Προς το περιεχόμενο

Ποια εταιρία για Αγγλια;

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας θα προτείνετε για Αγγλια; Ιδιαίτερα για κλήσεις / μηνυματα προς Ελλάδα αλλα και πακέτα δεδομένων. Θα ήθελα τουλάχιστον 500mb. Βλέπω καλά η δεν υπάρχουν καρτοκινητα στην αγγλια;

Δημοσ.

Υπάρχουν καρτοκινητά(PAYG,Pay As You Go, Prepay).

Η Αγγλία είναι η χώρα της Vodafone(αν και γερμανική).

Θα το διαπιστώσεις με το που πατήσεις το πόδι σου στο αεροδρόμιο! :)

Μέχρι και prepay Blackberry δίνει!

Vodafone και Orange παίζουν πολύ πάντως...

android.png

Δημοσ.

Ευχαριστω,

Ψαχνοντας ακουω πολυ για O2. Γενικα παιζουν διαφορες μεταξυ των εταιριων η ειναι οπως στην Ελλαδα που υπαρχει πλαφον?

Δημοσ.
Η Αγγλία είναι η χώρα της Vodafone(αν και γερμανική).

H Vodafone ξεκίνησε στην Αγγλία, είναι η πρωτη εταιρία στη χώρα αυτή που εγκατέστησε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας τη δεκαετία του 80 κερδίζοντας την τότε παντοδύναμη και μονοπωλιακή κρατική BT και απ' όσο γνωρίζω εξακολουθεί να είναι αγγλική. Έχω δει σχετικό ντοκυμαντέρ.

Για συνδέσεις και κινητά στην Αγγλία έχετε την τύχη να συνομιλείτε με τον master. Λοιπόν.. Μέσω τηλεφώνου μιλείστε με πωλητές των παρόχων αλλά και μεσαζόντων πωλητών όπως π.χ. με carphone warehouse οι οποίοι μερικές φορές έχουν καλύτερες προσφορές! Πάρτε πολλές φορές τηλέφωνο για να συνομιλήσετε με διαφορετικούς πωλητές, παζαρέψτε κάθε φορά και δείτε μέχρι τί είναι διατεθημένοι να σας προσφέρουν, κάθε πωλητής θα σας πει και διαφορετική ιστορία όσο και αν ακούγετε παράξενο. Χρειάστηκε να κάνω πέντε τηλεφωνήματα στην Orange μέχρι να πάρω τη σύνδεση που ήθελα η οποία είναι φοβερή και τρομερή επί τη ευκαιρία, και 6-7 τηλεφωνήματα στην ίδια εταιρία μέχρι να καταφέρω να πάρω το blade στις 80 λίρες και αυτό με κολπάκι (για να μου το δώσει ο πωλητής μου φόρτωσε δύο sim τις οποίες ακύρωσα την επόμενη μέρα αλλά φυσικά κράτησα το κινητό). Πάρτε και ξαναπάρτε και ξαναπάρτε μέχρι να βρείτε κάτι καλό, κρατείστε τα στοιχεία του πωλητή που σας έδωσε ενδιαφέρουσα προσφορά για να επικοινωνήσετε αργότερα ή ζητείστε να σας πάρουν τηλέφωνο αργότερα ή την επόμενη/μεθεπόμενη μέρα (θα σας το προτείνουν και ίδιοι - απ' ότι φαίνεται παίρνουν bonus). Με επιμονή και υπομονή σίγουρα θα πάρετε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε ΜΠΟΛΙΚΑ τηλεφωνήματα!

Δημοσ.

H Vodafone ξεκίνησε στην Αγγλία, είναι η πρωτη εταιρία στη χώρα αυτή που εγκατέστησε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας τη δεκαετία του 80 κερδίζοντας την τότε παντοδύναμη και μονοπωλιακή κρατική BT και απ' όσο γνωρίζω εξακολουθεί να είναι αγγλική. Έχω δει σχετικό ντοκυμαντέρ.

Προ Vodafone Group...

Εσύ τί πρόγραμμα έχεις;

Δημοσ.

20 λίρες το μήνα, 600 λεπτά ομιλίας, 100 μυνήματα και απεριόριστο ίντερνετ τεσταρισμένο. Μιλάμε για 30-40-70-25 κτλ γίγα μηνιαίους λογαριασμούς. Το συμβόλαιο τελειώνει σε μισό χρόνο ενώ έχω δικαίωμα να συνάψω καινούριο σε δύο μήνες αλλά αν δε μου πουν τίποτα για υποχρεωτική ανανέωση δε θα τους πω τίποτα ούτε γω :mrgreen: αφού είμαι ικανοποιημένος, εκτός και αν γίνεται να κρατήσω την τωρινή προσφορά και να πάρω καινούριο τηλεφωνο. Ίδωμεν..

Δημοσ.

Όχι, έχω βρει τρόπο να καλώ Ελλάδα πολύ φθηνά μέσω σταθερού οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Η ποσότητα των δεδομένων προέκυψε γιατί επί μήνες δεν είχα κλασική σύνδεση και χρησιμοποιούσα αυτή του κινητού μέσω tethering, δηλαδή για πλοήγηση, YouTube, κατέβασμα ταινιών κτλ. Πλεον η ποσότητα των δεδομένων που κατεβάζω είναι σημαντικά μικρότερη αλλά μου αρέσει να έχω το reassurance ότι όποτε χρειαστεί μπορώ να κατεβάσω όλο το ίντερνετ μέσω κινητού :mrgreen:

Δημοσ.

20 λίρες το μήνα, 600 λεπτά ομιλίας, 100 μυνήματα και απεριόριστο ίντερνετ τεσταρισμένο. Μιλάμε για 30-40-70-25 κτλ γίγα μηνιαίους λογαριασμούς. Το συμβόλαιο τελειώνει σε μισό χρόνο ενώ έχω δικαίωμα να συνάψω καινούριο σε δύο μήνες αλλά αν δε μου πουν τίποτα για υποχρεωτική ανανέωση δε θα τους πω τίποτα ούτε γω :mrgreen: αφού είμαι ικανοποιημένος, εκτός και αν γίνεται να κρατήσω την τωρινή προσφορά και να πάρω καινούριο τηλεφωνο. Ίδωμεν..

Ευχαριστω για την απαντηση,

Τι εταιρια εχεις???

Γιατι ψαχνοντας εδω απο τα site τους δεν παιζει ιντερνετ απεριοριστο. Επισης τα συμβολαια τους ειναι 18μηνα. Ποιο προγραμμα εχεις? :shock:

Δημοσ.

Πάντως από ότι μου χουν πει εδώ (αγγλία) διάφοροι ντόπιοι, μακριά από Τ-mobile-Orange. Πολύ κακό σήμα. Καλο customer care κ προγράμματα έχουν οι vodafone k O2 από ότι έχω καταλάβει. Το άλλο το τρελλό είναι ότι στη vodafone μου δίναν πιο πολλά με pay & go παρά με συμβόλαιο με την ίδια τιμή.. δλδ ακατανόητο για τα ελληνικά δεδομένα...

Δημοσ.

Πάντως από ότι μου χουν πει εδώ (αγγλία) διάφοροι ντόπιοι, μακριά από Τ-mobile-Orange. Πολύ κακό σήμα. Καλο customer care κ προγράμματα έχουν οι vodafone k O2 από ότι έχω καταλάβει. Το άλλο το τρελλό είναι ότι στη vodafone μου δίναν πιο πολλά με pay & go παρά με συμβόλαιο με την ίδια τιμή.. δλδ ακατανόητο για τα ελληνικά δεδομένα...

Καλα, εδω μολις μιλησα με live chat me representative της T-Mobile και μου ειπε οτι σε προγραμμα 500μβ ιντερνετ δε μπορω να χρησιμοποιησω skype γιατι λεει το εχουν μπλοκαρισμενο οπως και παρομοιες εφαρμογες...

Για Vodafone με κοβω τελικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...