Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Kαμια σχεση, ατυχης η συγκριση. Στη μια περιπτωση η μαλακια δεν προκαλει σε κανεναν πελατη καμια ζημια. Αν προκαλεσε καπου καποια ζημια, αυτη ηταν στο καταστημα που χαθηκαν εργατοωρες για να στειλουν (ως υπευθυνη εταιρεια) απαντητικα emails για το λαθος στις ορδες των "εξυπνων φορουμακιδων" που βγηκαν σαν τα σαλλιγαρια να πιασουν την επιχειρηση κοροιδο. Συν οτι ο ιδιος ο "πελατης" ΞΕΡΕΙ εκ των προταιρων οτι προκειται περι λαθους, αλλα προσπαθει να το εκμεταλευτει κουτοπονηρα μπας και "του κατσει η καλη". Στην αλλη περιπτωση η μαλακια προκαλει ζημια (καταναλωση μεγαλου ογκου νερου που προφανως πρεπει να πληρωθει γιατι μιλαμε για ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ αγαθου και ο τσαμπας εχει πεθανει, ειτε ηταν μαλακια ειτε οχι). Μην Αμερικανιζετε που τρεχουν στα δικαστηρια και διεκδικουν αποζημιωσεις εκατομυριων δολλαριων επειδη ο σκυλος του ενος γειτονα εκλασε στο οικοπεδο του αλλου γειτονα και ηταν αυτοπτης μαρτυρας το ανηλικο παιδι του τριτου γειτονα. Ηταν ενα λαθος ενος υπαλληλου. Θελετε να τον απολυσουν γιατι αισθανεστε θιγμενοι/ξεγελασμενοι που δε σας παραδωθηκε στην πορτα 40ρα τηλεοραση με 53 ευρω? Αντε τηλεφωνηστε στον μανατζερ της εταιρειας να παραπονεθειτε για αυτον που μηχανογραφει το σαιτ. Δε θα του ειναι δα και πολυ δυσκολο να τον στειλει σπιτι του. Αν ημουν εγω μανατζερ παντως, θα απελυα μερικους απο εδω: Απο πελατες η wannabe μελλοντικους πελατες της επιχειρησης. Το λεω γιατι τυχαινει και συναντω συχνα αυτην την "παστα" πελατων στη δουλεια που κανω. Που κανεις μισο λαθος το οποιο μπορει να ειναι και εντελως ανουσιο, αλλα αυτοι φροντιζουν να το εκμεταλευτουν ωστε να μην πληρωσουν την εργασια σου, διοτι "εκανες λαθος στη δουλεια σου". Και ναι αυτους τους "απολυω" εγω απο πελατες, οταν ερχεται η ωρα που με ξαναχρειαζονται. δηλαδη αν η τηλεοραση ειχε υπερκοστολογηθει και καποιος την ειχε αγορασει δε θα την εστελναν κανονικα νομιζεις ε? θα πρεπε να λυπηθω τον ομιλο dixons?οπως αυτος πληρωνει τον υπαλληλο τον κατωτερο δυνατο μισθο επειδη μπορει ετσι κι εγω απαιτω να μου φερει τη τηλεοραση με τα 53 ευρω,επειδη μπορω.αν ειχα τη δυνατοτητα θα τους ετρεχα δικαστικα,ετσι για το γαμωτο. αν ειναι παρανομο το κλασιμο του σκυλου σε ξενο οικοπεδο τοτε καλα κανανε και τρεχουνε στα δικαστηρια,εκει σεβονται τους νομους,αλλα εδω ειναι ελλαδα,οι νομοι εφαρμοζονται μια φορα το χρονο οταν το κρατος θελει να μαζεψε λεφτα οπως οταν βλεπεις ενα δρομο με μονιμα παρανομα παρκαρισμενα πανω στο πεζοδρομιο,αλλα η τροχαια ερχεται καθε 1η του μηνος για να κοψει κλησεις,για τα λεφτα. το λαθος ειναι λαθος,πως θα σου φαινοταν αν αγοραζες ενα αυτοκινητο καινουριο και ανακαλυπτες οτι σου χαν φορεσει μεταχειρισμενα λαστιχα 4ετιας η η μια πορτα ηταν τρακαρισμενη και επισκευασμενη?μικρο λαθος θα ηταν σε σχεση με το κοστος του αυτοκινητου,εσυ δε θα τους εσκιζες?
Konstantin77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 βαρεθηκα να απανταω σε υπαλληλους των καταστηματων που μονο λαθη κανουν... τους ειδα και με τι κεφι σε εξυπηρετουν στο κατάστημσα... τα ειπαμε και παλιά, αμα δεν ειναι ικανοι να μην τους βαζουν να περναν τιμές!!! αλλα αμα δινεις σε ανασφαλιστο Πάκι 100 ευρώ το μηνα, τι θα σου περάσει, τα σωστά;;; χαχαχα, ειναι γελοιοι οσοι λενε για λαθακια και ιστορίες, αφού τους χαλάει το ιντερνετ, να μη γινονται ηλεκτρονικα καταστηματα....
tragikoss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 παντος εγω θα ντρεπομουνα να παραγγειλω μια τετοια τηλεοραση στα 53 ευρω
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ντρεπομουνα να ειχα καταστημα και να κανα τετοια "λαθη"
oldermania Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σε δυο μέρες θα σας στείλω φωτός και θα σκασετε απο το κακο σας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ κινηθειτε για μια ομαδικη αγωγη οσοι αισθανεστε αδικημενοι και κρατατε μας ενημερους για την εξελιξη. Πραγματικα οι αμπελοφιλοσοφιες περι νομικων, περι λαθων που δεν επιτρεπονται, περι ντροπης της εταιρειας κλπ κλπ ειναι για να υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Το δια ταυτα ειναι οτι ολοι σας, ενας προς ενας, οταν πατησατε παραγγελια ΞΕΡΑΤΕ οτι προκειται περι λαθους, το κανατε για ΧΑΒΑΛΕ, το κανατε εκ του ασφαλους και μερικοι το παιζετε εκ των υστερων αδικημενοι/ξεγελασμενοι/εξαπατημενοι. Μια αλλη απορια μου για τους διαφορους "νομικους" εδω που ισχυριζονται οτι γινεται να πιασουν τον παπα απτα @@ αν τους τρεξουν δικαστηριο (roflcopter) ειναι με τι αιτιολογικο μπορουν να κινηθουν δικαστικα κατα της εταιρειας οταν αυτη δικαιουται να ακυρωσει παραγγελιες με βαση τους Ορους Χρησης του site, τους οποιους κανεις σας δεν εχει διαβασει αλλα εξαγει συμπερασματα. Θα θελα πολυ να μου το εξηγησετε. @Ntinaras. Συνεχιζεις να χρησιμοποιεις τελειως λαθος παραδειγματα για να εξισωσεις ενα ανουσιο λαθος με σοβαροτερα λαθη (που επηρεαζουν εν πασει περιπτωση και αλλους) και να βγαλεις οφφσαιντ την εταιρεια τοσο νομικα οσο και ηθικα. Αν εγω γρατζουνισω ενα σκυλο κατα λαθος, δεν γινεται να ερθεις να μου πεις οτι γιαυτο το λαθος μου πρεπει να μπω φυλακη οπως μπαινει φυλακη και ενας που κατα λαθος πατησε εναν ανθρωπο στο δρομο, επειδη "τα λαθη πληρωνονται" ετσι γενικα και αοριστα. Προσπαθησε να χρησιμοποιεις πιο ρεαλιστικα και βασιμα παραδειγματα τουλαχιστον, γιατι μπλεκεις με λαθος συλλογισμους και βγαζεις λαθος συμπερασματα.
Kill_bill2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Aν υποθέσουμε οτι μέσα στο διάστημα του λάθους παραγγέλθηκαν 1000 τηλεοράσεις (μόνο 100 παραγγείλατε απο εδώ) και αν υποθέσουμε οτι για κάθε τηλεόραση που σας δίνει ο Κωστόβολος θα μπαίνει μέσα 300 ευρό, τότε με 300.000 θα μπορέσει να ξεχρεώσει ο Κωτσόβολος για το λάθος που έγινε. Οτι δεν το αξίζετε εννοείτε, είναι σαν να φας το σπιτι του άλλου απο λάθος. Παρόλα αυτά αν μπορείτε και σας παίρνει βάλτε έναν ομαδικό δικηγόρο και τρέχτε το, που μάλλον θα χάσετε.
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ κινηθειτε για μια ομαδικη αγωγη οσοι αισθανεστε αδικημενοι και κρατατε μας ενημερους για την εξελιξη. Πραγματικα οι αμπελοφιλοσοφιες περι νομικων, περι λαθων που δεν επιτρεπονται, περι ντροπης της εταιρειας κλπ κλπ ειναι για να υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Το δια ταυτα ειναι οτι ολοι σας, ενας προς ενας, οταν πατησατε παραγγελια ΞΕΡΑΤΕ οτι προκειται περι λαθους, το κανατε για ΧΑΒΑΛΕ, το κανατε εκ του ασφαλους και μερικοι το παιζετε εκ των υστερων αδικημενοι/ξεγελασμενοι/εξαπατημενοι. Μια αλλη απορια μου για τους διαφορους "νομικους" εδω που ισχυριζονται οτι γινεται να πιασουν τον παπα απτα @@ αν τους τρεξουν δικαστηριο (roflcopter) ειναι με τι αιτιολογικο μπορουν να κινηθουν δικαστικα κατα της εταιρειας οταν αυτη δικαιουται να ακυρωσει παραγγελιες με βαση τους Ορους Χρησης του site, τους οποιους κανεις σας δεν εχει διαβασει αλλα εξαγει συμπερασματα. Θα θελα πολυ να μου το εξηγησετε. @Ntinaras. Συνεχιζεις να χρησιμοποιεις τελειως λαθος παραδειγματα για να εξισωσεις ενα ανουσιο λαθος με σοβαροτερα λαθη (που επηρεαζουν εν πασει περιπτωση και αλλους) και να βγαλεις οφφσαιντ την εταιρεια τοσο νομικα οσο και ηθικα. Αν εγω γρατζουνισω ενα σκυλο κατα λαθος, δεν γινεται να ερθεις να μου πεις οτι γιαυτο το λαθος μου πρεπει να μπω φυλακη οπως μπαινει φυλακη και ενας που κατα λαθος πατησε εναν ανθρωπο στο δρομο. Προσπαθησε να χρησιμοποιεις πιο ρεαλιστικα και βασιμα παραδειγματα τουλαχιστον, γιατι μπλεκεις με λαθος συλλογισμους και βγαζεις λαθος συμπερασματα. το οτι στο site γραφει κατι δε σημαινει οτι αυτοματα γινεται υπερανω ολων τον νομων του κρατους ποσο μαλλον αν δεν εχεις υπογραψει κατι. μπορουσαν ανετα να γραψουνε οτι "με την εισοδο σας στο site αυτοματως εχουμε δικαιωμα να δωσουμε τον αριθμο της πιστωτικης σας καρτας στην νιγηρια" πως θα σου φαινοτανε?.
Konstantin77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οκ κινηθειτε για μια ομαδικη αγωγη οσοι αισθανεστε αδικημενοι και κρατατε μας ενημερους για την εξελιξη. Πραγματικα οι αμπελοφιλοσοφιες περι νομικων, περι λαθων που δεν επιτρεπονται, περι ντροπης της εταιρειας κλπ κλπ ειναι για να υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Το δια ταυτα ειναι οτι ολοι σας, ενας προς ενας, οταν πατησατε παραγγελια ΞΕΡΑΤΕ οτι προκειται περι λαθους, το κανατε για ΧΑΒΑΛΕ, το κανατε εκ του ασφαλους και μερικοι το παιζετε εκ των υστερων αδικημενοι/ξεγελασμενοι/εξαπατημενοι. Μια αλλη απορια μου για τους διαφορους "νομικους" εδω που ισχυριζονται οτι γινεται να πιασουν τον παπα απτα @@ αν τους τρεξουν δικαστηριο (roflcopter) ειναι με τι αιτιολογικο μπορουν να κινηθουν δικαστικα κατα της εταιρειας οταν αυτη δικαιουται να ακυρωσει παραγγελιες με βαση τους Ορους Χρησης του site, τους οποιους κανεις σας δεν εχει διαβασει αλλα εξαγει συμπερασματα. Θα θελα πολυ να μου το εξηγησετε. @Ntinaras. Συνεχιζεις να χρησιμοποιεις τελειως λαθος παραδειγματα για να εξισωσεις ενα ανουσιο λαθος με σοβαροτερα λαθη (που επηρεαζουν εν πασει περιπτωση και αλλους) και να βγαλεις οφφσαιντ την εταιρεια τοσο νομικα οσο και ηθικα. Αν εγω γρατζουνισω ενα σκυλο κατα λαθος, δεν γινεται να ερθεις να μου πεις οτι γιαυτο το λαθος μου πρεπει να μπω φυλακη οπως μπαινει φυλακη και ενας που κατα λαθος πατησε εναν ανθρωπο στο δρομο. Προσπαθησε να χρησιμοποιεις πιο ρεαλιστικα και βασιμα παραδειγματα τουλαχιστον, γιατι μπλεκεις με λαθος συλλογισμους και βγαζεις λαθος συμπερασματα. μαλλον εχεις κανει πολλα λαθη στη ζωη σου και χρησιμοποιησες τετοιες ορολογιες για να βγεις και απο πανω: ο χαζος ο πελάτης που δεν καταλαβαινει τιποτα, το καημενο το μαγαζι που προσπαθει παντα να ανταποκριθει στις παραλογες απαιτησεις των επιθετικων αγοραστών, τα χιλια δικια του κοσμου που αυτονοητα το κρατος εδωσε στα καταστηματα για να προστατευτουν εστω λιγο απο τους κακοπραιρετους καταναλωτες, και αλλα τετοια... σας βαρεθηκα γιατι μας φτασατε ως εδω, τελικα μαζι τα φαγαμε... και για να απαντησω στην ουσια της αθωας απορίας σου: ναι, ξερω περισσοτερα απο 9 στους 10 πωλητες του κωστοβολου (απο υπολογιστες μεχρι μιξερ) και ας μην εχω δουλεψει ποτε πλασιέ ηλεκτρονικών (γιατι μπορει απλα καποια στιγμη να εψαξα για να αγορασω!!!). Οτι θα ηξερα όμως μονο εγω και οχι ο υπάλληλος οτι μια τηλεοραση 40 ιντων δεν κανει 53 ευρώ (οταν το περνουσε στο συστημα δεν το σκεφτηκε;;, αυτο παραπαει!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 το οτι στο site γραφει κατι δε σημαινει οτι αυτοματα γινεται υπερανω ολων τον νομων του κρατους ποσο μαλλον αν δεν εχεις υπογραψει κατι. μπορουσαν ανετα να γραψουνε οτι "με την εισοδο σας στο site αυτοματως εχουμε δικαιωμα να δωσουμε τον αριθμο της πιστωτικης σας καρτας στην νιγηρια" πως θα σου φαινοτανε?. Συνεχιζεις να φτιαχνεις συλλογισμους πανω σε λαθος συσχετισεις και λαθος παραδειγματα. Οταν το καταστημα εχει ορους χρησης και εσυ τους αποδεχεσαι δεν γινεται να το κατηγορησεις εκ των υστερων για κατι που αποδεχτηκες. Αν τωρα στους ορους χρησης τους συμπεριλαμβανει και ενα εγκλημα/κακουργημα οπως αυτο που περιγραφεις, τοτε θα ειχε κλεισει πολυ πριν παρεις χαμπαρι την υπαρξη του. Οι οροι χρησης εν προκειμενω τους οποιους προσπαθεις να παρουσιασεις ως παρανομους, ισχυουν σε ολα τα σαιτ ηλεκτρονικων αγορων. Αν μη τι αλλο παιδια της τεχνολογιας ειστε, ηλεκτρονικες αγορες εχετε κανει ολοι πανω απο 1 φορα, δεν γινεται ξαφνικα να παρουσιαζεστε τοσο "δυσκινητοι" σε βασικα ζητηματα ηλεκτρονικων συναλλαγων αλλα και συναλλαγων γενικοτερα.
Konstantin77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δοκτορ Ζιβαγκο, εσυ? Τελος παντων μιας και δεν αναφερθηκα στη ζωη κανενος εδω μεσα, φροντισε να μασας τη γλωσσα σου πριν ποσταρεις, δεν νομιζω να σου πεφτει λογος τι κανει στη ζωη του ο καθενας που διαφωνεις με τη γνωμη του. μπηκες στο φορουμ για να μας μαλώσεις και θα βγεις και απο πανω, δες λιγα ποστ παραπανω και θα δεις ποιος πρεπει να σκεφτεται πριν γραψει: μας λες ολους εδω και προβληματικους (''το κανατε εκ του ασφαλους και μερικοι το παιζετε εκ των υστερων αδικημενοι/ξεγελασμενοι/εξαπατημενοι.'' για την ακιβεια) και νομιζεις οτι θα μας παρεις τον αερα... χανουμακια των καταστηματων...ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να με κρινεις;;;;;;;;;;;;;;
chris_ma Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ντρεπομουνα να ειχα καταστημα και να κανα τετοια "λαθη" Δημόσιος Υπάλληλος ή άνεργος/άεργος/φοιτητής κτλ. Έτσι;
deadp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κουτοπονηροs που αγοραζε κινητα απο το e-cosmote και προσπαθουσε να τα δωσει τριπλη τιμη παντωs δεν ξερω αν ειναι... Την καλησπερα μου.
oldermania Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ακυρωσανε την παραγγελία Απατεώνες!!!!!!!! Δεν τους εμπιστεύομαι ξανα !
Aias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη αν η τηλεοραση ειχε υπερκοστολογηθει και καποιος την ειχε αγορασει δε θα την εστελναν κανονικα νομιζεις ε? θα πρεπε να λυπηθω τον ομιλο dixons?οπως αυτος πληρωνει τον υπαλληλο τον κατωτερο δυνατο μισθο επειδη μπορει ετσι κι εγω απαιτω να μου φερει τη τηλεοραση με τα 53 ευρω,επειδη μπορω.αν ειχα τη δυνατοτητα θα τους ετρεχα δικαστικα,ετσι για το γαμωτο. αν ειναι παρανομο το κλασιμο του σκυλου σε ξενο οικοπεδο τοτε καλα κανανε και τρεχουνε στα δικαστηρια,εκει σεβονται τους νομους,αλλα εδω ειναι ελλαδα,οι νομοι εφαρμοζονται μια φορα το χρονο οταν το κρατος θελει να μαζεψε λεφτα οπως οταν βλεπεις ενα δρομο με μονιμα παρανομα παρκαρισμενα πανω στο πεζοδρομιο,αλλα η τροχαια ερχεται καθε 1η του μηνος για να κοψει κλησεις,για τα λεφτα. το λαθος ειναι λαθος,πως θα σου φαινοταν αν αγοραζες ενα αυτοκινητο καινουριο και ανακαλυπτες οτι σου χαν φορεσει μεταχειρισμενα λαστιχα 4ετιας η η μια πορτα ηταν τρακαρισμενη και επισκευασμενη?μικρο λαθος θα ηταν σε σχεση με το κοστος του αυτοκινητου,εσυ δε θα τους εσκιζες? Χαιρομαι που εισαι μαχητικος απεναντι σε ενα προφανες λαθος ,ελπιζω μονο να εισαι το ιδιο μαχητικος και απεναντι στα αισχη της κυβερνησης σε εργαζομενους και μισθωτους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.