Προς το περιεχόμενο

τι os προτηνεται για p4-pc

KWTSOSTROYMF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TI ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΟ ΝΑ ΒΑΛΩ Η/Υ ΜΕ:

(με ενδιαφερει κατι ελοφρυ για ιντερνετ,κυριοs βιντεο στο youtube,για dual boot με 7αρια starter)

CPU:PENTIOYM 4 1,8 GHZ :confused:

RAM:1,5 GB RAM (χρονισμος και ρωλογια οτιδιποτε (απο μαζεματα)) :mrgreen:

GPU: 128MB RAM AGP X8 :X

HDD:WESTERN DIGITAL 20 GB :devil:

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:480 WATT :-)

Δημοσ.

dual boot 7 με linux mint

αν παιζει καλιτερα βιντεο στο youtube αξειζει τον κοπο :whistle:

γιατι τον εχω πανο σεμια 32''αρα και μου τι σπαει οταν κολαει στα βιντεο και στις ταινιες

επεισις οσοι εχουν το ιδιο προνλιμα του προτινο 7αρια γιατι δεν εχουn directx opos ta xp και πεζου λιγο καλυτερα αλλα ψαχνω κατι καλθτερο εδω :mrgreen:

ευχαριστω

τα λεμε αυβριο στησ 12:30πμ γιατι εχω σχολειο το πρωι

Δημοσ.

αν παιζει καλιτερα βιντεο στο youtube αξειζει τον κοπο :whistle:

γιατι τον εχω πανο σεμια 32''αρα και μου τι σπαει οταν κολαει στα βιντεο και στις ταινιες

επεισις οσοι εχουν το ιδιο προνλιμα του προτινο 7αρια γιατι δεν εχουn directx opos ta xp και πεζου λιγο καλυτερα αλλα ψαχνω κατι καλθτερο εδω :mrgreen:

ευχαριστω

Αυτό το pc δεν πρόκειται να παίξει mkv σε 1080p σε καμία περίπτωση (και στα 720p θα τα βρει μπαστούνια).

Θα σε δυσκολέψει ακόμα και στα hd του youtube.

Και πως θεώρησες ότι τα 7άρια δεν έχουν directx; Έχουν και μάλιστα το 11 και αν θέλεις μπορείς να βάλεις και το 9.0c. Μάλιστα, αν θέλεις να έχεις πλήρη συμβατότητα και με παλαιότερα παιχνίδια το χρειάζεσαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω θα προτεινα xp και οσο γινετε λιγοτερα προγραμματακια ... ακομη αν ειναι δυνατον χωρις αντιικο(προιποθεση οτι ο χρηστης θα μπαινει

σε συγκεκριμενα σιτε γνωστα μονο )

και μονο google chrome

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...