tonkpils Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να κανω αναβαθμιση την CPU, την VGA κ την RAM. Εχω επιλεξει τα παρακατω απο eshop (με βολευει καλυτερα) Link Link Link Βλεπω ομως απο τα σχολια, στον επεξεργαστη, λενε πως εχει προβλημα μεγαλων θερμοκρασιων. Ποση ειναι η φυσιολογικη θερμοκρασια για εναν επεξεργαστη? Ποση, επισης, για την καρτα γραφικων? (να μην ανοιγω ασκοπα δευτερο thread)και ποση για την RAM? Λεω μαλιστα, αντι να παρω αυτην που εβαλα πιο πανω, να βαλω την προηγουμενη στα 22 ευρω και να αγορασω αλλη μια τετοια για να εχω 8 GB RAM. Το ζητημα ειναι, οι θερμοκρασιες της RAM παιζουν ρολο? Γτ ναι μεν, στο πρωτο που εχω postari εχουν συστημα ψυξης, το αλλο δεν εχει. Τη λετε? Αν θελετε καποια διευκρινιση πειτε μου, γτ γραφω υπο την επειρια αλκοολ
Doc1355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να κανω αναβαθμιση την CPU, την VGA κ την RAM. Εχω επιλεξει τα παρακατω απο eshop (με βολευει καλυτερα) Link Link Link Βλεπω ομως απο τα σχολια, στον επεξεργαστη, λενε πως εχει προβλημα μεγαλων θερμοκρασιων. Ποση ειναι η φυσιολογικη θερμοκρασια για εναν επεξεργαστη? Ποση, επισης, για την καρτα γραφικων? (να μην ανοιγω ασκοπα δευτερο thread)και ποση για την RAM? Λεω μαλιστα, αντι να παρω αυτην που εβαλα πιο πανω, να βαλω την προηγουμενη στα 22 ευρω και να αγορασω αλλη μια τετοια για να εχω 8 GB RAM. Το ζητημα ειναι, οι θερμοκρασιες της RAM παιζουν ρολο? Γτ ναι μεν, στο πρωτο που εχω postari εχουν συστημα ψυξης, το αλλο δεν εχει. Τη λετε? Αν θελετε καποια διευκρινιση πειτε μου, γτ γραφω υπο την επειρια αλκοολ Kαταρχήν δέν έχουν σύστημα ψύξης,είναι έξτρα 18 ευρώ.. Μετά πάμε στον επεξεργαστή..δεν είναι ανάγκη να πας στον 965,πάρε τον 955 Η κάρτα γραφικών είναι κομπλέ! Θερμοκρασίες για ram μήν σε απασχολούν καν..η κάρτα γραφικών μέχρι 80 σε strees test είναι οκ (και λιγο παραπάνω) και ο επεξεργαστής καλό θα είναι να έχεις μία aftermarket ψύκτρα και όχι την μαμά που δίνει η εταιρία! 75 βαθμοί σε full load είναι ανεκτό επίπεδο αλλα δέν θα το δείς αν δέν κάνεις overclock! Υ.Γ τι αλκοόλ;
AiWaaa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να κανω αναβαθμιση την CPU, την VGA κ την RAM. Εχω επιλεξει τα παρακατω απο eshop (με βολευει καλυτερα) Link Link Link Βλεπω ομως απο τα σχολια, στον επεξεργαστη, λενε πως εχει προβλημα μεγαλων θερμοκρασιων. Ποση ειναι η φυσιολογικη θερμοκρασια για εναν επεξεργαστη? Ποση, επισης, για την καρτα γραφικων? (να μην ανοιγω ασκοπα δευτερο thread)και ποση για την RAM? Λεω μαλιστα, αντι να παρω αυτην που εβαλα πιο πανω, να βαλω την προηγουμενη στα 22 ευρω και να αγορασω αλλη μια τετοια για να εχω 8 GB RAM. Το ζητημα ειναι, οι θερμοκρασιες της RAM παιζουν ρολο? Γτ ναι μεν, στο πρωτο που εχω postari εχουν συστημα ψυξης, το αλλο δεν εχει. Τη λετε? Αν θελετε καποια διευκρινιση πειτε μου, γτ γραφω υπο την επειρια αλκοολ Εχω τον ίδιο cpu. Με μαμά ψύχτρα σε full load πιάνω 55-56 βαθμούς. Σε game με very high γραφικά και skype απο πίσω και chrome πιάνω 46-47-48. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα me τα temps
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οι AMD είναι κρύοι επεξεργαστες. Επίσης δεν χρειάζεται να πάρεις τον 965. Πάρε τον 955 http://www.skroutz.gr/s/297205/AMD-Phenom-II-X4-955-Black-Box-Edition-HDZ955FBGIBOX.html Για το θέμα μαγαζιού ξανασκέψου το... Επίσης πες μας τροφοδοτικό οθόνη και γενικά τι θα κρατήσεις από το παλιό σύστημα Θερμοκρασίες φυσιολογικές πάνε ανάλογα την κάρτα και ανάλογα τον επεξεργαστή πωωωωωωωωωωωωωωω άργησα πολύ
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kαταρχήν δέν έχουν σύστημα ψύξης,είναι έξτρα 18 ευρώ.. Μετά πάμε στον επεξεργαστή..δεν είναι ανάγκη να πας στον 965,πάρε τον 955 Η κάρτα γραφικών είναι κομπλέ! Θερμοκρασίες για ram μήν σε απασχολούν καν..η κάρτα γραφικών μέχρι 80 σε strees test είναι οκ (και λιγο παραπάνω) και ο επεξεργαστής καλό θα είναι να έχεις μία aftermarket ψύκτρα και όχι την μαμά που δίνει η εταιρία! 75 βαθμοί σε full load είναι ανεκτό επίπεδο αλλα δέν θα το δείς αν δέν κάνεις overclock! Υ.Γ τι αλκοόλ; Δε νομίζω να δει 75 σε AMD Μάνο Εχω τον ίδιο cpu. Με μαμά ψύχτρα σε full load πιάνω 55-56 βαθμούς. Σε game με very high γραφικά και skype απο πίσω και chrome πιάνω 46-47-48. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα me τα temps Τον 955 έχεις ρε
Doc1355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω να δει 75 σε AMD Μάνο Ναι δεν είπα να δει,απλά έθεσα ένα ανεκτό όριο!
AiWaaa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω να δει 75 σε AMD Μάνο Τον 955 έχεις ρε Τώρα έιδα οτι είχε στο link το 965 E ας πάρει τον 955 Δεν πιστέυω οτι θα έχει θέματα με τα temps Τον πέρασα χθες ενα amd overdrive
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι δεν είπα να δει,απλά έθεσα ένα ανεκτό όριο! Στους 62 βασικά θα κλείσει... Εχει το ίδιο όριο αν δεν κάνω λάθος με το δικό μου cpu...
Doc1355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως καλύτερα να βρεί 955 σε HDZ955FBGΜBOX
AiWaaa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στους 62 βασικά θα κλείσει... Εχει το ίδιο όριο αν δεν κάνω λάθος με το δικό μου cpu... Δεν νομίζω να κλείσει.. Είδα ενα παλικάρι στο φόρουμ που τον βασάνιζε στους 70+ βαθμούς με στρεςς τεστ και δεν έκλεισε
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να κλείσει.. Είδα ενα παλικάρι στο φόρουμ που τον βασάνιζε στους 70+ βαθμούς με στρεςς τεστ και δεν έκλεισε Θα προτιμήσω να μου κλεισει. MAx η AMD δίνει 62... Δε τον έχω πιέσει για να σπάσω το όριο και δε θέλω Οταν βγούνε οι μπούλιδες ας πάει και 90
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα κλεισει στους 62.απλα απο εκει και πανω αρχιζει να ταλαιπωρείται το τσιπακι. Καρμεν ασε τον επεξεργαστη ησυχο γιατι τον περιμενω πακετακι μαζι με την ψυχτρα.κανονισε την πορεια σου.
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα κλεισει στους 62.απλα απο εκει και πανω αρχιζει να ταλαιπωρείται το τσιπακι. Καρμεν ασε τον επεξεργαστη ησυχο γιατι τον περιμενω πακετακι μαζι με την ψυχτρα.κανονισε την πορεια σου. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Διακρίνω ενα ειρωνικό υφακι στο ποστ σου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα