justbegoodtome Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τρεχω το AVG Anti-Virus και μου βγαζει οτι εχω 36 απειλεσ στο pc :S .Oταν ολοκληρωνεται το σκαναρισμα επιλεγω τους ιους για να τους αποσυρω και δεν κανει καμια ενεργεια...και γενικα το εχω σκαναρει απειρες φορες και δεν αφαιρει τους ιους.Επισης, διαβασα σε ενα σαιτ πώς να τους αποσυρω και λεει να κανω restart και μετα να πατησω συνεχομενα F8 για να επιλεξω στη συνεχεια Safe Mode..παταω F8 και δεν γινεται τιποτα. Μπορει καποιος να με βοηθησει;
filip123go Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορεί να μην μπαίνει σε safe mode... :fear:
SpirosLouis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το F8 το πατάς ακριβώς μετά το φόρτωμα του Bios(της αρχικής αρχικής οθόνης του υπολογιστή). Δηλαδή πριν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows.
kon-man Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τρεχω το AVG Anti-Virus και μου βγαζει οτι εχω 36 απειλεσ στο pc :S .Oταν ολοκληρωνεται το σκαναρισμα επιλεγω τους ιους για να τους αποσυρω και δεν κανει καμια ενεργεια...και γενικα το εχω σκαναρει απειρες φορες και δεν αφαιρει τους ιους.Επισης, διαβασα σε ενα σαιτ πώς να τους αποσυρω και λεει να κανω restart και μετα να πατησω συνεχομενα F8 για να επιλεξω στη συνεχεια Safe Mode..παταω F8 και δεν γινεται τιποτα. Μπορει καποιος να με βοηθησει; Οπως εισαι "ανοιχτος" πατα το κουμπι on-off του υπολογιστη σου συνεχομενα μεχρι να εξαναγκαστει να κλεισει. Μολις κλεισει πατα το παλι να ανοιξει, εαν εχεις εφταρια λογικα θε σε βαλει αυτοματα σε save mode, επελεξε με συνδεση στο δυκτιο. Μπεκα μεσα πεταξε το avg και βαλε την δοκιμαστικη εκδοση του eset smart security, κανε του update και σκαναρε,λογικα θα στα πεταξει ολα.. Καλη τυχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.