NickPlusPlus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καθόλου πρωτότυπο post όμως έπρεπε να ζητήσω την γνώμη σας παιδιά οπότε...τα φώτα σας ! Πριν από 4 μέρες σκότωσα το xperia x10 μου για 150 ευρώ μετά από έναν περίπου χρόνο συμβίωσης μαζί του και ο καιρός ήρθε για την μεγάλη αλλαγή συσκευής. Τι ζητάω : Android και Ηigh end Specs (κυρίως για να αντέξει στον χρόνο, πείτε μου αν το βλέπω λάθος το όλο ζήτημα). Τείνω σε GS2 , με φρενάρει λίγο το μέγεθος και το ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποφασίσω πραγματικά (μην γελάσετε, για μένα είναι πρόβλημα) αν το θέλω σε μαύρο ή άσπρο που κυκλοφόρησε προσφάτως όπως ακριβώς και με το x10. Ήμουν κοντά στο incredible s της HTC αλλά δεδομένου της απουσίας διπύρηνου επεξεργαστή μου φαίνεται άκυρο να το αγοράσω τώρα. Η γνώμη σας για το Evo 3d? Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Galaxy S II GT-i9100 είναι αυτό που περιγράφεις. Μέγεθος συσκευής ακριβώς όσο το X10i (περίπου μισό εκατοστό ψηλότερο). Η χρήση του δεν θα σε προβληματίσει αν δεν σε προβλημάτισε του X10i. Χρώμα, θα το έπαιρνα σε λευκό. Και αν το βαριόμουν, με 10€ του αγόραζα κουστουμάκι από e-bay για να το αλλάξω. Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς θήκες,πουκάμισα,μπουφάν κλπ το Galaxy S, δεν θα πρέπει να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα γιατί θα καλύπτεται. Καλορίζικο λοιπόν...
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έχεις τα χρήματα για το Evo, θα πρότεινα να προχωρήσεις. Ασυναγώνιστη ποιότητα και Design HTC με πολλά καλούδια. Το προτιμώ πολύ περισσότερο από το Samsung Galaxy S2 προσωπικά.
NickPlusPlus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις... Η αλήθεια είναι οτι το S2 με κερδίζει πολύ όσο περισσότερο το "ψάχνω". Μεγάλο συν η οθόνη του βεβαίως... Όσο για το Εvo, Heatspreader έχω τις αμφιβολίες μου καθώς βλέπω ότι προωθούν πολύ το 3d που έχει κάτι που ακόμα δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο αξίζει σε κινητό συν τη σχετικά απαγορευτική τιμή του. Σε τι ακριβώς πιστεύεις ότι υπερτερεί από το S2? Νίκο, όταν λες κουστουμάκι εννοείς makeover η απλά μια θήκη? Επειδή η ιδέα αυτής εδώ σε συνδυασμό με το λευκό θα μέτραγε πολύ για τα γούστα μου.
vagos1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 αδερφε το s2 ειναι οτι καλυτερο σε specs αυτον τον καιρο στην αγορα..ειμαι κ εγω κοντα στην αγορα του κ θα περιμενω μεχρι τελος του μηνα που θα πεσουνε ανακοινωσεις iphone 4s η 5αρι nexus prime κτλ. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3901 τσεκαρε και την συκριση...εχει τον ταχυτερο πυρηνα σε smartphone...μετα καλυτερα πας σε optimus2x... το 3d ειναι στοιχειο της αγορας που διανυουμε αλλα ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο κ για μενα που εχω δοκιμασει το lg optimus 3d κουραζει πολυ το ματι αυτη η τεχνολογια κατ εμε.. ομορφο και το htc αλλα θα πηγαινα σε s2 γιατι το κινητο μπορεις να το '' πειραξεις'' και να κανεις παπαδες! και εχει και μεγαλη γκαμα αξεσουαρ...δεν το βαριεσαι με τιποτα!! δαγκωτο s2...αλλιως περιμενεις οκτωβρη για τα επομενα...
NickPlusPlus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 αδερφε το s2 ειναι οτι καλυτερο σε specs αυτον τον καιρο στην αγορα..ειμαι κ εγω κοντα στην αγορα του κ θα περιμενω μεχρι τελος του μηνα που θα πεσουνε ανακοινωσεις iphone 4s η 5αρι nexus prime κτλ. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3901 τσεκαρε και την συκριση...εχει τον ταχυτερο πυρηνα σε smartphone...μετα καλυτερα πας σε optimus2x... το 3d ειναι στοιχειο της αγορας που διανυουμε αλλα ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο κ για μενα που εχω δοκιμασει το lg optimus 3d κουραζει πολυ το ματι αυτη η τεχνολογια κατ εμε.. ομορφο και το htc αλλα θα πηγαινα σε s2 γιατι το κινητο μπορεις να το '' πειραξεις'' και να κανεις παπαδες! και εχει και μεγαλη γκαμα αξεσουαρ...δεν το βαριεσαι με τιποτα!! δαγκωτο s2...αλλιως περιμενεις οκτωβρη για τα επομενα... το optimus καθαρά λόγω προσωπικού γούστου δεν μου λέει τίποτα.. στο S2 καταλήγω.. μένει η επιλογή του χρώματος ! σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια !!
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις... Η αλήθεια είναι οτι το S2 με κερδίζει πολύ όσο περισσότερο το "ψάχνω". Μεγάλο συν η οθόνη του βεβαίως... Όσο για το Εvo, Heatspreader έχω τις αμφιβολίες μου καθώς βλέπω ότι προωθούν πολύ το 3d που έχει κάτι που ακόμα δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο αξίζει σε κινητό συν τη σχετικά απαγορευτική τιμή του. Σε τι ακριβώς πιστεύεις ότι υπερτερεί από το S2? Νίκο, όταν λες κουστουμάκι εννοείς makeover η απλά μια θήκη? Επειδή η ιδέα αυτής εδώ σε συνδυασμό με το λευκό θα μέτραγε πολύ για τα γούστα μου. Λέγοντας "κουστούμι" εννοώ το full housing. Δηλαδή όλα πλαστικά που ντύνουν το τηλέφωνο. Παραθέτω λινκ από ebay. Black full housing στα 18 δολλάρια~15€. http://www.ebay.co.u...d#ht_5121wt_905 Αυτό προϋποθέτει βέβαια να μπει κατσαβιδάκι και να βγεις εκτός εγγύησης. Προσωπικά έχω ήδη παραγγείλει για το Galaxy S μου μια λευκή με το ασημί bezel.
NickPlusPlus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Λέγοντας "κουστούμι" εννοώ το full housing. Δηλαδή όλα πλαστικά που ντύνουν το τηλέφωνα. Παραθέτω λινκ από ebay. Black full housing στα 18 δολλάρια~15€. http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-Full-Housing-Battery-Cover-Samsung-i9100-Galaxy-S2-/130570549261?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e669c780d#ht_5121wt_905 Αυτό προϋποθέτει βέβαια να μπει κατσαβιδάκι και να βγεις εκτός εγγύησης. Προσωπικά έχω ήδη παραγγείλει για το Galaxy S μου μια λευκή με το ασημί bezel. καλή φάση!
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει ένα σωρός accessories για S2. Δεν θα έχεις θέμα επί τούτου. Στην αρχή το τηλέφωνο το είχα σε ό,τι θήκη μπορείς να φανταστείς. Στο 6μηνο επάνω τα πέταξα όλα. Αν μου πέσει, μου έπεσε. Το πολύ να πληρώσω 15-20€ για τα πλαστικά. Στην οθόνη, είναι που είναι Gorilla Glass(δεν σπάει,δεν γρατζουνιέται), έχω βάλει και screen protector για την 1 στο 10³ να γίνει η στραβή με κανένα σούπερ αιχμηρό αντικείμενο. Οπότε δεν ασχολούμαι καν με θήκες. Βέβαια αυτό είναι προσωπική επιλογή. Αλλά πιστεύω ότι οι θήκες, αφενός μεν προσδίδουν όγκο, αφετέρου δε, κρύβουν την όποια ομορφιά του τηλεφώνου.
NickPlusPlus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει ένα σωρός accessories για S2. Δεν θα έχεις θέμα επί τούτου. Στην αρχή το τηλέφωνο το είχα σε ό,τι θήκη μπορείς να φανταστείς. Στο 6μηνο επάνω τα πέταξα όλα. Αν μου πέσει, μου έπεσε. Το πολύ να πληρώσω 15-20€ για τα πλαστικά. Στην οθόνη, είναι που είναι Gorilla Glass(δεν σπάει,δεν γρατζουνιέται), έχω βάλει και screen protector για την 1 στο 10³ να γίνει η στραβή με κανένα σούπερ αιχμηρό αντικείμενο. Οπότε δεν ασχολούμαι καν με θήκες. Βέβαια αυτό είναι προσωπική επιλογή. Αλλά πιστεύω ότι οι θήκες, αφενός μεν προσδίδουν όγκο, αφετέρου δε, κρύβουν την όποια ομορφιά του τηλεφώνου. είναι ακριβώς αυτό που είπες .. μέχρι να περάσει η εποχή που το προσέχεις και σε πονάει να έχει και την παραμικρή γρατζουνιά.. μετά όντως κλάιν.
nikoskon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 είναι ακριβώς αυτό που είπες .. μέχρι να περάσει η εποχή που το προσέχεις και σε πονάει να έχει και την παραμικρή γρατζουνιά.. μετά όντως κλάιν. Πλέον και καινούριο να πάρω, δεν πρόκειται να αγοράσω θήκη. Μόνο screen protector ή το πολύ πολύ ένα Zagg Invisible Shield Full body, που δεν είναι τπτ από ζελατίνα όπως αυτή του screen protector, η οποία όμως καλύπτει σχεδόν στο 100% όλο το σώμα του τηλεφώνου. Αλλά κάνει 40€, δηλαδή όσο 2 full housings! Οπότε...
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 H καλυτερη θηκη για S2. Εχω την ασημι. Βεβαια το κανει bulky, ψιλοαρκετα θα ελεγα, αλλα γενικα μετα απο αυτο δεν φοβασαι για τιποτα. http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Cover-BK-/270778895872 Νικο βγαλε αυτο το screen protector man! EDIT: Επι του θεματος να πω πως καλα εκανες και επελεξες το s2. Κυριως γιατι εχει πολυ καλη υποστηριξη, αλλα επισης γιατι κατα γενικη ομολογια τα 3D κινητα σε λειτουργια 3D ρουφανε την μπαταρια οπως ενας αλκοολικος την τεκιλα του. Οποτε δωρον αδωρο κατα τη γνωμη μου.
NickPlusPlus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 H καλυτερη θηκη για S2. Εχω την ασημι. Βεβαια το κανει bulky, ψιλοαρκετα θα ελεγα, αλλα γενικα μετα απο αυτο δεν φοβασαι για τιποτα. http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-2-I9100-TAURUS-Aluminum-Case-Cover-BK-/270778895872 Νικο βγαλε αυτο το screen protector man! EDIT: Επι του θεματος να πω πως καλα εκανες και επελεξες το s2. Κυριως γιατι εχει πολυ καλη υποστηριξη, αλλα επισης γιατι κατα γενικη ομολογια τα 3D κινητα σε λειτουργια 3D ρουφανε την μπαταρια οπως ενας αλκοολικος την τεκιλα του. Οποτε δωρον αδωρο κατα τη γνωμη μου. +1 για την παρομοίωση με την τεκίλα χαχαχαχαχα Edit : τρομερή θήκη
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σε τι ακριβώς πιστεύεις ότι υπερτερεί από το S2? Υπερτερεί μακράν στην ποιότητα κατασκευής. Επίσης είναι HTC, κάτι που σημαίνει εκ των πραγμάτων ποιότητα κατασκευής και Design + το όμορφο και λειτουργικό menu. Από την άλλη έχει πολύ δυνατό Hardware to S2. Θεαματική διαφορά στην απόδοση το Hardware του S2 δεν νομίζω ότι θα έχει. Αν πήγαινα γενικότερα σε Android ένα HTC θα χτύπαγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.