Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop (500-700 E)

zaoAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... με αγκαρέψανε να ψάξω για λάπτοπ για ένα παιδί που θα τον χριαστεί κυρίως για προγράμματα του βελινεκούς του AUTOCAD....

ένας υπολογιστής που στάθηκα λιγο παραπάνω πιστεύωντας πςσ ειναι αρκετά καλή, value for money, ευκαιρία είναι ο εξής: http://www.skroutz.gr/s/345971/Sony-Vaio-VPC-EH1L0E-B.html

θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας καί για τον απο πάνω αλλά και γενικά....

Το μπάτζετ όπως λέω και στον τίτλο ειναι περίπου 500 με 700 ευρο....

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε χριστόφορε.. με ενδιαφέρει αρκετά και η αξιοπιστία του μηχανίματος διοτι το παιδια θα φύγει αγγλια και δεν θα μπορεί με το παραμικρό να πηγαίνει στα multirama...κινήθηκα προς τα sony λοιπον γι αυτο το λόγο...ξέρωντας οτι ειναι καλά σε θέμα θερμοκρασιών τουλάχιστον...

για DELL δέν ξέρω....

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να παει σε κανενα multirama.

Τα dell εχουν εγγυηση 2 ετων αντιπροσωπειας.

Η εγγυηση που εχουν τα dell ειναι η λεγομενη next business day.. Σου χαλασε την Δευτερα; Τους καλεις την ιδια ημερα και την επομενη βρισκεται σπιτι σου τεχνικος για να στο φτιαξει.

Μαλιστα η συγκεκριμενη εγγυηση ειναι διεθνης και υποστηριζεται παντου το ιδιο.

Δημοσ.

Για αυτόν τον asus ενδιαφέρεται ένας φίλος, που λέει ο guardianx.

Link

Πείτε μου τι προτείνεται σε σχέση με τον dell Q15R του multirama, ο επεξεργαστής έχει διαφορά απο ότι είδα σε benchmarks, απο κατασκευή και ποιότητα τι λέτε για asus; Ξέρω οτι η dell έχει φοβερό service, ίσως το κορυφαίο, αλλά νομίζω το asus έχει πιο καλά υλικά.

Δημοσ.

Ναι, απο κοντά το είδε, και έχω δει και παρόμοιο dell, και νομίζω πως τα υλικά είναι καλύτερα, πιο στιβαρή κατασκευή δηλαδή. Πάντα για αυτή τη κατηγορία μιλάμε, όχι για premium laptops.

Απο συναρμολόγηση και αξιοπιστία γενικότερα, νομίζω πως στέκονται αρκετά καλά, απο όσο έχω διαβάσει, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ δυστυχώς. Σίγουρα μετράει το σέρβις πάνω απο όλα, αλλά η διαφορά στις επιδόσεις είναι αισθητή.

Δημοσ.

Ναι, αλλα για 100 ευρω πιστευω καλυτερα με τα 700 ευρω, για 1 gb ραμ πιο πολυ για 1gb ραμ στην καρτα πιο πολυ και 750 gb εναντι 320 που δεν ειναι ουτε τα μισα του.

Νομιζω εχει και καλυτερο επεξεργαστη.

Γνωμη μου.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος (πιο νεος) του acer με τα 599ευρω.

Παντως ναι, αν σε ενδιαφερει ο δισκος και η ραμ τοτε καλυτερα να πας σε αυτον με τα 699ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...