Waraki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας..! δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα...αλλα δεν μπορουσα να ψαξω γιατι καιγομαιι.!! λοιπον ειναι μια ταινια που την ειχα δει πολυ μικρη μια μερα που ποναγε η κοιλια μου..και μολις την ειδα δεν κοιμηθηκα για 1 εβδομαδα...το μονο που θυμαμαι απο αυτην την ταινια..ειναι ενα σκηνικο..με εναν αντρα ο οποιος ειναι στο μπανιο και μιλαει με την κοπελα του..και ξαφνικα εκει που μιλανε ανοιγει η κοιλια και βγαινει απο μεσα ενα τερας! και ενα ακομα σκηνικο ειναι οταν τελειωνει η ταινια..που δειχνει την κοιλια μιας κοπελας..και δειχνει την κοιλια της να κουνιεται.και αφηνει να εννοηθει οτι το τερας δεν εχει πεθανει ακομα(αυτοι νομιζαν οτι το ειχαν σκοτωσει) σας παρακαλω την ψαχνω χρονια την ταινια..... Υ.Γ την εχω γκουγκλαρει δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο το ALIEN το οποιο κατεβασα και ειδα και δεν ειναι αυτο.. Υ.Γ.2.αυτη η ταινια διαδραματιζεται στην Γη και οχι στο διαστημα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(προκαταβολικα) Υ.Γ.3 δεν μιλανε απο κοντα..μιλανε στο τηλεφωνο!
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας..! δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα...αλλα δεν μπορουσα να ψαξω γιατι καιγομαιι.!! Ναι αλλά δεν είναι αυτό σκεπτικό. Το θέμα που έπρεπε να ''ψάξεις'' βρίσκετα στα sticky συνεπώς δεν νοείται καν σαν ψάξιμο. Name That Film, TV Series: Αναζητήσεις ταινιών & σειρών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.