veteranos123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Στο pc της υπογραφης μου οταν βαζω καποιο cd-dvd δεν μου βγαζει το πινακακι τς αυτοματης εκτελεσης πριν καιρο ειχα το ιδιο προβλημα αλλα μου εφτιαξε.το θεμα ειναι οτι μπορει να ειναι ιος? To avast και το malware που τρεχω δεν μου βτισκει τιποτα.Απο τον πινακα ελεγχου ειναι ενεργοποιιμενο.Ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεξί κλικ στο DVD, ιδιότητες και επαναφορά προεπιλογών, δοκίμασες;
driftingcris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Η επισης σκευτικες οτι μπορει και να τα τιναξε?
veteranos123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεξί κλικ στο DVD, ιδιότητες και επαναφορά προεπιλογών, δοκίμασες; Δεν μου το εχει πουθενα Η επισης σκευτικες οτι μπορει και να τα τιναξε? τους δισκους τους διαβαζει οποτε δεν νομιζω
driftingcris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδει το προβλημα που εχεις ειναι οτι δεν ανοιγει την αυτοματη εκτελεση, ενω μεσα απο το ο Υπολογιστης μου τα βλεπει ολα?Lol Οταν βγαζει αυτοματη εκτελεση εχει ενα κοτακι που λεει να μην σου το ξαναβγαλει. Μαλλον το πατησες. Τωρα σορρυ αλλα δεν ξερω πως θα το φτιαξεις.
veteranos123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδει το προβλημα που εχεις ειναι οτι δεν ανοιγει την αυτοματη εκτελεση, ενω μεσα απο το ο Υπολογιστης μου τα βλεπει ολα?Lol Οταν βγαζει αυτοματη εκτελεση εχει ενα κοτακι που λεει να μην σου το ξαναβγαλει. Μαλλον το πατησες. Τωρα σορρυ αλλα δεν ξερω πως θα το φτιαξεις. [/quote} Ακριβώς αυτο αλλα δεν θημαμαι να πατηα αυτο που ειπες Δηλαδει το προβλημα που εχεις ειναι οτι δεν ανοιγει την αυτοματη εκτελεση, ενω μεσα απο το ο Υπολογιστης μου τα βλεπει ολα?Lol Οταν βγαζει αυτοματη εκτελεση εχει ενα κοτακι που λεει να μην σου το ξαναβγαλει. Μαλλον το πατησες. Τωρα σορρυ αλλα δεν ξερω πως θα το φτιαξεις. Ακριβώς αυτο αλλα δεν θυμαμαι να πατησα αυτο που ειπες Δηλαδει το προβλημα που εχεις ειναι οτι δεν ανοιγει την αυτοματη εκτελεση, ενω μεσα απο το ο Υπολογιστης μου τα βλεπει ολα?Lol Οταν βγαζει αυτοματη εκτελεση εχει ενα κοτακι που λεει να μην σου το ξαναβγαλει. Μαλλον το πατησες. Τωρα σορρυ αλλα δεν ξερω πως θα το φτιαξεις. Ακριβώς αυτο αλλα δεν θυμαμαι να πατησα αυτο που ειπες
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου το εχει πουθενα ...το έχει, έστω κι αν δεν ανέφερα ΟΛΗ τη διαδρομή. Οπότε : Δεξί κλικ στο DVD, ιδιότητες, αυτόματη εκτέλεση, επιλέξτε μια ενέργεια προς εκτέλεση, και επαναφορά προεπιλογών.
veteranos123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες μου βγαζει αυτο [ Οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες μου βγαζει αυτο [
mchls Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες μου βγαζει αυτο [ Οταν παταω δεξι κλικ ιδιοτητες μου βγαζει αυτο [ Αραξε...Αν εχεις 7αρια παενε Πινακα Ελεγχου>Προγραμματα>Προεπιλεγμενα Προγραμματα>Αλλαγη Των Ρυθμισεων Αυτοματης Εκτελεσης . . .
mchls Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Svista εχω Ε, κατι παρομοιο θα παιζει και εκει... Ψαξου σε Πινακα Ελεγχου και Προγραμματα...
veteranos123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπων κατι βρκα και το εβαλα να με ρωταει τι θελω να κανει αλλα τιποτα.Νηπος φταιει κανενας ιος? Να τον βαλω σε safe mode και να κανω skan?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.