newlynx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα η νεα γενια, η γενια του 21ου αιωνα, η γενια της τεχνολογιας, της δικτυωσης, της πληροφορικης, των ηλεκτρονικων αγορων, η "open-minded" γενια, βλεπει το λαθος και σκεφτεται "ευκαιρια να πιασω τον παπα απτα @@ κι αν δε τον πιασω πρεπει να τους παω δικαστικως". Έτσι ακριβώς....
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Λες Μ@λ@κιες στο λέω απλά να το καταλάβεις ξερεις ποσο θα παρω σοβαρα τη γνωμη σου ε?
tech25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε μιλατε σοβαρα τωρα; Το μαγαζι εκανε ενα λαθος. Λαθος μεν, αλλα το εκανε. Δεν επιασε καποιος απο τον λαιμο τα electroworld/Κωτσοβολο να του προσφερει τηλεοραση με 50€. Ουτε την τιμη αυτην, την ακουσαν απο τον μπατζανακη τους οσοι παρηγγειλαν και πηγαν να την απαιτησουν απο το καταστημα. Η τιμη αυτη βγηκε στο eshop τους. Η τιμη αυτη ανεβηκε απο αυτους. Εστω για καποιες ωρες. Οσοι παρηγγειλαν αυτες τις λιγες ωρες αξιζουν ενα "συγγνωμη ,λαθος" απο το καταστημα. Αν αυτου οπως διαβαζω, το καταστημα απλα ακυρωνει τις παραγγελιες χωρις ενημερωση. Και αυτο βλεπω οτι πολλους σας καλυπτει. Οτι ο καταναλωτης δεν αξιζει ενημερωσης για το δικο τους λαθος. Τα συγχαρητηρια μου.
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αρα ειναι λαθος οχι μονο του υπαλληλου αλλα λαθος του επιχειρηματια που προσελαβε τον πιο αχρηστο για να τον πληρωνει λιγοτερο.γι αυτο θα πρεπει να πληρωσει για τη γυφτια του. ο αγραμματος μπακαλης ειναι αυτος που εγραφε 10 λεπτα το κιλο και το μηδεν ειχε μια μικρη γραμμουλα απο κατω και ηταν 9,φυσικα αυτο ηταν "λαθος" και δεν ειχε καμια προθεση να κοροιδεψει το πελατη. οπως επισης λαθος ειναι οταν εχουν "χαλασμενη" ζυγαρια και ζυγιζει 30% παραπανω,μη τους τιμωρησουμε ε? λαθος ειναι και οταν ο σερβιτορος στη καφετερεια σου φερνει αποδειξη απο το μεσημερι,εσυ πληρωσε τον κανονικα το 23% φπα που σου κλεψε και δωστου και 4 ευρω tip,λαθος ηταν αλλωστε. λαθος κανει και ο ταξιτζης οταν "ξεχναει" να ανοιξει το ταξιμετρο και χρεωνει 100 ευρω τη διαδρομη στους τουριστες λαθος κανει και ο εργατης στην οικοδομη που σου γεμιζει το αυτοκινητο σοβα και μπαζα οταν καθαριζει πολλα λαθη ρε παιδι μου.φυσικα καμια τιμωρια για κανεναν γιατι εδω ειναι ελλαδα. το πραγματικο λαθος γινεται μια φορα,και αν εισαι σωστος επαγγελματιας επανορθωνεις γι αυτο. και δεν κανεις χειροτερες γυφτιες μετα Οποτε ηρθε η ωρα να παρεις την εκδικηση σου, για ολες τους τις αμαρτιες... Μια ερωτηση μονο: Εχεις δουλεψει ποτε, η αλλοι τρωνε το αγγουρι για σενα; Η πιστευεις κ εσυ πως οτι ειναι νομιμο ειναι κ ηθικο; Αντι να περιμενεις να στραβωπατησει ο αλλος για να του την καρφωσεις, μηπως να προσπαθησεις να περπατησεις λιγο μονος σου;
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Οποτε ηρθε η ωρα να παρεις την εκδικηση σου, για ολες τους τις αμαρτιες... Μια ερωτηση μονο: Εχεις δουλεψει ποτε, η αλλοι τρωνε το αγγουρι για σενα; Η πιστευεις κ εσυ πως οτι ειναι νομιμο ειναι κ ηθικο; Αντι να περιμενεις να στραβωπατησει ο αλλος για να του την καρφωσεις, μηπως να προσπαθησεις να περπατησεις λιγο μονος σου; ναι εχω δουλεψει,κανονικη δουλεια,οχι να προσπαθω να κλεψω η να εξαπατησω αλλους. αν δε κανεις καλα μια δουλεια καλυτερα να μη τη κανεις καθολου και να μη παρασιτεις απο τους αλλους.
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αρα ειναι λαθος οχι μονο του υπαλληλου αλλα λαθος του επιχειρηματια που προσελαβε τον πιο αχρηστο για να τον πληρωνει λιγοτερο.γι αυτο θα πρεπει να πληρωσει για τη γυφτια του. ο αγραμματος μπακαλης ειναι αυτος που εγραφε 10 λεπτα το κιλο και το μηδεν ειχε μια μικρη γραμμουλα απο κατω και ηταν 9,φυσικα αυτο ηταν "λαθος" και δεν ειχε καμια προθεση να κοροιδεψει το πελατη. οπως επισης λαθος ειναι οταν εχουν "χαλασμενη" ζυγαρια και ζυγιζει 30% παραπανω,μη τους τιμωρησουμε ε? λαθος ειναι και οταν ο σερβιτορος στη καφετερεια σου φερνει αποδειξη απο το μεσημερι,εσυ πληρωσε τον κανονικα το 23% φπα που σου κλεψε και δωστου και 4 ευρω tip,λαθος ηταν αλλωστε. λαθος κανει και ο ταξιτζης οταν "ξεχναει" να ανοιξει το ταξιμετρο και χρεωνει 100 ευρω τη διαδρομη στους τουριστες λαθος κανει και ο εργατης στην οικοδομη που σου γεμιζει το αυτοκινητο σοβα και μπαζα οταν καθαριζει πολλα λαθη ρε παιδι μου.φυσικα καμια τιμωρια για κανεναν γιατι εδω ειναι ελλαδα. το πραγματικο λαθος γινεται μια φορα,και αν εισαι σωστος επαγγελματιας επανορθωνεις γι αυτο. και δεν κανεις χειροτερες γυφτιες μετα Το οτι ο σερβιτορος δεν εχει κατι να κερδισει η να χασει μην φερνοντας σου αποδειξη, κ οτι μαλλον ακολουθει ανωθεν εντολες το σκεφτηκες ποτε; Αλλα φυσικα εσυ εισαι εισοδηματιας, οποτε κρινεις τους παντες εκ του ασφαλους, μην εχοντας ιδεα τι παραμετροι παιζουν...
scullyist Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αρα ειναι λαθος οχι μονο του υπαλληλου αλλα λαθος του επιχειρηματια που προσελαβε τον πιο αχρηστο για να τον πληρωνει λιγοτερο.γι αυτο θα πρεπει να πληρωσει για τη γυφτια του. Βρε Ντινάρα, γιατί πιάνεις τα άκρα και μηδενίζεις τους πάντες? δεν έχεις κάνει ποτέ κάποιο λάθος στη δουλειά σου? Και όχι επειδή είσαι γενικά άχρηστος αλλά επειδή ήσουν κομμάτια από τη δουλειά, γινόταν πανζουρλισμός, το μυαλό σου είχε γίνει πλέον κιμάς από το άγχος κ την πίεση, ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι κλπ? Δεν σου έχει τύχει ποτέ πάνω στη δουλειά για τον χ-ψ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΜΟ κ ανθρώπινο λογο, να έχεις φτάσει στο σημείο να μην θυμασαι το όνομα σου πλέον κ οπότε λογικό να κάνεις κάποιο λάθος? ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ πράγματα δηλαδή, που ΟΛΟΙ έχουμε περάσει (και φαντάζομαι αυτή τη στιγμή που οι εργοδότες κρατάνε ελάχιστα άτομα και τους φορτώνουν τον φόρτο εργασίας δύο και τριών ατόμων -αυτών που απολύσανε-, λογικό να έχει χειροτερέψει το πράγμα ακόμη περισσότερο). Σόνι και καλά όποιος κάνει κάποιο λάθος στη δουλειά του κάποια στιγμή είναι άχρηστος κ το αφεντικό του θα έπρεπε να τον σχολάσει με τη μια κλπ κλπ. Ειλικρινά τα πιστεύεις τώρα αυτά, είσαι τόσο άκαμπτος σαν άνθρωπος κ δεν δίνεις το ελάχιστο πιθανό ανθρώπινο περιθώριο λάθους ή απλά το έχεις πάει στα άκρα εδώ μέσα επειδή στην προκειμένη από αυτή την περίπτωση είχες μια χασούρα (την πιθανότητα να πάρεις 40αρα με 53Ε). Ήμαρτον παναγία μου δηλαδή, λες και όλα είναι άσπρο-μαύρο, λες και ξέρουμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ανθρώπινο λάθος και σταυρώνουμε ανελέητα, λες κι έχουμε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και τσουβαλιάζουμε ασύστολα, μονόπλευρα και απόλυτα.
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι ο σερβιτορος δεν εχει κατι να κερδισει η να χασει μην φερνοντας σου αποδειξη, κ οτι μαλλον ακολουθει ανωθεν εντολες το σκεφτηκες ποτε; Αλλα φυσικα εσυ εισαι εισοδηματιας, οποτε κρινεις τους παντες εκ του ασφαλους, μην εχοντας ιδεα τι παραμετροι παιζουν... ανωθεν εντολες?σε στρατο ειμαστε νομιζεις? γιατι και οι ναζι ετσι λεγανε για τα εγκληματα "ανωθεν εντολες" αλλα δεν τους αναγνωριστηκανε σε καμια δικη. φυσικα εχει μεγαλυτερη ευθυνη ο ιδιοκτητης αλλα και ο σερβιτορος εχει το μεριδιο ευθυνης του.
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 αν δε κανεις καλα μια δουλεια καλυτερα να μη τη κανεις καθολου Το οτι μερικοι δεν εχουν καν αυτη την επιλογη σου φαινεται αδιανοητο ετσι; Κ οχι, το να δουλεψεις στην δουλεια του πατερα σου η συγγενη σου εν πασει περιπτωση, δεν μετραει. Αν ειχες δουλεψει ποτε απο αναγκη, να σαι σιγουρος οτι θα ειχες πολυ διαφορετικες αποψεις... Τεσπα, παρε τους δικηγορους του μπαμπα σου κ κυνηγα τους, εφοσον θεωρεις οτι εχεις δικιο... Εκτος κ αν αντεχεις οικονομικα να προσλαβεις δικους σου, κ να δεκτεις εσυ τις συνεπειες των πραξεων σου, οπως λες... Κ για να ξερς, 25 χρονων speaking εδω, 9 χρονια εργαζομενος με 8 μηνες (συνολο) ενσημα...
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι μερικοι δεν εχουν καν αυτη την επιλογη σου φαινεται αδιανοητο ετσι; Κ οχι, το να δουλεψεις στην δουλεια του πατερα σου η συγγενη σου εν πασει περιπτωση, δεν μετραει. Αν ειχες δουλεψει ποτε απο αναγκη, να σαι σιγουρος οτι θα ειχες πολυ διαφορετικες αποψεις... Τεσπα, παρε τους δικηγορους του μπαμπα σου κ κυνηγα τους, εφοσον θεωρεις οτι εχεις δικιο... Εκτος κ αν αντεχεις οικονομικα να προσλαβεις δικους σου, κ να δεκτεις εσυ τις συνεπειες των πραξεων σου, οπως λες... Κ για να ξερς, 25 χρονων speaking εδω, 9 χρονια εργαζομενος με 8 μηνες (συνολο) ενσημα... μπραβο.δουλεψες.εχεις πιο μεγαλο e-penis. και αλλοι εχουν αναγκη δουλεια αλλα δε γινονται κλεφτες.
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ανωθεν εντολες?σε στρατο ειμαστε νομιζεις? γιατι και οι ναζι ετσι λεγανε για τα εγκληματα "ανωθεν εντολες" αλλα δεν τους αναγνωριστηκανε σε καμια δικη. φυσικα εχει μεγαλυτερη ευθυνη ο ιδιοκτητης αλλα και ο σερβιτορος εχει το μεριδιο ευθυνης του. Τα επιχειρηματα σου ειναι τουλαχιστον αστεια, το ξερεις ετσι; Τι λογικη σχεση εχουν οι ναζι με τον σερβιτορο που δουλευει για 3€ την ωρα; Κ τι μεριδιο ευθυνης ακριβως εχει; Αλλα βεβαια, εσυ ζητας ακομα απο τον μπαμπα, δεν εχεις σκυψει ποτε το κεφαλι για να πληρωσεις δοση... Κ που κολλανε οι κλεφτες; Ποσων χρονων εισαι;;;
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Τα επιχειρηματα σου ειναι τουλαχιστον αστεια, το ξερεις ετσι; Τι λογικη σχεση εχουν οι ναζι με τον σερβιτορο που δουλευει για 3€ την ωρα; Κ τι μεριδιο ευθυνης ακριβως εχει; Αλλα βεβαια, εσυ ζητας ακομα απο τον μπαμπα, δεν εχεις σκυψει ποτε το κεφαλι για να πληρωσεις δοση... δοση?πρεζακιας η αγορασες bmw απο τα 18 για να πουλας μουρη στις γκομενες? και βρες μου εναν ανθρωπο που δουλευει απο χομπυ και οχι απο αναγκη.φανταζομαι θα ξερεις πολλους
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δοση?πρεζακιας η αγορασες bmw απο τα 18 για να πουλας μουρη στις γκομενες? και βρες μου εναν ανθρωπο που δουλευει απο χομπυ και οχι απο αναγκη.φανταζομαι θα ξερεις πολλους Οχι φιλε μου, αυτοκινητο πηρα γιατι ο δικος μου ο πατερας δεν μπορουσε να μου κανει δωρα... Για την ερωτηση σου, ξεκινα κοιτωντας στον καθρεπτη...
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι φιλε μου, αυτοκινητο πηρα γιατι ο δικος μου ο πατερας δεν μπορουσε να μου κανει δωρα... Για την ερωτηση σου, ξεκινα κοιτωντας στον καθρεπτη... και επειδη δε σου δωσε δωρο ο πατερας σου αυτοκινητο εσυ επελεξες να γινεις απατεωνας για να το αγορασεις. μμμμμμμμ ωραια λογικη.
ocelotgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε φιλε θα μας τρελανεις τελειως... Απο που ακριβως συμπερανες οτι ειμαι απατεωνας;; Απο το οτι δουλευω απο 16 χρονων;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.