chris2barca Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτή την στιγμή έχω στο pc τα windows 7 και τα windows 8 developer preview σε dual boot. Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να κρατήσω μόνο τα 8. Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κυρίως. Α και κάτι τελευταίο, θα μπορώ να έχω photoshop cs5 και pes 2012 στα windows 8; Ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν αξίζει γιατί πολύ άπλα αυτή δεν είναι η τελική έκδοση και έχει προβλήματα και ασυμβατότητες .
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν είσαι του στυλ, ''latest and greatest'' μην τα βάλεις ακόμα..
chris2barca Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Για απλή χρήση ίντερνετ το χρειάζομαι και για κανα photoshop. Δεν κάνει δηλαδή; Αν δεν είσαι του στυλ, ''latest and greatest'' μην τα βάλεις ακόμα.. Ίσα ίσα είμαι του στυλ "καινούριο να'ναι και ότι να'ναι"
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου δεν σε πτοει το συγκεκριμενο Όχι δεν αξίζει γιατί πολύ άπλα αυτή δεν είναι η τελική έκδοση και έχει προβλήματα και ασυμβατότητες . ορμα!
MadCatMk2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το εγκατέστησες που το εγκατέστησες, γιατί δε δοκιμάζεις αν κάνει όσα θες και μετά βλέπεις τι κάνεις με τα 7;
chris2barca Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου δεν σε πτοει το συγκεκριμενο ορμα! Δηλαδή ποια πράγματα δεν θα είναι συμβατά; Αν είναι σε θέμα software δεν με πειράζει, ας έχω photoshop και για τα άλλα βρίσκω και εναλλακτικά. Το εγκατέστησες που το εγκατέστησες, γιατί δε δοκιμάζεις αν κάνει όσα θες και μετά βλέπεις τι κάνεις με τα 7; Επειδή δεν μπορώ, τα έβαλα σε ένα πολύ μικρό partiotion και έχω 2-3GB ελεύθερα μόνο
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βάλτα τότε, εγώ τα έχω ως ΜΑΙΝ OS ήδη, βέβαια εγώ δεν ασχολούμε με Photoshop κλπ. Αν παίζεις παιχνίδια όμως, καλό είναι να μείνεις με τα 7άρια καθώς είναι πιο γρήγορα για την ώρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή ποια πράγματα δεν θα είναι συμβατά; Αν είναι σε θέμα software δεν με πειράζει, ας έχω photoshop και για τα άλλα βρίσκω και εναλλακτικά. Δεν νομιζω πως υπαρχει καποια official λιστα να σου δειξω. Απλα οπως ειναι λογικο σαν κανε preview λογισμικο, υπαρχει λογος που λεγεται preview.Εαν τυχον αντιμετωπισεις καποιο προβλημα στο x παιχνιδι,στα y plugin του photoshop, θα χεις να ψαξεις εαν μεσα σ ολα φταιει και το beta OS που τρεχεις. Κατα τ αλλα, οπως ειπα και πριν, εαν δεν εχεις προβλημα με το συγκεκριμενο, go for it. Ψαξε να μαθεις εαν παιζει οκ το PES και το cs5 και βαλτα. Επειδή δεν μπορώ, τα έβαλα σε ένα πολύ μικρό partiotion και έχω 2-3GB ελεύθερα μόνο Θα γεμισουν στο αψε σβησε.
chris2barca Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ρώτησα επειδή σκόπευα να κάνω φορματ σύντομα, και δεν ήξερα ποιο να βάλω ως main os. Θα βάλω τα 8 και ο Θεός βοηθός Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Αν θέλετε μπορώ να σας πω ποια προγράμματα παίζουν, ποια έχουν προβλήματα κτλ αφού τα βάλω
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θέλετε μπορώ να σας πω ποια προγράμματα παίζουν, ποια έχουν προβλήματα κτλ αφού τα βάλω Καθε feedback ειναι ευπροσδεκτο Ποσταρε το εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.