Προς το περιεχόμενο

2 ρούτερ

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπίτι μου έχω ένα modem-router! Και θέλω να βάλω στο δωμάτιό μου ενσύρματο internet αλλά λόγω απόστασης είναι δύσκολο και ρωτάω γίνετε να συνδέσω 2 router (ή όπως αλλιώς λέγεται;).

Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετική με το συγκεκριμένο.

Πάνω στην ίδια γραμμή ADSL δεν μπορούν να συνδεθουν δυο router?

Και εγώ αυτό εννοούσα απλά δεν είπα το στην ίδια γραμμή καθώς το θεώρησα λογικό ότι στο δωμάτιο μου δεν έχω διαφορετική γραμμή από ότι σε όλο το σπίτι

Δημοσ.

Και εγώ αυτό εννοούσα απλά δεν είπα το στην ίδια γραμμή καθώς το θεώρησα λογικό ότι στο δωμάτιο μου δεν έχω διαφορετική γραμμή από ότι σε όλο το σπίτι

Αν στο δωμάτιο σου ειχες άλλο αριθμό τηλεφώνου τότε θα είχες και διαφορετική γραμμή ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορούσες να πληρώνεις δεύτερη συνδρομή ADSL και να μπορείς να συνδέσεις διαφορετικό Modem-router.

Στην περίπτωση σου πρεπει να αγοράσεις ένα αναμεταδότη-repeater ασύρματου δικτύου και να το εγκαταστήσεις στη μέση της απόστασης του δωμάτιου σου και του router.

Άλλη λύση ειναι να βγάλεις το router από το δωμάτιο που ειναι και να το βάλεις στην πρίζα τηλεφώνου του δωματίου σου.

Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετική με το συγκεκριμένο.

Πάνω στην ίδια γραμμή ADSL δεν μπορούν να συνδεθουν δυο router?

oxi exei αναλυθει πολλες φορες.

ιδια γραμμη εχεις εκτος αν εχεις αλλο νουμερο η κατι αλλο.δεν γινετται παντως στον ιδιο τηλεφωνικο αριθμο 2 ρουτερ.το ενα απο τα 2 θα συγχρονισει.μπορεις απλα αμα θελεις να συνδεσεις τον δευτερο ρουτερ με ethernet με τον πρωτο και να γινει σαν ενα access point.η να παρεις ενα repeater και να παιξεις ετσι.επισης καποια ρουτερ ελαχιστα ομως παιζουν και repeater η παιζουν και wds (δηλαδη πιανουν ασυρματα το σημα και το αναμεταδιδουν)οποτε εκει θα μπορουσες να κανεις την δουλεια που θες.

απλα το wds πρεπει να υποστηριζεται και απο τα 2 router αντιθετα με το απλο repeater και ειναι αρκετα δυσκολο στο σεταρισμα.

Δημοσ.

Σπίτι μου έχω ένα modem-router! Και θέλω να βάλω στο δωμάτιό μου ενσύρματο internet αλλά λόγω απόστασης είναι δύσκολο και ρωτάω γίνετε να συνδέσω 2 router (ή όπως αλλιώς λέγεται;).

συνολικα υπαρχουν οι παρακατω λυσεις.

α.καλωδιο απο Router μεχρι pc.

β.access point Με καλωδιο μεχρι το ρουτερ και το pc σου wireless.

γ.repeater η wds.παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα και σε καποιες περιπτωσεις ενσυρματα(χανεις λιγο σε ταχυτητα)

δ.Power lines.

ε.γιατι θες να παιξει ενσυρματα το pc?δεν εχει καλη ταχυτητα ασυρματα η δεν πιανει σημα??

η μια πριζα ενωνεται με την αλλη.εκτος αν εχεις δευτερη γραμμη και υπαρχουν αρκετα καλωδια πισω απο καθε πριζακι γιανα υποστηριξεις δευτερη γραμμη.εκει βεβαια 2 ρουτερ 2 συνδρομες κτλ.μια αλλη λυση ειναι αν οι πριζες οι τηλεφωνικες εχουν utp απο πισω να κανεις πατεντα και να περασεις δικτυο απο το ενα δωματιο στο αλλο.και ραζιμ να εχουν αν υπαρχουν 2 ζευγαρια παλι μπορεις να το κανεις.αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου και βεβαια να υπαρχουν spare καλωδια

Αν στο δωμάτιο σου ειχες άλλο αριθμό τηλεφώνου τότε θα είχες και διαφορετική γραμμή ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορούσες να πληρώνεις δεύτερη συνδρομή ADSL και να μπορείς να συνδέσεις διαφορετικό Modem-router.

Στην περίπτωση σου πρεπει να αγοράσεις ένα αναμεταδότη-repeater ασύρματου δικτύου και να το εγκαταστήσεις στη μέση της απόστασης του δωμάτιου σου και του router.

Άλλη λύση ειναι να βγάλεις το router από το δωμάτιο που ειναι και να το βάλεις στην πρίζα τηλεφώνου του δωματίου σου.

καθως και οι λυσεις πιο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...