Προς το περιεχόμενο

Αγορα 2 κινητων

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχουμε την περιπτωση του αδερφου που θελει να παρει music phone και μιας φιλης που θελει κινητο με πολυ καλη μπαταρια/χρονο ομιλιας,καλη οθωνη και καμερα. Εχουμε και λεμε:

Α. Ο bro ειχε τοσο καιρο ενα νοκια music edition και εχει φαει κολημα το επομενο κινητο που θα παρει να εχει πολυ δυνατο ηχειο και καλο ηχο κυριος αυτα. πιστευει οτι μονο τα νοκια υπερτερουν σε αυτο τον τομεα αλλα νοκια με πεθαμενο λογισμικο του το απαγορευω εγω να παρει.οποτε καταληγουμε οτι θελουμε ενα κινητο με android λογικα,με πολυ καλο ηχο/ηχειο,ισως και να το πειραξουμε λιγακι. τιμη max 320E

B. Η φιλη απο την αλλη,θελει ενα κινητο με καλη μπαταρια και χρονο ομιλιας,να μην ειναι τεραστιο (εδω απορριπτουμε το χ5 :( ),καλη οθωνη και οσο γινεται ποιοτικη καμερα. τιμη 200-270Ε

Τα φωτα σας λοιπον,ευχαριστω για το χρονο σας :)

Δημοσ.

Για την φιλη σου προτινω το νεο xperia mini. Προσεξε οχι το x10 mini. Ειναι αυτο εδω. http://www.skroutz.g...peria-mini.html

Για τον αδερφο σου μπορεις να χτυπησεις ενα optimus 2x. Αλλα για να το κανει οπως θελει πρεπει να αποχτησει δικαιωματα root και να βαλει την εφαρμογή voodoo sound και power amp ή αντι του power amp το player pro

To ανδροιδ που ερχετε Οκτώβρη και υποσχετε σουπερ ήχο ειναι το HTC sensetion XE αλλα μαλλον θα ειναι στα 450-500

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. κατι η φιλη οντως κομπλε θα ειναι.. και το ξερα οτι παλι στο lg 2x θα καταληγαμε..μου φαινεται απιστευτο vfm.αυτο με το root ειναι δυσκολη διαδικασια?

Δημοσ.

εγκαθηστας το official lg προγραμμα για τους usb drivers και το update και κατεβαζεις το superoneclick. Πατας ενα κουμπι και τελος :P

Δημοσ.

Βάσει των περιγραφών που δίνει στο πρώτο post.

A. Music phone με δυνατό ηχείο

Β. Κινητό με μεγάλη αυτονομία

ανεξαρτήτως χρημάτων, δεν καταλαβαίνω γιατί προτείνετε διπύρηνο android ως μουσικό τηλέφωνο.

Μουσικό τηλέφωνο, νοούμε ένα τηλέφωνο που να χωράει σε μια τσέπη, όταν είναι με κλειστή οθόνη να μπορούμε να πειράξουμε ράδιο και mp3 ως προς την προσπέλαση και την ένταση κλπ...

Θεωρώ άκυρη την πρόταση του Optimus 2X ως μουσικό τηλέφωνο.

Για το Β κινητό με μεγάλη αυτονομία, πρέπει να δεις τα Blackberry τα οποία και στο τομέα αυτό, δεν παίζονται. Ένα μεταχειρισμένο BB, για ομιλία & SMS θα σου κρατάει πολλές μέρες.

Και εγώ γουστάρω το Galaxy S μου αλλά δεν το προτείνω ως music phone γιατί δεν είναι.

Άλλο το αν μπορεί να γίνει (που μπορεί) με διάφορες κουστουμιές, αλλά δεν είναι by default...

Βλέπω ήδη πως ενώ η κουβέντα ξεκίνησε για music phone, συνεχίζει για το πως rootάρουμε το O2X. οπότε, μάλλον ο topic starter δεν.

Εν κατακλείδι, όταν προτείνουμε κάτι, ας αναλογιστούμε πως μιλάμε για € που θα βγουν από την τσέπη κάποιου ανθρώπου.

Είναι κρίμα να κάνει κανείς το κομμάτι του και ο άλλος να πηγαίνει να σκάει 300άρες γιούριων...

orlox, μην το παίρνεις προσωπικά.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι διαχωρισμοί "μουσικό τηλ." κλπ έχουν χασει το νόημά τους. Ακόμα και αυτοί που τα ψάχνουν, κατά βάθος δεν ξερουν τι θέλουν. Απο τη στιγμή που ένα κινητό τηλ έχει λειτουργικό μπορεί να γίνει ότι γουσταρεις, και φυσικά και μουσικό. Ο μονός διαχωρισμός που πραγματικά υπάρχει ειναι με λειτουργικό ή χωρίς. Ούτε καν βάση τιμής. Παίρνεις απλα κινητά που κάνουν ελάχιστα πράγματά και μπορεί να είναι ακριβότερα απο ένα smartphone.

Κινητό με πραγματικά μεγάλη αυτονομια, ΔΕΝ θα πας σε smartphone.

android.png

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα. Κλασικό παράδειγμα iPod touch/iPhone(iTunes store).

Σε android δεν υπάρχει τέτοια συσκευή ακόμα.

Το μουσικό τηλέφωνο δεν το κάνει απλά ο player και το OS αλλά όλο το στήσιμο και στην περίπτωση της Apple η δυνατότητα αγοράς μουσικών κομματιών/album μέσα από το ίδιο το τηλέφωνο,

χωρίς έξτρα applications.

Από εκεί και έπειτα,

στοιχεία όπως ο έλεγχος των μουσικών πηγών με κλειδωμένη οθόνη αφής, το που είναι τοποθετημένα περιμετρικά τα πλήκτρα,

η θέση του mini jack,το μέγεθος του τηλεφώνου,η ίδια η κατασκευή, η αυτονομία μπαταρίας για αναπαραγωγή μουσικής

και άλλες λεπτομέρειες,ορίζουν το μουσικό τηλέφωνο.

Για κάποιον ο οποίος ξεκάθαρα θέλει ένα κινητό walkman, δεν είναι δυνατόν να προτείνουμε smartphone και δει, διπύρηνο.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Smartphone και μετά το χάος... ;! Με μέτρο παίδες...

Όσο για την αυτονομία και τα smartphones που αποτρέπεις από την αγορά τους, μάλλον δεν έχεις δουλέψει με Blackberry.

Δημοσ.

Κολησες στο μουσικο τηλεφωνο και δεν διαβασες παρακατω μου φαίνεται. Εκτος οτι δεν κανεις μια ουσιαστικη προταση, λες και πραγματα που δεν ισχύουν

όταν είναι με κλειστή οθόνη να μπορούμε να πειράξουμε ράδιο και mp3 ως προς την προσπέλασηκαι την ένταση κλπ...

αυτο πχ μια χαρα το κανεις με οποιοδηποτε android τουλαχιστον για τα mp3 ενω για το ραδιο δεν ξερω γιατι δεν το χρησιμοποιω.

Αν εχεις καμια καλυτερη προταση που να περιλαμβανει "android" "μουσικη" "320€" πες την αλλιως μην γραφεις κατι ανουσιο και ατοπο απλα και μονο για να γραψεις.

Οσο για το 2ο τηλεφωνακι δεν εχω πολλα να προσθεσω. Το mini ειναι μικρο(!) εχει καλη καμερα - οθονη και οπως και ολα τα smartphone αν εχει κλειστα τα push ανετα κραταει η μπαταρια 3 μερες.

Εσυ μπορεις να βρεις blackbery μικρο, να εχει εστω και μετρια καμερα? Μπορει να κραταει η μπαταρια του μια εβδομαδα αλλα η κοπελιτσα μαλλον ουτε email θελει ουτε προγραμμα για bb θα παρει. Ενα μικρο γλυκουλι τηλεφωνακι θελει να βγαζει φωτογραφιες με την παρεα της.

Και εκτος θεματος. Οταν γραφεις προς εμενα και μετα μου λες δεν το γραφεις προσωπικα πεφτεις σε αντιθεση. Εγω ειμαι εδω για να περναω το χρονο μου, να πινω τον καφε μου και αν βοηθησω καποιον να ειναι ευχαριστημενος με αυτο που θα αγορασει ακομα καλυτερα. Οταν ενας πελατης με ρωταει "Τι pc - κινητο να αγορασω;" τον ρωταω 2 πραγματα. Τι απαιτησεις εχει και ποσα θελει να δωσει. Εκτος και αν εχει εξαιρετικά χαμηλες απαιτησεις για τα χρηματα που θελει να δωσει του προτινω αυτο που πιστευω εγω οτι εχει την μεγαλυτερη αξια για τα χρηματα που θελει να δωσει.

Δημοσ.

Δεν κόλλησα πουθενά orlox. Ο,τι είχα να γράψω, το έγραψα πιο πριν. Οσο για τα ΒΒ, που κολλάει το BIS ;Mιλάμε για συσκευές. Και στις android αν εχεις κλειστα δεδομένα , ποιό το νόημα να το αγοράσει; Επίσης αυτή τη στιγμή το πιο οικονομικό πλήρες android smartphone είναι το Alcatel OT-990 με εξαιρετική αυτονομία. android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...