Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ήχου

ereveton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρωτο μου ποστ,οποτε να ειστε επιεικεις μαζι μου!

Στο θεμα μας!

Εχω εναν πυργο εδω κ 5 χρονια,ειχε θεμα η μητρικη του,τον φτιαξανε κ εβαλα τα εφταρια παραθυρα(πριν ειχα ΧΡ)

Μετα απο ενα σχεδον χρονο με τα 7 κ καθως ηχογραφουσα κατι φωνητικα(ειμαι μουσικος κ εγραφα τραγουδι) τα ηχεια αρχισαν να μην παιζουν τον ηχο,μια να παιζουν πολυ χαμηλα κ μια καθολου.ολοκαινουρια ηχεια,λειτουργουν με καθε αλλη συσκευη αρα ειναι θεμα υπολογιστη. τον πηγα για φτιαξιμο λογω του οτι τον πηγα σε ηλιθιο μου ειπε πως το εφτιαξε κ πληρωσα μονο την αλλαγη τροφοδοτικου που εκανα.τον ανοιγω την δευτερα που τον πηρα,κ επαιζε πραγατικα πολυ σιγα,κετα απο καμια ωρα ξαναχανω τον ηχο..απο τοτε μεχρι χθες μια παιζει πολυ χαμηλα κ μια καθολου.απο χθεσ το μεσημερι δεν εχει ξαναπαιξει ηχο..κατεβασα κατι drivers της realtek τους εγκατεστησα αλλα κ παλι τιποτα..εχει κανεις καμια προταση?

σημειωση,λογω του οτι ειμαι πρωτοετης φοιτητης στο τει πειραια στο τμημα ηλεκτρονικων υπολογιστικων συστηματων ελπιζω πως σε λιγο καιρο θα ειμαι σε θεση να το φτιαξω μονος μου :Ρ προς το παρον ειμαι ημι-profetional προγραμματιστης,οποτε εκανα οτιδηποτε μπορουσα απο θεμα software.οποιαδηποτε βοηθεια ομως ειναι αποδεκτη!

Δημοσ.

Τώρα δεν δίνεις και πολλά στοιχεία για το πρόβλημα αλλά από ότι φαίνεται έχει πρόβλημα, η μάλλον ενσωματωμένη στην μητρική, κάρτα ήχου που έχεις.Το ότι έπαιξε για λίγες μέρες καλύτερα με νέο τροφοδοτικό με μπέρδεψε πάντως λίγο αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

Αν έχεις κάποιων φίλο με αποσπώμενη κάρτα ήχου δοκίμασε να δεις αν παίζει σωστά(για αρκετές μέρες) οπότε πας και εσύ και αγοράζεις μια να ησυχάσεις.Έτσι και αλλιώς σαν μουσικός αξίζει να έχεις μια καρτούλα της προκοπής.

Δημοσ.

Κοίτα αν το κάνει ακόμα και όταν παίζεις αρχεία ήχου ή βλέπεις βίντεο γενικά δηλαδή από πηγές που σίγουρα έχουν σωστό ήχο,ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο λάθος ρύθμισης στην είσοδο τότε σχεδόν 100% είναι πρόβλημα υλικού,και μιας και άλλαξες μερικά τροφοδοτικά δεν είναι παράξενο να επηρέασε και την onboard κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Η κάρτα ήχου???Realtek onboard???Χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα και στο κάνει?ή γενικά και σε κομμάτι απο το youtube ας πούμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...