Προς το περιεχόμενο

Sony KDL40BX420 53 euro απο Electroworld!

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι διασφάλισή σας μωρέ;

Σαν τα κοράκια πέσατε ενώ ξέρετε ότι θα πέσει άκυρο.

Ούτε οι πρώτες ύλες του προιόντος δεν κάνουν τόσο...

Δημοσ.

πως μπορουμε να κινηθουμε σε μια τετοια περιπτωση για διασφάλιση μας ?

Τι να κινηθεις νομικα ρε φιλε, ειναι εμφανες οτι προκειται για λαθως. Υπαρχει βεβαια μια πιθανοτητα να ισχυει η τιμη δεδομενου οτι προκειται για την DIXON και οχι για καποιο απο τα γνωστα μπακαλικα.

Εγω παντως και να την ακυρωσουν την παραγγελια δεν θα κανω τπτ διοτι η DIXON εχει καλυψει πολλες φορες του καταναλωτες σε αντιστοιχες περιπτωσεις (βλεπε την τελευταια περιπτωση με τους σκληρους)

Δεν λεω οτι ειναι κακο να κινηθεις νομικα αλλα μου φαινεται αδικο να το κανεις στον συγκεκριμενο ομιλο οταν υπαρχουν αντιστοιχες περιπτωσεις απο τους γνωστους κραχτες (πλαισιο,eshop,ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ!!!! κτλπ).

Παντως αν θες, μπορεις να κανεις καταγγελια στην ΓΓΚ, αλλα μην περιμενεις να σε παρει κανεις τηλ, να ζητησει συγνωμη και να σου χαρισει μια TV. Στην καλυτερη περιπτωση θα φανε ενα γερο προστιμο (το αν θα τα πληρωσουν ειναι αλλο θεμα).

Και οχι ουτε υπαλληλος της DIXON ειμαι, ουτε μετοχες εχω στην εταιρια. :P

Δημοσ.

Μακάρι να έρθουν ... πάρτι θα κάνουμε όλοι. Εντομεταξύ κατά τις 00:00 που κοιτούσα δεν την είχανε σε τέτοια τιμή...

δηλαδη αυτος που το ανεβασε θα ηταν μεσα στη νυστα του και δεν καταλαβε τιποτα ε !

γνωριζω οτι κατα 999% ειναι λαθος και σιγουρα δεν προκειτε να το τραβηξω και ουτε παω να βγαλω λαυρακι.

απλος λεω οτι θα υπαρχει νομιμη οδο απο την στιγμη που εχει γινει δημοσιευση απο την εταιρεια

αλλωστε ο καθε ενας απο εμας που εκανε παραγγελεια ξερει οτι η θα μιλαμε για το πλεον προβληματικο κομματι που δεν αξιζει να παρεις ουτε το control της η προκειτε για λαθος της εταιρειας. για ποιο λογο λοιπον προχωρισαμε στην παραγγελεια ? μαλλον επειδη ελπιζουμε να κανουν πισω στο λαθος τους.

παντος σιγουρα δεν προκειτε να τους παω και στα δικαστηρια. μην τρελαθουμε κιολας !

Δημοσ.

δηλαδη αυτος που το ανεβασε θα ηταν μεσα στη νυστα του και δεν καταλαβε τιποτα ε !

εκτος αν εμαθε απο τριτο οτι θ απολυθει

και ειπε να κανει το κομματι του :P

Δημοσ.
Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Πηγή:

http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=z5vYWXi0r8CKky

Δημοσ.

Nαι και καπου εκει λεει και για κακοβουλες παρεμβασεις τριτων κλπ.

Παντως ΓΙΑΤΙ ρε παιδια παραγγελνετε σα χαζοι 40αρα τηλεοραση στα 53 ευρω;;;;

Αφου με το κουπονι (STH88631) βγαινει στα 50.35 (χοχοχο!!)

Δημοσ.

Λεει οτι:

Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα

Αλλα λεει και οτι:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος

Για να δουμε...Θα με παρουν τηλ οτι δεν ισχυει.

Δημοσ.

Εγώ δε πήρα :( ... όποιος έχει παραγγείλει απο 3 και πάνω ας μου δώσει μία... χαχαχα αν τις παραλάβει βέβαια :)

Δημοσ.

παντως μαζι με την παραγγελια μου θεωρησα σοφο να κοτσαρω μαζι και ενα TOTAL SUPPORT για να ειμαι καλυμμενος 100%!!!!

πανακριβο ρε γαμωτο...

Δημοσ.

Παιδια η τιμη ειναι μουφα , τους πηρα τηλεφωνο αφου εκανα παραγγελια με παραδωση στο καταστημα και ενω ολα καλα στην παραγγελια κλπ στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν τηλεφωνικα οτι εγινε λαθος στην τιμη....Οποτε μην περιμενετε αδικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...