Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να βρω δουλειά...

Clare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Ναι μεν η χώρα μας περνάει την οικονομική κρίση, μα έλεος. Έχω πάρει την χρυσή ευκαιρία, έχω πάρει σε 10+ μέρη για εργασία και σχεδόν όλοι μου λένε ότι βρήκαμε άτομα. 'Αλλοι λένε τα γνωστά, "Πες μου τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε" και ειδικά όταν ακούνε ότι δεν έχεις προϋπηρεσία, δεν σε τηλεφωνούν ποτέ. Μάλιστα κάλεσα σε ένα Internet cafe για εργασία και ο τύπος στο τηλέφωνο άρχισε να μου την πέφτει και να με ρωτάει προσωπικές ερωτήσεις. :wacko:

Ακόμα και σε McDonalds πήγα και μου είπαν οτι πληρώνουν 1 ευρώ την ημέρα (ημιαπασχόληση), έλεος...

Καμιά συμβουλή? Κάτι εύκολο? Ψάχνω εργασία για να πληρώσω κάποια δίδακτρα αλλά τίποτα, έχω απελπιστεί.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλως ηρθες στο club.^_^

Δυστυχως δεν εχω κατι να σου προτεινω,οι περισσοτεροι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε.

Συνεχισε το ψαξιμο,λογικα που θα παει κατι θα βρεις,οχι αμεσα αλλα καποια στιγμη...

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Λοιπόν, δεν περίμενα να είναι και έτσι τα πράγματα... Υπάρχουν βέβαια και αρκετές αγγελίες για clubs, αλλά δεν είναι και τόσο ασφαλή...

Δημοσ.

Κοιτα αν εχεις μια καλη εμφανιση,δε σου λεω και μοντελο, πηγαινε σε κανα καφε.Για νεους χωρις προυπηρεσια νομιζω αυτο ειναι πιο ευκολο.Αν και δε μου αρεσει καθολου αν χρειαστει θα ψαξω και εκει.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ευχαριστώ!

Λοιπόν, δεν περίμενα να είναι και έτσι τα πράγματα... Υπάρχουν βέβαια και αρκετές αγγελίες για clubs, αλλά δεν είναι και τόσο ασφαλή...

ποιος την γαμαει την ασφάλεια...

ε.. αν δεν πεθάνεις απο την νύχτα θα πεθάνεις απο την πείνα...

διάλεξε ... μουχαχαχα

φίλε αθήνα είναι μάπα, βοιωτία μεριά σε κάνα εργοστάσιο αμα βρεις καλός, αλλιώς ...@^^()*#$#$

Δημοσ.

Κοιτα αν εχεις μια καλη εμφανιση,δε σου λεω και μοντελο, πηγαινε σε κανα καφε.Για νεους χωρις προυπηρεσια νομιζω αυτο ειναι πιο ευκολο.Αν και δε μου αρεσει καθολου αν χρειαστει θα ψαξω και εκει.

Θα προσπαθήσω εκεί... Αν υπάρχου θέσεις, λολζ.

1 € την ημέρα? What? Τί εννοείς?

Με κάλεσαν σε McDonalds και μου έιπαν ότι το ημερομίσθιο είναι ένα ευρώ... Δεν θυμάμαι πόσες ώρες βέβαια, αλλά αυτό είναι ξεφτίλα.

Δημοσ.

Βρε σιγουρα 1 ευρω ημερομησθιο...μηπως δε καταλαβες καλα?Μηπως 1 ευρω την ωρα?Πιο λογικο μου ακουγεται.Ειπαμε τοο εχουν ξεφτιλισει αλλα οχι και ετσι!

Δημοσ.

Όχι βρε παιδία, μου είπε ημερομίσθιο για την ημιαπασχόληση! Και καλά ότι δίνουν πιο πολλά full-time.

Δημοσ.

τι λες ρε 1 ευρώ για ημιαπασχόληση...

ακόμα και για 1 ωρα κάθε μέρα να σε θέλανε, να καθάριζες τους κάδους θα έπαιρνες τουλάχιστον 5 ευρώ...

γιατί δεν τους είπες, εγώ δίνω 2 ευρώ, θα έρθεις να δουλέψεις για μένα...

χαχαχα

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Κατα 99% σου κάναν πλάκα.

Αυτό που λες απλα δεν υπάρχει!

Μήπως είσαι troll?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...