giorginho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε που το πηγατε το θεμα εδω και κατι σελιδες.... Τελος παντων, μολις πετυχα διαφημιση Κωτσου: "Ολες οι τηλεορασεις σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ τιμες" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (πώς λεμε "40αρα με 50 ευρω" ενα πραμα... ) >απλο σχολιο που εμφανιζει την (τραγικη) ειρωνια ειναι μη δωσετε και εδω την ιδια συνεχεια παρακαλω..
Konstantin77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε που το πηγατε το θεμα εδω και κατι σελιδες.... Τελος παντων, μολις πετυχα διαφημιση Κωτσου: "Ολες οι τηλεορασεις σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ τιμες" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (πώς λεμε "40αρα με 50 ευρω" ενα πραμα... ) >απλο σχολιο που εμφανιζει την (τραγικη) ειρωνια ειναι μη δωσετε και εδω την ιδια συνεχεια παρακαλω.. το θέμα δεν ειναι να εχεις γνωμη ή να πεις την ατάκα σου, το θεμα ειναι οτι μπαινει ο καθε φουκαράς να τσακωθει και να κοροιδεψει αλλους που μπαινουν γιατι ενδιαφερονται. αυτό δε δεχομαι, σε καθε περιπτωση επειδη θα πτωχευσουμε οπως παμε (υφεση 5% φετος), θα δινουν 50ευρω τις 40αρες και ας θυμωσουν ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!
pittas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος το θέμα δεν ειναι να εχεις γνωμη ή να πεις την ατάκα σου, το θεμα ειναι οτι μπαινει ο καθε φουκαράς να τσακωθει και να κοροιδεψει αλλους που μπαινουν γιατι ενδιαφερονται. αυτό δε δεχομαι, σε καθε περιπτωση επειδη θα πτωχευσουμε οπως παμε (υφεση 5% φετος), θα δινουν 50ευρω τις 40αρες και ας θυμωσουν ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! λοβοτομη ?
ipal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 . αυτό δε δεχομαι, σε καθε περιπτωση επειδη θα πτωχευσουμε οπως παμε (υφεση 5% φετος), θα δινουν 50ευρω τις 40αρες και ας θυμωσουν ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! οταν πτωχευσουμε 170.000δρχ θα κανει, οχι 50€ ...
armadilos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Από όσα διάβασα εδώ μέσα, έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Ότι όλοι οι υπόλοιποι -πλην του εαυτού μας- δουλεύουμε στην δουλειά του μπαμπά/θείου/ξαδέρφου μας Ότι όλοι οι υπόλοιποι -πλην του εαυτού μας- έχουμε μια μαύρη BMW (δώρο του μπαμπά μας για να πουλάμε μούρη στα γκομενάκια) Οτι όσοι έχουν μαύρη BMW έχουν και γκομενάκια Ότι όλοι θέλουμε/απαιτούμε/διεκδικούμε/αξίζουμε τηλεόραση 40'' με 50 ευρώ Ότι όλοι μας πάμε σε καφετέριες με γκαρσόνια που κλέβουν το κράτος (με ή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αφεντικού τους) Ότι όλοι μας γνωρίζουμε τουλάχιστον έναν αγράμματο μπακάλη που το 9 το έγραφε έτσι ώστε να φαίνεται σαν 0
spyvelm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εμενα μολις μ ηρθε στα 53ε....αλλα δεν μ αρεσουν τα χρωματα της για αυτο θα την σκοτωσω!!!ενα 30αρι κ την πηρατε!!!
RipperRoo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εμενα μολις μ ηρθε στα 53ε....αλλα δεν μ αρεσουν τα χρωματα της για αυτο θα την σκοτωσω!!!ενα 30αρι κ την πηρατε!!! τα μεταφορικα δικα σου ομως...
spyvelm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 με πεθαινεις τωρα!!!!αντε τι να σε κανω..
bablyk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δε γνωρίζω εάν βοηθάει τη συζήτηση αλλά δείτε και αυτό: http://unews.pathfinder.gr/world/diakopes-sth-benetia-me-ena-lepto.html
ninos30 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δε γνωρίζω εάν βοηθάει τη συζήτηση αλλά δείτε και αυτό: http://unews.pathfinder.gr/world/diakopes-sth-benetia-me-ena-lepto.html LOL. Αν ήμουν από τους κ...φαρδους που θα πάνε με 1 λεπτό, ούτε νερό δεν θα έπαιρνα από το ξενοδοχείο. Παίζει να μου το χρέωναν κανα 100αρι
Locko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πράγματα είναι απλά. Όπου δουλεύουν άνθρωποι είναι πιθανόν να γίνουν λάθη (βλέπε λάθος αναρτημένη τιμή στην συγκεκριμένη οθόνη). Επειδή όμως είμαστε και άνθρωποι για να διορθώνουμε τα λάθη μας, όλες οι παραγγελίες θα έπρεπε να είχανε λάβει απολογητική επικοινωνία σχετικά με το λάθος που συνεβή και την μη δυνατότητα εκτέλεσης της εκάστοτε παραγγελίας. Αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό...για όλες τις πλευρές.
ArisG88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ απορώ πως δεν έχει κλειδώσει ακόμη το θέμα κάποιος moderator
Konstantin77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Από όσα διάβασα εδώ μέσα, έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Ότι όλοι οι υπόλοιποι -πλην του εαυτού μας- δουλεύουμε στην δουλειά του μπαμπά/θείου/ξαδέρφου μας Ότι όλοι οι υπόλοιποι -πλην του εαυτού μας- έχουμε μια μαύρη BMW (δώρο του μπαμπά μας για να πουλάμε μούρη στα γκομενάκια) Οτι όσοι έχουν μαύρη BMW έχουν και γκομενάκια Ότι όλοι θέλουμε/απαιτούμε/διεκδικούμε/αξίζουμε τηλεόραση 40'' με 50 ευρώ Ότι όλοι μας πάμε σε καφετέριες με γκαρσόνια που κλέβουν το κράτος (με ή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αφεντικού τους) Ότι όλοι μας γνωρίζουμε τουλάχιστον έναν αγράμματο μπακάλη που το 9 το έγραφε έτσι ώστε να φαίνεται σαν 0 οχι, αν ξαναδιαβασεις ειπα οτι εχει δικαιωμα ο καθενας να εκνευριστει και δεν αποδεχομαι κανενα ξυπνιο να κοροιδευει...λαθος καταλαβες. επιπλεον για να σου λυθει η απορία...δεν ειχα παραγγείλει!
tigergreg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ απορώ πως δεν έχει κλειδώσει ακόμη το θέμα κάποιος moderator Προφανως σπαει πλακα. Τετοια συλλογη αλλοι την πληρωνουν...
ga25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μια αλλη απορια μου για τους διαφορους "νομικους" εδω που ισχυριζονται οτι γινεται να πιασουν τον παπα απτα @@ αν τους τρεξουν δικαστηριο (roflcopter) ειναι με τι αιτιολογικο μπορουν να κινηθουν δικαστικα κατα της εταιρειας οταν αυτη δικαιουται να ακυρωσει παραγγελιες με βαση τους Ορους Χρησης του site, τους οποιους κανεις σας δεν εχει διαβασει αλλα εξαγει συμπερασματα. Θα θελα πολυ να μου το εξηγησετε. Παρόλο που συμφωνώ μαζί σου περί εκμετάλευσης λάθους ή προσπάθεια εκμετάλευσης λάθους και χωρίς να είμαι νομικός απλά γνωρίζοντας μερικά νομικά θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχεις λάθος για αυτό που λες. Μία σύμβαση όταν έχει όρους που θεωρούνται παράνομοι και καταχρηστικοί ασχετα αν τους έχεις αποδεκτεί ή όχι , δεν ισχύουν σε περίπτωση αντιδικίας. Επομένω ότι όρους και να γράψεις σε μια σύμβαση αν αυτοί είναι αντίθετοι από το νόμο δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για ένα δικαστήριο. Το δικαστήριο δικάζει πάντα με βάση τους νόμους και όχι με βάση τους όρους μίας σύμβασης. Και νομίζω ότι εδώ ένας νομικός θα σου επιβεβαιώσει ότι έχω απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρω αν αυτός ο όρος στην σύμβαση κοτσόβολου η electroworld είναι καταχρηστικός η όχι μιλάω γενικά. Σε αυτό που θα συμφωνήσω με κάποια παιδιά από εδώ είναι ότι όπως αναγράφει 2251/1994 Περι προστασίας καταναλωτή, ηλεκτρονική παραγγελία = ηλεκτρονική σύμβαση. Επίσης απαγορεύεται προείσπραξη ποσού πριν την παράδοση, (αν το εισπράξαν και δεν το δέσμευσαν απλά, έκαναν λάθος, και για αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η αδυναμία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος) και ακύρωση μονομερώς μιας σύμβασης είναι καταχρηστική. Εκ των πραγμάτων μια μαζική καταγγελία ίσως να μην δικαιώσει κανένα καταγγέλοντα, αλλά πολύ πιθανό να χρεώσει με ένα πρόστιμο την εταιρία όχι επειδή δεν έδωσε τα προϊόντα στην λάθος τιμή, αλλά επειδή δεν τηρεί τον νόμο του ελληνικού κράτους που οφείλει να τηρεί.... Άλλοστε όπως είπε και κάποιος άλλος ειδικά αυτήν την εποχή το Υπουργείο Εμπορείου τρίβει τα χέρια του για κάτι τετοιά μια και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.