tempo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι προλάβαμε θα πάρουμε της τηλεοράσεις άλλωστε αυτο είχε γίνει και με τους σκληρούς δίσκους τι εννοείς όταν λες προλάβαμε; για παράδειγμα οι πρώτοι 100;
guardianx71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κατάσταση παραγγελίας : ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ πλέον
tempo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κατάσταση παραγγελίας : ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ πλέον το ίδιο και σε εμένα. Χωρίς να με ειδοποιήσουν, χωρίς mail...
tigergreg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα περιμενετε σοβαρα να παρετε σονυ 40 με 53 ευρω?
guardianx71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει το ότι οι πιθανότητες να προχωρήσει η παραγγελία ήταν απειροελάχιστες το ξέραμε . Αλλά εμένα δεν μου κάθησε καλά το ότι δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Εκτός και αν διαβάζουν και αυτοί insomnia και είπαν κάτι στο στιλ "Το πήραν το μήνυμα από τους άλλους . Με τηλέφωνα mail και μ@@@κίες θα ασχολούμαστε τώρα ?!?"
tigergreg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου το πιο σπαστικο, αυταρχικο και παρανομο φυσικα ειναι το "....κατοπιν του αιτηματος σας..." και οχι το οτι δεν εστειλαν ειδοποιηση (κατι που μπορει να εκαναν σε ολους απλα να μην εχει ερθει ακομα το ε-μειλ) εφοσον ειναι αυτονοητο οτι δεν τιθεται θεμα " λογω ηλεκτρονικου λαθους" που ενημερωνουν εκ των προτερων. Οποτε?
guardianx71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου το πιο σπαστικο, αυταρχικο και παρανομο φυσικα ειναι το "....κατοπιν του αιτηματος σας..." και οχι το οτι δεν εστειλαν ειδοποιηση (κατι που μπορει να εκαναν σε ολους απλα να μην εχει ερθει ακομα το ε-μειλ) εφοσον ειναι αυτονοητο οτι δεν τιθεται θεμα " λογω ηλεκτρονικου λαθους" που ενημερωνουν εκ των προτερων. Οποτε? Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα και δεν το ξέρεις ? ( αστειευόμενοι πάντα ) Ε , εντάξει τώρα . Ότι και να λέμε τελείωσε η υπόθεση.
gpapadakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 χαχα εχω λιωσει αυτα τα νηματα με τις κατα λαθος προσφορες ειναι ολα τα λεφτα μπαινει και ο αλλος να τρολαρει και λεει οτι θα του τη δωσουν, και οι αλλοι τρελλαινονται γιατι ειναι αδικια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Απο κατι τετοια thread παρελαυνει ολη η Ελληνικη εξυπναδα μαζεμενη, ειναι για να τη θαυμαζεις. YΓ. Πουλαω iphone σε αριστη κατασταση 12 ευρω, pm me.
vasi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κοροϊδία μεγάλη τάχα δεν γράψαν το 0 και ιδου 53 ευρώ η tv !! απο τους δεκαδες αφελεις δεν την αγόρασε κάποιος με 530 ?? Τώρα την έβαλε 529 Αγοράστε απο το πλαίσιο η τιμή είναι 430 !!!
MakisCE Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 YΓ. Πουλαω iphone σε αριστη κατασταση 12 ευρω, pm me. δέχεσαι ανταλλαγή με ομάδα SuperLeague? pm me Tzigger
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κοροϊδία μεγάλη τάχα δεν γράψαν το 0 και ιδου 53 ευρώ η tv !! απο τους δεκαδες αφελεις δεν την αγόρασε κάποιος με 530 ?? Τώρα την έβαλε 529 Αγοράστε απο το πλαίσιο η τιμή είναι 430 !!! Ειδες εσυ κανεναν απο τους τσακαλους αυτου του thread που τρεξαν να προλαβουν την ευκαιρια των 53 ευρω, να "ψηνεται" τελικα και να την παραγγελνει με 530? Πραγματικα πιστευεις οτι το εκαναν με σκοπιμοτητα?
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 οι μαλακιες θα πρεπει να πληρωνονται. αμα ξεχασω τη βρυση ανοιχτη και μου ρθει ο λογαριασμος 500 ευρω δε θα παω να πω μετα στην ευδαπ συγγνωμη λαθος εκανα,παρτε πισω το νερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 οι μαλακιες θα πρεπει να πληρωνονται. αμα ξεχασω τη βρυση ανοιχτη και μου ρθει ο λογαριασμος 500 ευρω δε θα παω να πω μετα στην ευδαπ συγγνωμη λαθος εκανα,παρτε πισω το νερο. Kαμια σχεση, ατυχης η συγκριση. Στη μια περιπτωση η μαλακια δεν προκαλει σε κανεναν πελατη καμια ζημια. Αν προκαλεσε καπου καποια ζημια, αυτη ηταν στο καταστημα που χαθηκαν εργατοωρες για να στειλουν (ως υπευθυνη εταιρεια) απαντητικα emails για το λαθος στις ορδες των "εξυπνων φορουμακιδων" που βγηκαν σαν τα σαλλιγαρια να πιασουν την επιχειρηση κοροιδο. Συν οτι ο ιδιος ο "πελατης" ΞΕΡΕΙ εκ των προταιρων οτι προκειται περι λαθους, αλλα προσπαθει να το εκμεταλευτει κουτοπονηρα μπας και "του κατσει η καλη". Στην αλλη περιπτωση η μαλακια προκαλει ζημια (καταναλωση μεγαλου ογκου νερου που προφανως πρεπει να πληρωθει γιατι μιλαμε για ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ αγαθου και ο τσαμπας εχει πεθανει, ειτε ηταν μαλακια ειτε οχι). Μην Αμερικανιζετε που τρεχουν στα δικαστηρια και διεκδικουν αποζημιωσεις εκατομυριων δολλαριων επειδη ο σκυλος του ενος γειτονα εκλασε στο οικοπεδο του αλλου γειτονα και ηταν αυτοπτης μαρτυρας το ανηλικο παιδι του τριτου γειτονα. Ηταν ενα λαθος ενος υπαλληλου. Θελετε να τον απολυσουν γιατι αισθανεστε θιγμενοι/ξεγελασμενοι που δε σας παραδωθηκε στην πορτα 40ρα τηλεοραση με 53 ευρω? Αντε τηλεφωνηστε στον μανατζερ της εταιρειας να παραπονεθειτε για αυτον που μηχανογραφει το σαιτ. Δε θα του ειναι δα και πολυ δυσκολο να τον στειλει σπιτι του. Αν ημουν εγω μανατζερ παντως, θα απελυα μερικους απο εδω: Απο πελατες η wannabe μελλοντικους πελατες της επιχειρησης. Το λεω γιατι τυχαινει και συναντω συχνα αυτην την "παστα" πελατων στη δουλεια που κανω. Που κανεις μισο λαθος το οποιο μπορει να ειναι και εντελως ανουσιο, αλλα αυτοι φροντιζουν να το εκμεταλευτουν ωστε να μην πληρωσουν την εργασια σου, διοτι "εκανες λαθος στη δουλεια σου". Και ναι αυτους τους "απολυω" εγω απο πελατες, οταν ερχεται η ωρα που με ξαναχρειαζονται.
steveee Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δικαστικα μπορεις να το κινηγησεις πολυ χαλαρα... Γι'αυτο και βαζουν το "επειτα απο δικο σας αιτημα"..., διοτι ξερουν πως δεν ειναι καλυμενοι μα τιποτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.