doctorized Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω δύο υπολογιστές και στυος δύο ο browser μου είναι ο Firefox 6.0.2. Ξαφνικά σήμερα παρατήρησα στον έναν υπολογιστή πως οποιοδήποτε βίντεο στο youtube παίζει μέχρι ένα σημείο και μετά το βίντεο κολλάει χωρίς όμως να εμφανίζεται στο κέντρο ο κινούμενος κύκλος που σημαίνει ότι το βίντεο φορτώνεται. Η μπάρα στο κάτω μερος του βίντεο είναι γκρι που σημαίνει ότι το βίντεο έχει φορτωθεί. Αν προχωρήσω τη μπάρα τότε αυτή επιστρέφει στο σημείο που είχε κολλήσει το βίντεο. Αν κάνω ανανέωση της ιστοσελίδας τότε το βίντεο κολλάει πάλι σε άλλο σημείο. Παρατήρησα ότι κάθε φορά που το βίντεο φορτώνεται, μετά από ανανέωση της σελίδας, η μπάρα γίνεται γκρι σιγά-σιγά και κάποια στιγμή γίνεται ξαφνικά όλη γκρι, και μάλιστα στο σημείο που είδα να γκριζάρει όλη η μπάρα, στο σημείο αυτό κολλάει το βίντεο. Δοκίμασα τον Internet Explorer και εκεί συμβαίνουν τα ίδια. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται στον δεύτερο υπολογιστή. Σε εκείνον όλα τα βίντεο παίζουν χωρίς πρόβλημα. Γιατί ο πρώτος υπολογιστής έχει αυτό το πρόβλημα; Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση διαφορετική από τον δεύτερο. Και οι δύο υπολογιστές συνδέονται στο ίντερνετ μέσω του ίδιου ρούτερ, έχουν τα ίδια προγράμματα και το ίδιο πρόγραμμα προστασίας απο ιούς, το nod32 Smart security έκδοση 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.