιστεί.

την ώρα....ίσως...και πάλι δεν βγαίνουνε τα μαθηματικά.

Συμβουλή? Αν δεν είναι για κάτι σταθερό , φύλλάδια κοίτα , καφετέριες αν είσαι γυναίκα( δυσκολα και πάλι).

Καμαριέρα , να πλύνεις σκάλες στην τελική.

Για δίδακτρα ακόμα και λουστράκι , εφόσων ο σκοπός είναι ιερός.

ΥΓ : και κάτι άλλο σκέφτηκα που για τους πελάτες θα ήτανε kinky , "I do it for my college" , "ελληνιδες φοιτήτριες σε κρίση" κλπ , αλλά δεν το λέω , γιατί δεν ξέρω τις ηθικές σου αναστολές.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γεια σας επιχειρηματίες μου εσεις που πληρώνετε και χοντρά...για σας καμάρια του Βορρά , για σας μέλλον της Ελλάδος.... :mrgreen:

Γεια σας οι τα παντα γνωρίζοντες και τα πάντα ποιώντες, με χρόνια εμπειρία στο εμπόριο και στην εργασία. :mrgreen:

Ο ένας 23 και ο αλλος 21 χρονών

Ο ένας κληρονόμησε επιχείρηση και ο αλλος βρήκε δουλειά μέσω γνωστού...

Ή είσαι παντελώς άχυτος ή έχεις ψυχολογικά προβλήματα,δεν εξηγείται αλλιώς...

Δημοσ.

Σε Mac Donalds δούλευα το 2002. Τότε έπαιρνα 2,92 μεικτα την ώρα. Τώρα ίσως δίνουν γύρω στα 2€ την ώρα μεικτά, δηλαδή γύρω στο 1,70 στην τσέπη. Κατάντια

Ή είσαι παντελώς άχυτος ή έχεις ψυχολογικά προβλήματα,δεν εξηγείται αλλιώς...

αμα έχεις ψυχολογικά λίγο δύσκολο να είσαι Χύτης(!! :confused: )

αμα δεν είσαι Χύτης θα έχεις ψυχολογικά..

Οπότε το ένα είναι ανάλογο του άλλου και άμεσα εξαρτώμενο.

Η μεγαλομανία είναι ψυχική ασθένεια , στην οποία ο πασχόντας προσπαθεί να ικανοποιήσει το μυαλό του , αφου δεν έχει άλλο τρόπο , με φαντασιώσεις ότι είναι ο και γαμώ.

images?q=tbn:ANd9GcTYaZBBeFV-Kpvb1LXW7xvAUbO5H8Xv6MqeKVBrruGaVa4RDFwcGUEeysKk

Εκτός απο νέες λέξεις , νέες μαθηματικές πράξεις , γινεται και ψυχανάλυση σε αυτό το Μπλα Μπλα. Αμε...!!! B)

Δημοσ.

Αμέ, πως. Δικαιούμουν ένα burger, μικρές πατάτες, αναψυκτικό σε ποτηράκι νερού και μία κέτσαπ. Χώναμε κέτσαπ που άφηναν οι πελάτες μέσα από το πουκαμισό μας, μιας και τα παντελόνια δεν είχαν τσέπες, ενώ φαγητό που περίσσευε στο κλείσιμο το πετούσαν στα σκουπίδια με εντολή της διεύθυνσης, εκτός αν τύχαινες σε κανέναν λογικό manager ο οποίος τα έβγαζε στο τραπέζι καπάκι μετά το κλείσιμο, πριν αρχίσουμε το καθάρισμα του μαγαζιού. Επίσης, εγώ ήμουν ταμείο και tips απαγορευόταν να δεχτούμε, αλλά κάποιοι πελάτες επέμεναν και άφηναν. Τα tips έφταναν περίπου τα 5 ευρώ ημερησίως. Αυτά τα λεφτά μας υποχρέωναν να τα βάζουμε στο ταμείο υπέρ του καταστήματος και επειδή δούλευα Αγ. Παρακευή και οι πελάτες ήταν σχεδόν πάντα οι ίδιοι και είχαν μια σχετική επιφάνεια, άφηναν καθημερινά tips ενώ τους παρότρυνα να μην το κάνουν, εξηγώντας τους που πήγαιναν τα λεφτά τους ( παίζει να τα κρατούσαν οι managers). Anyway, τη μία φορά που έβγαλα μείον το ταμείο κατά 4 ευρώ, από κάποιο λάθος, μου ζήτησαν να τα πληρώσω και παραιτήθηκα. Γι αυτό αν μπορείτε να τα αποφύγετε καλώς. Είναι τόσα λίγα τα φράγκα που δεν αξίζει καν η διαδρομη.

Δημοσ.

γι'αυτο πανε κατα διαολου τα mc donald's. τουλαχιστον στην θεσσαλονικη. ποσα εμειναν? 2? κι αυτα για κλεισιμο ειναι ειδικα αυτο στο ικεα.

Δημοσ.

αυτο στην καλαμαρια εχει απειρο κοσμο αλλά και ηλίθιους υπαλλήλους. Μια στις 2 μου κανουν λαθος την παραγγελια.

κι εγω το ιδιο θα κανα.επιτηδες.

Δημοσ.

Αμέ, πως. Δικαιούμουν ένα burger, μικρές πατάτες, αναψυκτικό σε ποτηράκι νερού και μία κέτσαπ. Χώναμε κέτσαπ που άφηναν οι πελάτες μέσα από το πουκαμισό μας, μιας και τα παντελόνια δεν είχαν τσέπες, ενώ φαγητό που περίσσευε στο κλείσιμο το πετούσαν στα σκουπίδια με εντολή της διεύθυνσης, εκτός αν τύχαινες σε κανέναν λογικό manager ο οποίος τα έβγαζε στο τραπέζι καπάκι μετά το κλείσιμο, πριν αρχίσουμε το καθάρισμα του μαγαζιού. Επίσης, εγώ ήμουν ταμείο και tips απαγορευόταν να δεχτούμε, αλλά κάποιοι πελάτες επέμεναν και άφηναν. Τα tips έφταναν περίπου τα 5 ευρώ ημερησίως. Αυτά τα λεφτά μας υποχρέωναν να τα βάζουμε στο ταμείο υπέρ του καταστήματος και επειδή δούλευα Αγ. Παρακευή και οι πελάτες ήταν σχεδόν πάντα οι ίδιοι και είχαν μια σχετική επιφάνεια, άφηναν καθημερινά tips ενώ τους παρότρυνα να μην το κάνουν, εξηγώντας τους που πήγαιναν τα λεφτά τους ( παίζει να τα κρατούσαν οι managers). Anyway, τη μία φορά που έβγαλα μείον το ταμείο κατά 4 ευρώ, από κάποιο λάθος, μου ζήτησαν να τα πληρώσω και παραιτήθηκα. Γι αυτό αν μπορείτε να τα αποφύγετε καλώς. Είναι τόσα λίγα τα φράγκα που δεν αξίζει καν η διαδρομη.

τραγικό απλά...

Δημοσ.

απίστευτοι. για 4€;

από τη στιγμή που τα tips πήγαιναν υπερ του καταστήματος θα μπορούσαν να το καλύψουν από εκεί.

ποτέ δε συμπάθησα αυτά τα καταστήματα. τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω

Δημοσ.

Εγώ στεναχωρήθηκα τώρα... από μικρός ήταν όνειρο ζωής να κάτσω στο ταμείο ενός γνωστού fast food (για την εμπειρία) αλλα ok εμπειρία εμπειρία αλλα είπαμε για 200 euro δεν θα πήγαινα ούτε μικρός... :P να ήταν 400 η έστω 350 8a το συζητούσα :P

Το σβήνουμε αυτό.. τώρα έμεινε μονο το αστροναύτης και το οδηγός παραδοσιακού τραμ στην γερμανία hahahahahahaha

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...