menmas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρετε Έχω πρόβλημα με τον Ηυ του αδερφού μου. Laptop hp G5000. Κάτι έπαθε δεν καταλαβαίνω τι και ούτε ο αδερφός θυμάται να έκανε καμια βλακεία. Πετάει μια μαυρη οθόνη στα ξαφνικά και κολλαεί μετα απο λιγο ξυπνάει πάλι άλλη φορά στη μαύρη οθόνη βγάζει κάτι ατελείωτες γραμμες : Inserting an index entry with id 78778 into index $SDH of file 9. το λέει για διάφορα id. Δεν ξέρω τι γίνεται.!!! πήγα να ξεκινήσω και τον crome και δεν άνοιγε.!Κατεστραμένο αρχείο έλεγε. Είπα να το βγάλω και να το ξαναβάλω μηπως και επανέλθει. πάω να το κατεβάσω δεν το κατεβάζει!!!!μου λέει ότι ένας φάκελος C..\AppData\Temp\..\desktop είναι λέει κατεστραμένο!!!! Πάντως κατάφερα να κατεβάσω και το SUPERAntispy ware και το malwrebytes μήπως κάνω κανα καθάρισμα γιατί λέω μήπως είναι κανας ιος. Αλλά ρε παιδιά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!!!!!! Λεει ότι είναι ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ Τι να κάνω??? Δεν πορώ να βγάλω άκρη! ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σκληρό φοράει ξέρεις;Το λέει στην αρχή όταν μπουτάρει. Μιας και προφανώς τώρα μας μιλάς από άλλο Η/Υ κατέβασε το πρόγραμμα ελέγχου για των σκληρό από την αντίστοιχη εταιρία και κάνε έλεγχο. Με αυτά που λες ή ο σκληρός έχει πάθει ζημιά ή ίσως και η μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.