Προς το περιεχόμενο

Κατι δεν παει καλα!

GusA91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc μου...το συνεθεσε ενας φιλος μου και εγω το αγορασα πριν λιγους μηνες.και για να μην δινω τσαμπα λεφτα εγκατεστησα εγω το software και τα windows ...λοιπον... χαρακτηριστικα :

AMD Athlon II X2 260 (sAM3, 3.2 GHz, 2MB)

4gb RAM

Sapphire Radeon HD5450 1gb hypermemory(φτανει περιπου 2.8gb απο την ram)

windows 7 home 64 bit

τωρα...ποιο ειναι το προβλημα...σε αρκετα games π.χ. GTA4,Dirt 2 κλπ κολλαει...οσο και αν ριξω τα γραφικα αυτα κολλανε αν και περναω τα minimum requirements κατα πολυ... οποτε αυτο που μου μενει ειναι να υποθεσω οτι κατι κανω λαθος...

καθε βοηθεια δεκτη :) ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Τρέξε μια το CrystalDiskInfo και αν μπορείς δώσε μας εικόνα(με όλα τα στοιχεία που βγάζει) αν δεν μπορείς πες μας τουλάχιστον τι λέει στο Transfer Mode.

Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα με αυτη την καρτα γραφικων.ας εξαιρέσουμε τον διπυρηνο....

Σε τι αναλυση παιζεις?

Τα παιχνιδια που ανεφερα τα δοκιμασα σε ολες τις αναλυσεις...αλλα τιποτα...κολλανε..σαν να εχουν χαμηλο fps...δοκιμασα να αλλαξω την αναλυση αλλα οσο και αν χαμηλωσω δεν αλλαζει τιποτα

post-225519-0-05584300-1316351536_thumb.png

Δημοσ.

Μπες στην Διαχείριση Εργασιών και δες μπας και σου τρώει κάποιο πρόγραμμα υπερβολική ισχύ από των επεξεργαστή.

post-225519-0-91764800-1316353167_thumb.png

post-225519-0-45784500-1316353174_thumb.png

Δημοσ.

Πάντως το ότι οι διεργασίες της microsoft δεν βγάζουν περιγραφές για μένα είναι κόκκινο πανί.

Μπορεί να έπεσες σε κάποιο από τα «καλά» δισκάκια windows.

βούρρρρρ για ένα καλό σκαννάρισμα με bootable antivirus μετά την περιγραφή του bitdefender σου βγάζει και λινκ για τα υπόλοιπα γνωστά.

Δημοσ.

τικαρε το " εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες" στην διαχειριση εργασιων.

παντως εχεις καποια προγαμματα (που δεν ξερω αν τα ειχεις ανοικτα την στιγμη που εκανες το screenshoot) που σου τρωνε μνημη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...