tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εδω κ λιγο καιρο εχω εγκαταστησει το CPUID-hwmonitor Οποτε το ανοιγω βλεπω CPUZ γυρω στους 50κατι βαθμους(απο οτι εχω διαβασει εδω ειναι normal για λαπτοπ καλοκαιρι). Αυτο που με απασχολει ομως ειναι η GFXZ(καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθος),μενει παντα στους 30 βαθμους, οποτε ανοιγω το προγραμμα μενει εκει κολημενο στους 30C ουτε πανω ουτε κατω.Ολες οι αλλες θερμοκρασιες αλλαζουν. Θελω να ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο ή κατι δε παει καλα?
xristoforos89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι δεν παει καλα. Πιθανοτατα καποιος αισθητηρας εχει κολλησει (ειχα παρομοιο προβλημα σε ενα Hp touschsmart που εδειχνε την μητρικη μονιμα στους 44 βαθμους). Δεν κανεις μια αναβαθμιση του Bios;
tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το εβλεπα καιρο αυτο αλλα νομιζα οτι αφου δεν παιζω games ,το λαπτοπ το εχω μονο για internet,οτι για αυτο δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Το λαπτοπ μου ειναι λιγο παλιο ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/253982/HP-ProBook-4515s-VC407EA.html
xristoforos89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Απο το επισημο site της Hp δεν εχει καποιο διαθεσιμο Bios για αναβαθμιση;
tool1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βρηκα αλλα τιποτα, καποιο αλλο προγραμμα για μετρηση θερμοκρασιων στη καρτα ξερεις για να το δοκιμασω?
mchls Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βρηκα αλλα τιποτα, καποιο αλλο προγραμμα για μετρηση θερμοκρασιων στη καρτα ξερεις για να το δοκιμασω? Το GPUZ ειναι αρκετα καλο προγραμμα αποκλειστικα για καρτες γραφικων... Υπαρχει το Speccy και το Everest που ειναι για ολα τα parts...
xristoforos89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το GPUZ ειναι αρκετα καλο προγραμμα αποκλειστικα για καρτες γραφικων... Υπαρχει το Speccy και το Everest που ειναι για ολα τα parts... Ακριβως αυτα που γραφει το παιδι. Αν και δεν νομιζω να δειξει κατι διαφορετικο. Τουλαχιστον εμενα ειχε μεινει κολλημενο.. Ειχα καλεσει και την Hp να ρωτησω, και μου ειπαν να το παω για να το κοιταξουν αλλα δεν μπορουσα να μεινω εκεινη την περιοδο χωρις υπολογιστη, οποτε συμβιβαστηκα μαζι του..
tool1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Kατεβασα κ το gpuz ,μου δειχνει τα παντα για τη καρτα εκτος απο τη θερμοκρασια, δεν υπαρχει καν η λεξη θερμοκρασια στην επιλογη sensors. Tι μπορει να φταιει? Κατι αλλο να κοιταξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.