tonkpils Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το θελω για gaming αλλα δεν προκειτε να τα πειραξω. Θα κρατησω τους χρονισμους εργοστασιακους Η οθονη μου ειναι 19'' fujitsu miezens με μεγιστη αναλυση τα 1440χ900. Θα παιζω σε αναλυση 1280χ720, δεν με πειραζει. Το τορφοδοτικο ειναι Coolermaster 520 Watt. Λετε να παρω 6 πυρηνο? Θελω η αναβαθμιση να μεκρατησει τουλαιστον 3 χρονακια. Τη διαφορα θα εχω αν παρω 4GB αντι 8GB RAM? Τα λεφτα που διαθετω φτανουν τσιμα τσιμα για αυτα που εγραψα στην αρχη +2 80mm ανεμιστηρακια.
Karellen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι; μπαινω στο ΒΙΟS και βλεπω θερμοκρασια cpu να φτανει 87! Οταν ανοιγω ομως κανονικα τα windows 7 64bit και τρεχω το speedfun διαβαζω 46 .... Ποιο ειναι το σωστο; Το pc τρεχει κανονικα ...(που και που βγαζει μπλε οθονη ) Αυτα ειναι τα 2 προβληματα βασικα που εχω απ οταν το αγορασα... Καμια προταση-ιδεα-βοηθεια; ευχαριστω core i52500k(xωρις overclocking) 8G ram mobo Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 gpu 5450(χωρις ανεμιστηρακι) ψυκτρα coolermaster v8... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από Karellen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα