Προς το περιεχόμενο

Sony KDL40BX420 53 euro απο Electroworld!

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο κεντρο.και η υπαληλος μου λεει με υφος οτι επρεπε να φανταστω οτι Tv 40' δεν γινετε να κανει 53 ευρω και της λεω οτι εγω ειμαι γιατρος,εσυ ξερεις ποσο κανει ενας αξονικος τομογραφος?εγω που να ξερω ποσο κανει μια tv 40'??χαχα μ'αρεσει που κανουν την βλακεια και πρεπει να πουμε και συγνωμη!

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ήταν με 53 θα είχα πάρει 30 πακέτα ! Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο !! Κρίμα . Παντός έχει ξανά γίνει τέτοιο λάθος με εταιρία . Αν θυμάμαι κοτσονολος μηραζαν φυλαδια στο σι Σύνταγμα διαφημιστικά και όπως ξεφιλιζα βλέπω Sony plasma 24 LCD hd με 79 εύρω περνώ τηλ και με πήραν στο ψηλό . Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια τιμη κύριε μουμου λέει !!!

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο κεντρο.και η υπαληλος μου λεει με υφος οτι επρεπε να φανταστω οτι Tv 40' δεν γινετε να κανει 53 ευρω και της λεω οτι εγω ειμαι γιατρος,εσυ ξερεις ποσο κανει ενας αξονικος τομογραφος?εγω που να ξερω ποσο κανει μια tv 40'??χαχα μ'αρεσει που κανουν την βλακεια και πρεπει να πουμε και συγνωμη!

Σου ειπε ευγενικα η κοπελα οτι εισαι βλακας , κι εσυ απλα το επιβεβαιωσες

Well done, γιατρε...και εις ανωτερα.

Πραγματικα μου προκαλουν αποστροφη καποια ποστ εδω περα...ξυπνησε ο ελληναρας και θελει 40αρα με 50ευρω.

Δημοσ.

Σου ειπε ευγενικα η κοπελα οτι εισαι βλακας , κι εσυ απλα το επιβεβαιωσες

Well done, γιατρε...και εις ανωτερα.

Πραγματικα μου προκαλουν αποστροφη καποια ποστ εδω περα...ξυπνησε ο ελληναρας και θελει 40αρα με 50ευρω.

βρε το μισος οσων δεν προλαβαν να παραγγειλουν... θυμηθηκατε και τη λεξη ελληναρας για να περιγραψετε ποιον; ελπιζω να σβηστει το ποστ οπως τα δικα μου πριν...κομπλεξικοι ολοι...

Δημοσ.

όσο και αν γουστάρω την μαχητικότητα σου, ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατι δεν στέκει αυτό που απάντησες...

Αυτή μίλησε για τηλεόραση 40 ιντσών,που το 99% των σπιτιών έχει τηλεόραση και το άλλο 1% δεν μπορεί να τις αγοράσει.Και εσύ μίλησες για αξονικό τομογράφο,που μόνο οι γιατροί γνωρίζουν πόσο κοστίζει...

Τόσα επιχειρήματα είχες να πεις,αυτό βρήκες;Στην θέση σου,θα μιλούσα με έναν ανώτερο,να τα ακούσει εκείνος και όχι η υπάλληλος που εν τέλει δεν φταίει καν.

Δημοσ.

Για οσους ετοιμαζονται για αγωγες...

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Δημοσ.

εγω μεχρι τωρα δεν ειχα λαβει mail ακυρωσης και τα λοιπα και απο περιεργια μπηκα στο electorworld και οταν συνδεθηκα, στην κατατασταση της παραγγελιας ελεγε πως ακυρωθηκε.

το μονο που εκανα ειναι πως τους εστειλα ενα mail λεγοντας πως το θεωρω πιο σωστο αν υπηρχε καποιο προβλημα με την παραγγελια μου, πρωτα να με ενημερωνατε πρωτου ακυρωθει για το τυπικο της διαδικασιας

αυτα..

οσο κρατησε κρατησε happy.gif

Δημοσ.

Εμένα τον Ελληναρά (άνεργο, δημ. υπάλληλο, φοιτητή, μασέρ, ζαχαροπλάστη) μου την έδωσε το ότι χρέωσαν κατευθείαν την πιστωτική μου χωρίς να στείλουν κάτι.

Δημοσ.

Εμένα τον Ελληναρά (άνεργο, δημ. υπάλληλο, φοιτητή, μασέρ, ζαχαροπλάστη) μου την έδωσε το ότι χρέωσαν κατευθείαν την πιστωτική μου χωρίς να στείλουν κάτι.

Οσον αφορα αυτη την περιπτωση δεν εχεις αδικο αλλα και παλι δεν νομιζω οτι αξιζει να το κυνηγησεις.

Εκτος βεβαια απο την περιπτωση που καλεσεις την τραπεζα και δεν εχουν πιστωσει ακομα το ποσο στην καρτα σου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Εγω ρε μαγκες δεν καταλαβαινω ενα πραγμα. Οχι γιατι καποιοι το παιζουν πολυ ξυπνιοι εδω μεσα και υπεραμυνονται το λαθος μεγαλης εταιρειας με πολλα 00000 στα budget της.

Δε λεω ειναι τρελλο να κανει μια 40αρα 50 ευρω, αλλα απο τη στιγμη που την παραγγελνεις πρπει να την παραλαβεις ΤΕΛΟΣ. Λαθος ξελαθος δε με απασχολει. Ας προσεχαν.

Και να αναφερω το εξης (ατυχες κατα μερικους - ειμαι σιγουρος) παραδειγμα.

Εστω η tv ειχε πραγματικη αξια 700 και βαζανε ετσι για να τσιμπησουν πελατακια τιμη προσφορας 300. Θα τσιμπαγαν πολλοι ναι η οχι??? Εγω πιστευω ναι.

Αν εβλεπε ο χ κωτσοβολος οτι ειχε πχ 1000 παραγγελίες ενω ο τοχος ηταν 2000 δε θα εβγαζε ανακοινωση ακυρου? Του δινει αυτο το δικαιωμα οι οροι χρησης του eshop του? ΝΑΙ (σιγουρα)

Θα μενανε μαλακιες οι 1000 που παρειγγειλαν? ΝΑΙ

Και η σοβαρη ερωτηση. Ποσοι απο οσουν μπηκαν μεσα στο eshop επειτα απο την ειδηση "κραχτη" παρηγγειλαν κι αλλα πραγματακια απο κει. Εγω σου λεω 50. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΟΣ επειτα απο παραπλάνηση???? ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ

Ε λοιπον δεν ανεχομαι την κοροιδια αυτου του ειδους. Μπορει λοιπον να ειναι παραλογο να κανει μια tv 50 ευρω αλλα εφοσον η παραγγελια εφυγε, θα πρεπει να αποδεχτουν τις ευθυνες τους. Και δε με απασχολει ποσα ευρω ζημια παθαινουν.

Τα ευρω που κερδισαν απο "σκοπιμα" λαθη και τσιμπημα ασχετων τα εχετε ζυγισει???? Ρωταω κυρίως τους εξυπνακηδες Κωτσοβαλακιδες και Dixnakides....

ps. Το προφανες καθος με τους δισκους γιατι το αποδεχτηκαν?????? Ενω ειχαν την εναλλακτικη ακυρωσης??? ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Καλά μερικοί έχετε το θράσος και ζητάτε την TV για 53Ε ενώ παραπάνω σας παρέθεσαν ότι η εταιρία δεν δεσμεύεται σε περίπτωση λάθους κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων. Ο κλασικός (για να μην προσθέσω και κάτι άλλο) Έλληνας. Δυστυχώς λόγω αυτού του χαμηλού και κουτοπόνηρου επιπέδου κάποιων έφτασε η χώρα σε αυτό το σημείο. Με τέτοιους πολίτες μπορεί η χώρα να πάει μπροστά;

Δημοσ.

Μερικοι (οι περισσοτεροι δυστυχως) ειστε μεγααααλα θυματα. Ασχετα με αυτη την περιπτωση, που προσωπικα τους δικαιολογω τις ακυρωσεις γιατι ηταν (ανθρωπινο ή συστημικο) λαθος και οχι γιατι το λενε στους ορους τους, το να μην γνωριζει κανεις τα στοιχειωδη δικαιωματα του τον κανει ευκολα σκλαβο του οποιουδηποτε μπακαλη και το χειροτερο συνηθως δεν το συνειδητοποιει και πολλες φορες ειναι και ευχαριστημενος κιολας!

Την καλημερα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...