solarsoul Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια χαρά.Θέλω 2 widgets για το site μου, τα οποία όμως θα ήθελα να είναι στα μέτρα μου. Το site μου είναι ειδησιογραφικό. 1)Τελευταίες αναρτήσεις 2)Τα νέα σε εικόνες Όποιος φτιάχνει widgets, ας επικοινωνήσει. Ευχαριστώ.
NiKoS WSN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρά.Θέλω 2 widgets για το site μου, τα οποία όμως θα ήθελα να είναι στα μέτρα μου. Το site μου είναι ειδησιογραφικό. 1)Τελευταίες αναρτήσεις 2)Τα νέα σε εικόνες Όποιος φτιάχνει widgets, ας επικοινωνήσει. Ευχαριστώ. Επί πληρωμή;
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλό θα ήταν να αναφέρεις με τί μηχανή είναι φτιαγμένο το site σου (wordpress, joomla, drupal, κάποιο custom php/asp site κλπ).
KostasXantho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εγώ φτιάχνω widget το θέμα είναι τι πλατφόρμα χρησημοποιείς!...
aghahowa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το wordpress που χρησιμοποιείς έχει άπειρα widgets για αυτό που θέλεις να κάνεις. φανταζομαι στο css θα θελεις αλλαγες οποτε οποιοσδήποτε εδω μεσα θα μπορει να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.