chiftakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας φίλοι μου.Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ αν και παρακολουθώ συζητήσεις συχνά πυκνά.Μετά από το κλατάρισμα του laptop μου αποφάσισα να πάρω ένα οικονομικό desktop και βρήκα αυτό http://www.ebyte.gr/index.php?act=viewProd&productId=682.Όσο και αν έψαξα να βρω κάτι για την κάρτα γραφικών δεν τα κατάφερα και για αυτό χρειάζομαι τα φώτα σας.Επίσης πως σας φαίνεται ο υπολογιστής;Αξίζει τα λεφτά του; υ.γ. στον επεξεργαστή μάλλον θα έπρεπε να γράφει AMD PHENOM II X4 955
Thanos1972 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου προτεινουμε καλυτερα ενα συστημα εμεις με 400 κατοσταρικα γιατι αυτο που εβαλες δεν αξιζει τοσα λεφτα.
chiftakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Θα με υποχρέωνες αν το έκανες μιας και δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές.
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο λίγο το έψαξα, δύσκολα θα κάνεις κάτι αξιοπρεπές με 400. Στα 500 κάτι γίνεται. Και μην πιαστείς από αυτό και πεις ότι αυτό που έβαλες είναι καλό. Δεν έχει ξεχωριστή VGA αλλά μιλάει για την onboard στην περιγραφή, γιαυτό το δίνουν στα 400. Mia 6770 να βάλεις που είναι η minimum gaming κάρτα και έφυγες ένα 100αρι πάνω.
chiftakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα το ποσό που θέλω να ξοδέψω είναι γύρω στα 600ευρώ με την οθόνη.Αν μπορείς να προτείνεις κάτι με αυτό το μπάτζετ περίπου.Επίσης θα προτιμούσα να επέλεγες τα πράγματα από τα multirama γιατί είμαι από ορεστιάδα και δεν υπάρχουν πολλά τέτοια μεγάλα καταστήματα εδώ με τέτοιες τιμές.
ninos30 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω μια τάση να ΜΗΝ προτείνω μηχανήματα σε μη φίλους μου. Λόγω του γνωστού "Όταν καείς στον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι". Άλλο να έλεγες, σκέφτομαι να πάρω αυτά, μήπως έχετε κάποια αντίρρηση? Τότε θα έπαιρνα κάποια θέση. Τι θα έκανα στην θέση σου. Άνοιξε ένα θέμα στο σωστό τμήμα του forum (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ) και είμαι σίγουρος πως θα πάρεις απάντηση από 3-4 παιδιά που τους αρέσει αυτό το σπορ και ξέρουν και αρκετά πράγματα. Ανέφερε οπωσδήποτε τα παρακάτω (θα στα ρωτήσουν γιαυτό στο λέω ) : - Budget - Χρήση που θα του κάνεις - Αν μπορείς να το συναρμολογήσεις μόνος σου ή το θες συναρμολογημένο από κάποιον - Αν θέλεις να το πάρεις οπωσδήποτε από φυσικό κατάστημα πλησίον σου ή δεν σε πειράζει και η αντικαταβολή
chiftakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε.Αυτό θα κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.