KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 TI ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΟ ΝΑ ΒΑΛΩ Η/Υ ΜΕ: (με ενδιαφερει κατι ελοφρυ για ιντερνετ,κυριοs βιντεο στο youtube,για dual boot με 7αρια starter) CPU:PENTIOYM 4 1,8 GHZ RAM:1,5 GB RAM (χρονισμος και ρωλογια οτιδιποτε (απο μαζεματα)) GPU: 128MB RAM AGP X8 HDD:WESTERN DIGITAL 20 GB ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:480 WATT
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ρωτάς; XP φυσικά και είσαι μια χαρά. Αν και ο 20άρης δίσκος θα σε δυσκολέψει μετά από λίγο καιρό, θα γεμίσει αμέσως.
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 linux ναι ρε αλλα τι διανομη
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 dual boot 7 με linux mint αν παιζει καλιτερα βιντεο στο youtube αξειζει τον κοπο γιατι τον εχω πανο σεμια 32''αρα και μου τι σπαει οταν κολαει στα βιντεο και στις ταινιες επεισις οσοι εχουν το ιδιο προνλιμα του προτινο 7αρια γιατι δεν εχουn directx opos ta xp και πεζου λιγο καλυτερα αλλα ψαχνω κατι καλθτερο εδω ευχαριστω τα λεμε αυβριο στησ 12:30πμ γιατι εχω σχολειο το πρωι
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 αν παιζει καλιτερα βιντεο στο youtube αξειζει τον κοπο γιατι τον εχω πανο σεμια 32''αρα και μου τι σπαει οταν κολαει στα βιντεο και στις ταινιες επεισις οσοι εχουν το ιδιο προνλιμα του προτινο 7αρια γιατι δεν εχουn directx opos ta xp και πεζου λιγο καλυτερα αλλα ψαχνω κατι καλθτερο εδω ευχαριστω Αυτό το pc δεν πρόκειται να παίξει mkv σε 1080p σε καμία περίπτωση (και στα 720p θα τα βρει μπαστούνια). Θα σε δυσκολέψει ακόμα και στα hd του youtube. Και πως θεώρησες ότι τα 7άρια δεν έχουν directx; Έχουν και μάλιστα το 11 και αν θέλεις μπορείς να βάλεις και το 9.0c. Μάλιστα, αν θέλεις να έχεις πλήρη συμβατότητα και με παλαιότερα παιχνίδια το χρειάζεσαι.
chrisimone Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα προτεινα xp και οσο γινετε λιγοτερα προγραμματακια ... ακομη αν ειναι δυνατον χωρις αντιικο(προιποθεση οτι ο χρηστης θα μπαινει σε συγκεκριμενα σιτε γνωστα μονο ) και μονο google chrome
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 XP καρφωτά και αν θέλεις βάζεις και μια διανομή linux ubuntu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.