KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Λειπων το σχολειο μου εκανε αναβαθμιση τους Η/Υ και πηρα εναν (αφου ηταν για πεταμα) . το προβλημα ειναι πως οταν βαζω το cd των xp περναει τους βασικους οδηγους και μετα στη φαση που βρισκει τους δισκους εμφανειζει μια μαυρη οθονη με μια παυλιτσα και οσο και να το αφησω δεν προχοραει δωκιμασα και τα 2000 και τα χρ lite αλλα τιποτα το ιδιο ακριβως σε ολες της εκδοσεις καμια ληση plese εχω τυχει και σε αλλουσ παλιουσ Υ/Η με το ιδιο προβλιμα ΣΗΜΙΩΣΗ τα xp ειναι γνησια
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δες αν έχουν sata δίσκους,αν ναι τότε πρέπει να περάσεις και τους sata οδηγούς ή με δισκέτα αν έχουν ή αλλιώς περνώντας τους στο δισκάκι με το nlite (καις νέο δισκάκι αφού το κάνεις)
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δες αν έχουν sata δίσκους,αν ναι τότε πρέπει να περάσεις και τους sata οδηγούς ή με δισκέτα αν έχουν ή αλλιώς περνώντας τους στο δισκάκι με το nlite (καις νέο δισκάκι αφού το κάνεις) Τι sata αφου windows 98 ειχε (απλα δεν βοοταρανε και γιαυτο το πεταξανε) το μηχανημα ειναι παλιο με 665 mhz celeron & 384 mb ram sorry που δεν το ανεφερα και σε παιδευα να εξηγεις τσαμπα
filip123go Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό δοκίμασε να βάλεις πάνω. Με xp δεν θα καταφέρεις και πολλά.Θα σέρνονται.
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό δοκίμασε να βάλεις πάνω. Με xp δεν θα καταφέρεις και πολλά.Θα σέρνονται. απο linux: sxolinux θελω να βαλλω αλλα δεν εχω dvd ,στικακι δεν προκεται να μπουταρει αυτη η αρχαιολογια αρα μονο cd καμια λυση ευχαριστω προς το παρον
filip123go Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γκοογκλαρουμε και λίγο, δεν είναι κακό :wub: . Εδώ είσαι.
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γκοογκλαρουμε και λίγο, δεν είναι κακό :wub: . ΕΔΩ είσαι. thenks αλλα θελει dvd ενω λεω δεν εχω dvd drive μονο cd :devil: :devil: μπορειται να πετατε καπου καπου και τιποτα καμια λΥση για τα ΧΡ ΑΥΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ:Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την εγκυρότητα του αρχείου ISO που κατεβάσατε, αντιπαραβάλλοντάς το αρχείο md5!
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως «μια χαρά» μπορείς να τρέξεις και τα XP σε αυτό το μηχάνημα,το πρόβλημα που πρέπει να λύσεις είναι το ότι δεν βλέπει των δίσκο,στην αρχή στο post ή και μέσα στο bios σου αναφέρει στοιχεία για των δίσκο;Κοινός των βλέπει;
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως «μια χαρά» μπορείς να τρέξεις και τα XP σε αυτό το μηχάνημα,το πρόβλημα που πρέπει να λύσεις είναι το ότι δεν βλέπει των δίσκο,στην αρχή στο post ή και μέσα στο bios σου αναφέρει στοιχεία για των δίσκο;Κοινός των βλέπει; και βεβεα τον βλεπει ως PriMaster και το cd ωs secondy master μου ηρθε μια φλασια για τα jamperakia θα το κιταξω αυριο αν ειναι στο master τα λεμε αυβριο στησ 12:30πμ γιατι εχω σχολειο το πρωι :cry:
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία δες τι στοιχεία βγάζει για των δίσκο και κατέβασε το προγραμματάκι ελέγχου του να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
in2dark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι ορθογραφια.... Και ξερεις αυτο δεν διορθωνεται με drivers.....
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 :παω πρωτη γυμνασιου ενταξει και αμα δεν σου αρεσει δεν με νιαζει πολY σας ειναι που δεν γαραφω greeklish :X Ωραία δες τι στοιχεία βγάζει για των δίσκο και κατέβασε το προγραμματάκι ελέγχου του να δούμε σε τι κατάσταση είναι. θα το κοιταξω καληνυχτα και σε ευχαριστω που ασχολιεσαι τοση ωρα μαζι μου με τους παλιουπολογιστες μου thenks thenks thenks :rolleyes:
KWTSOSTROYMF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 γιασας και σημερα. το προγραματακι που λες ρε φιλε πως λεγεται και πως το κατεβαζεις. λοιπον τα στιχοια του δισκου ειναι 6,5gb maxtor ide και στα bios /standart cmos setup/ tupe : SIZE CYLN HEAD WPCOM SEC MODE MODE mode user 6501 12595 16 0 63 0n 4 0n not instaled cd-rom not instaled
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Η maxtor είναι πλέων κομμάτι της seagate οπότε εδώ είσαι κατεβάζεις το iso το καις και ξεκινάς από αυτό όπως θα ξεκινούσες και από το cd των windows. Μόλις φορτώσει(και αν βρει των δίσκο) πας πάνω στο μενού και επιλέγεις basic test κάνεις πρώτα το short και αν βγει οκ κάνεις και το long.
twiner Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν δοκιμάζεις και με το puppy linux; και να μη βρει το δίσκο, με επανεγγράψιμο cd την κάνεις τη δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα