Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου Laptop ~450euro

tonia_ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειναι καιρος να αγορασω laptop... η χρηση που θα του κανω θα ειναι κυριως για σερφαρισμα, εφαρμογες γραφειου, και ταινιες. H αληθεια ειναι πως δεν πολυπαιζω παιχνιδια οποτε το μονο μου μελημα για την καρτα γραφικων ειναι να παιζει τις ταινιες κτλ αψογα ^_^

Αν οι αναγκες μου καλυπτονται και με φθηνοτερο απο το ποσο που υπαρχει στο budget ειμαι ανοιχτη και σε χαμηλοτερες οσον αφορα την τιμη προτασεις!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

και επειδη εχει share?

προσφερει hd επιταχυνση - γιατι θες να πληρωσεις παραπανω για κατι που δεν θα αξιοποιησεις;

Δημοσ.

Δε σ άρεσε ο Dell Inspiron 15R 5010 (i3-380M/2GB/320GB)? Γιατί εχει i3 εχει εγγύηση dell ...Ειναι λίγα τα χρήματα που δίνεις οπότε και η χρήση που θα κάνεις πρέπει να είναι ανάλογη.Αν δεν παίζεις παιχνίδια τότε προτιμάς εναν καλύτερο επεξεργαστή ...

Δημοσ.

Δε σ άρεσε ο Dell Inspiron 15R 5010 (i3-380M/2GB/320GB)? Γιατί εχει i3 εχει εγγύηση dell ...Ειναι λίγα τα χρήματα που δίνεις οπότε και η χρήση που θα κάνεις πρέπει να είναι ανάλογη.Αν δεν παίζεις παιχνίδια τότε προτιμάς εναν καλύτερο επεξεργαστή ...

εχεις δικιο...απλα σκεφτομουνα οτι αν εδινα ολο το budget ας επαιρνα κατι πιο full.. και καλα αν ηταν να παιρνα shared μνημη επαιρνα και το hp 620 που ειδα οτι εχει σε προσφορα στα 299 :-/

Δημοσ.

Κοίτα εσυ θα το αποφασίσεις. Εμεις μπορούμε να σ δείξουμε επιλογές και ίσως τον τρόπο που σκεφτόμαστε ,εσυ πέρνεις την τελικη αποφαση αναλογα με τις ανάγκες σου.

Hp δε θα έπερνα λόγο του επεξεργαστή και λόγο της εγγύησης που πλέον είναι λίγο θολό το τοπίο(επάρκεια ανταλλακτικών) .Αλλα απο την άλλη γλυτώνεις 150 ευρώ.

Dell εχει αρκετά καλο επεξεργαστή καλη εγγύηση αλλα ειναι πιο καλη κατασκευή.

Αυτά..

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/282066/Lenovo-G560A-i3-370M.html i3, 500ρης σκληρος, αυτονομη καρτα, hdmi, esata, express card (βαζεις και usb3) τι αλλο να ζητησεις σε αυτα τα λεφτα...

Μπορεις να φαινεται χαμηλη η καρτα, αλλα παιζει τα παντα, ολα τα παιχνιδια και crysis (το ενα το βαρυτερο) σε μιντιουμ (οχι μονο λοου) και 1080p βιντεα, τσεκαρισμενο απο μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...