kate23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια παιδιά. Ελπίζω να το γράφω στο σωστό thread. Ας τα πάρουμε απο την αρχή, έχω μια φωτογραφική (Nikon D3000) και δεν έχει build-in intervalometer, οπότε μου έχει φτίαξει ένας φίλος ένα μικρό πρόγραμματακι στο laptop το όποίο δίνει εντολή στην φωτογραφική μου για το πότε θα βγάζει φωτογραφιές κλπ. για να κάνω timelapse. Απλά, δεν μπορώ να κουβαλάω έξω το laptop και μιας και πήρα android, σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία θα μου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπω το κινητό μου σε intervalometer. Βρήκα μερικές, αλλά με αυτές βγάζει το κινήτο φωτογραφίες. Πριν αρχίσω το ψάξιμο για καλώδιο που θα μπαίνει απο το κινητό στην φωτογραφική, είπα να σας ρωτήσω αν υπάρχει αυτό που ζητάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα μονο προγραμμα ειχα δει για ελεγχο της φωτογραφικης μηχανης απο κινητο και ηταν αυτο http://dslrcontroller.com/ Το θεμα ειναι οτι δουλευει μονο σε canon και λειτουργει μονο με το galaxy s2 απο κινητα. Κατι εχει να κανει με την συνδεση οπου χρειαζεται συσκευη με USB host support, ελπιζω να βγει κατι συντομα γιατι θα μου λυσει και εμενα τα χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το είχα βρει και εγώ και μετά είδα οτι ήταν για Canon... Βρήκα αυτό εδώ πέρα http://www.wegroo.com/photoirmote/2011/07/android/ Αν κάνεις σκρολ νταουν έχει οδηγίες για το πώς να φτιάξεις αυτό το IR emitter, αυτό το πραγματάκι που συνδέει στο κινητό του (εκπέμπει υπέρυθρες). Πήγα και πήρα τα υλικά που χρειάζονται και θα το φτιάξω σήμερα ή αύριο. Θα σε ενημερώσω αν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 kate23 τελικα το δοκιμασες το προγραμμα; Απο οτι εβλεπα στα comments πρεπει να ειναι πολυ κοντα στην μηχανη για να δουλεψει και σε αρκετους δεν λειτουργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Συγγνώμη που δεν σου απάντησα... Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Δοκίμασα 2 ειδών led με 3-4 διαφορετικά καλώδια αλλά το IRemmiter δεν δούλεψε καθόλου. Μετά από τις πολλές προσπάθειες, εκνευρίστηκα και το παράτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.