Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να δω το BIOS

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ενα προβλημα που εχω σχετικα με το HP DV3-2230ea.

Το συγκεκριμενο laptop εχει σπασμενη multi-touch οθονη (φαινεται απλα λευκο φως ανα τα σπασιματα) και θελω να του κανω format.

Εχει μια VGA και μια HDMI οπου και οι δυο παιζουν σε εξωτερικη οθονη και TV κανονικα. Το προβλημα ειναι πως οταν το αναβω μου δειχνει εικονα μολις μπει windose. Μεχρι να μπει βλεπω το κλασικο "no singal".

Μαλλον απ΄οτι εχω καταλαβει το laptop δινει εικονα σε vga και hdmi αφ΄οτου μπει στο λειτουργικο..

Υπαρχει καποια λυση να δω την οθονη του BIOS?

Καθε προταση καλοδεχουμενη! :)

Δημοσ.

Δε νομίζω πως μπορείς να δεις το bios πριν φορτώσουν οι drivers της κάρτας γραφικών..

Μετά το φορμάτ, αν δεν κάτσει σωστά ο driver ή δεν είναι από default ρυθμισμένο να δίνει σήμα σε εξωτερική συσκευή τι θα κάνεις?

Στην περίπτωση που είσαι δεν θα το πείραζα το μηχάνημα..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ενα προβλημα που εχω σχετικα με το HP DV3-2230ea.

Το συγκεκριμενο laptop εχει σπασμενη multi-touch οθονη (φαινεται απλα λευκο φως ανα τα σπασιματα) και θελω να του κανω format.

Εχει μια VGA και μια HDMI οπου και οι δυο παιζουν σε εξωτερικη οθονη και TV κανονικα. Το προβλημα ειναι πως οταν το αναβω μου δειχνει εικονα μολις μπει windose. Μεχρι να μπει βλεπω το κλασικο "no singal".

Μαλλον απ΄οτι εχω καταλαβει το laptop δινει εικονα σε vga και hdmi αφ΄οτου μπει στο λειτουργικο..

Υπαρχει καποια λυση να δω την οθονη του BIOS?

Καθε προταση καλοδεχουμενη! :)

1ον

δεν χρειάζεται να μπεις στο bioσ για να κανεις φορματ.

Απλά σπάμαρε ένα κουμπί όταν ανοίγει το pc, ενώ έχεις το δισκάκι μέσα.

2ον

ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα.

Κατάφερε να δει την αρχική οθόνη (και το bios) αφού έβγαλα το καλωδιάκι που συνδέει την οθόνη με την mb..!

Δημοσ.

Το δικαμασα το "σπαμαρισμα", δεν καταφερα κατι, δεν δαβαζει καν το dvd. Απλως "κρεμαει" σε μαυρη οθονη και δεν μπαινει ποτε windose. Πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω.

Κριμα γιατι ο,τι laptop και αν εχω πιασει, το εχει default το boot from cd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...