Dimitris362 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, σκέφτομαι για αναβάθμιση καρτας γραφικών στο πισι και θα θελα μια 2η γνωμη για την πιο καταληλη για τον πυργο μου. Η μητρικη ειναι η M4N78 PRO, και ο επεξεργαστης AMD Phenom II X3 720 στα 2.8 και εχω και 4gb ram. Η γραφικών μου αυτη τη στιγμη ειναι η 4870 και ενας φιλος μου μου προτείνει να ψαξω την gtx295 μεταχειρισμένη, και θα ηθελα μια δεύτερη γνωμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε τον φιλο σου να προτεινει.πες μας ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου και ποια η οθονη σου (αναλυση). Τι παιχνιδια παιζεις?
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο το νόημα να κανείς τη αναβάθμιση,αν είναι να συνεχίσεις να παίζεις τους καινούριους τίτλους με dx9? Ξέχνα την 295 και πήγαινε σε dx11 καρτουλα,για να έχεις και περισσότερη ισχυη, λιγότερη κατανάλωση και καλύτερα γραφικά! Το BF3 δεν έχει νόημα σε dx9!
Dimitris362 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 η οθονη ειναι μια lg 4 ετιας 19 με 1280-1024 (αποτι θυμαμαι), και το τροφοδοτικο ειναι ενα 600ρι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806631 Ποιο το νόημα να κανείς τη αναβάθμιση,αν είναι να συνεχίσεις να παίζεις τους καινούριους τίτλους με dx9? Ξέχνα την 295 και πήγαινε σε dx11 καρτουλα,για να έχεις και περισσότερη ισχυη, λιγότερη κατανάλωση και καλύτερα γραφικά! Το BF3 δεν έχει νόημα σε dx9! ψαχνω μια ψιλοοικονομικη λυση μια αναβαθμιση που δεν θα ξεπερασει τα 150 ευρω οτι και αν ειναι αυτη. γι αυτο κοιταω και μεταχειρισμένα
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στην αναλυση που παιζεις δεν υπαρχει λογος να. κανεις καμια αλλαγη στο συστημα σου.Η 4870 μια χαρα αντεχει ακομα το ιδιο και ο επεξεργαστης σου.Απλα δοκιμασε μηπως ξεκλειδωσει σε 4πυρηνο.
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 η οθονη ειναι μια lg 4 ετιας 19 με 1280-1024 (αποτι θυμαμαι), και το τροφοδοτικο ειναι ενα 600ρι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806631 ψαχνω μια ψιλοοικονομικη λυση μια αναβαθμιση που δεν θα ξεπερασει τα 150 ευρω οτι και αν ειναι αυτη. γι αυτο κοιταω και μεταχειρισμένα Εγώ πιστεύω πάρε πρώτα μια καλή οθονούλα(FullHD),για να έχει πλήρης εικόνα των δυνατοτήτων της 4870 και πιο μετά πας σε κάρτα,που θα έχει και περισσότερο νόημα μια αναβάθμιση της! Dell Ultrasharp U2311H Σκέψου το!Εγώ στη θέση σου, από την οθόνη θα ξεκινούσα!
Dimitris362 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ειμαι σε θεση να παιξω και τα παιχνιδια που θα βγουν φετος, και αν εχω προβλημα με κανα δυο με την οθονη δεν λυνετε
pano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ειμαι σε θεση να παιξω και τα παιχνιδια που θα βγουν φετος, και αν εχω προβλημα με κανα δυο με την οθονη δεν λυνετε Dimitris362 για να καταλάβουμε το πρόβλημά σου,πες μας σε ποιά παιχνίδια μέχρι στιγμής αντιμετώπισες πρόβλημα,όπως επίσης και τι ακριβώς ήταν αυτό το πρόβλημα.
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 το προβλημα μου ειναι οτι θελω να ειμαι σε θεση να παιξω και τα παιχνιδια που θα βγουν φετος, και αν εχω προβλημα με κανα δυο με την οθονη δεν λυνετε Οι νέοι τίτλου παίζουν καλύτερα σε fullhd,απ'οτι σε 1280-1024!
Dimitris362 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 πχ μεχρι τωρα το starcraft 2 full extra εχει fps προβλημα. οπως και κατι NFS Shift. παντα μιλαμε για full extra graphics. σε γενικες γραμμες αμα μειωσω τα graphs δεν εχει κανενα προβλημα.
juno12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 συμφωνώ στο να πάρεις πρώτα μία οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση κι αργότερα καινούρια κάρτα γραφικών. δεν είναι κι άχρηστη η 4870 ακόμα. στη θέση σου θα έπαιρνα κάτι επιπέδου 6870.
pano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Bρε παιδιά πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω, με το στανιό ο άνθρωπος να αλλάξει οθόνη επειδή εσάς δεν σας αρέσει ενώ αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα,και ωραία πείτε ότι την αλλάζει και σκάει 170 ευρώ(όλοι ξέρετε για ποιά αναφέρομαι αφού 100% αυτή θα προταθεί) και έστω ότι το πρόβλημα είναι ότι η 4870 φταίει για την απόδοση στα εν λόγω παιχνίδια μετά καταλαβαίνεται τι πρέπει να γίνει, έτσι δεν είναι;Πρέπει να πάει επιτόπου να σκάσει άλλα 170 ευρώ περίπου για κάρτα(6870 τουλάχιστον),δηλαδή σύνολο κανά 350άρι. Αναρωτηθήκατε αν μπορεί να τα δώσει ή λέτε δεν γ@μι@τ@ μωρέ από την τσέπη μας θα τα βγάλουμε;; @Dimitris362 αν και τα παιχνίδια που ανέφερες δεν τα έχω παίξει και δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητές τους,αλλά όπως είπε,σωστά κατ'εμέ, και ο Thanos1972 δεν νομίζω ότι το σύστημά σου χρήζει κάποιας αλλαγής,γι'αυτό προσωπικά θα σου πρότεινα τα εξής: 1ον.Bάζεις τα patch των παιχνιδιών(αν υπάρχουν και αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δοκιμάζεις. 2ον.Βάζεις τους πιο καινούργιους drivers της κάρτας γραφικών σου(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)και δοκιμάζεις. 3ον.Προσπαθείς να δείς αν ξεκλειδώνει ο επεξεργαστής σου σε τετραπύρηνο(αυτό γίνεται μέσω του bios και ίσως να χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερο bios revision) 4ον Να ανεβάσεις τις συχνότητες του επεξεργαστή σου(overclocking),δυστυχώς εγώ εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το κατέχω το ''άθλημα'',αλλά να είσαι σίγουρος αν το πάρεις απόφαση υπάρχουν πολλοί γνώστες εδώ μέσα που και όρεξη έχουν να σε βοηθήσουν αλλά και θα σε καθοδηγήσουν σωστά..
juno12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 γνώμες λέμε φίλε. η τελική απόφαση είναι δική του.
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Bρε παιδιά πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω, με το στανιό ο άνθρωπος να αλλάξει οθόνη επειδή εσάς δεν σας αρέσει ενώ αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα,και ωραία πείτε ότι την αλλάζει και σκάει 170 ευρώ(όλοι ξέρετε για ποιά αναφέρομαι αφού 100% αυτή θα προταθεί) και έστω ότι το πρόβλημα είναι ότι η 4870 φταίει για την απόδοση στα εν λόγω παιχνίδια μετά καταλαβαίνεται τι πρέπει να γίνει, έτσι δεν είναι;Πρέπει να πάει επιτόπου να σκάσει άλλα 170 ευρώ περίπου για κάρτα(6870 τουλάχιστον),δηλαδή σύνολο κανά 350άρι. Αναρωτηθήκατε αν μπορεί να τα δώσει ή λέτε δεν γ@μι@τ@ μωρέ από την τσέπη μας θα τα βγάλουμε;; @Dimitris362 αν και τα παιχνίδια που ανέφερες δεν τα έχω παίξει και δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητές τους,αλλά όπως είπε,σωστά κατ'εμέ, και ο Thanos1972 δεν νομίζω ότι το σύστημά σου χρήζει κάποιας αλλαγής,γι'αυτό προσωπικά θα σου πρότεινα τα εξής: 1ον.Bάζεις τα patch των παιχνιδιών(αν υπάρχουν και αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δοκιμάζεις. 2ον.Βάζεις τους πιο καινούργιους drivers της κάρτας γραφικών σου(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)και δοκιμάζεις. 3ον.Προσπαθείς να δείς αν ξεκλειδώνει ο επεξεργαστής σου σε τετραπύρηνο(αυτό γίνεται μέσω του bios και ίσως να χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερο bios revision) 4ον Να ανεβάσεις τις συχνότητες του επεξεργαστή σου(overclocking),δυστυχώς εγώ εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το κατέχω το ''άθλημα'',αλλά να είσαι σίγουρος αν το πάρεις απόφαση υπάρχουν πολλοί γνώστες εδώ μέσα που και όρεξη έχουν να σε βοηθήσουν αλλά και θα σε καθοδηγήσουν σωστά.. Battlefield 3 παιδες με AMD Phenom II X3 720 2,8, 4,00 GB ραμ, και 4870 παιζει να τρεχει κομπλε η πρεπει απο τωρα να αρχισω την αναβάθμιση? Γι'αυτο αν θέλει να ξεκινήσει αναβάθμιση, γνώμη μου,να ξεκινήσει από την οθόνη και όχι από την gpu! Αυτό είπα και δε υποχρέωσα κανένα! Και δε διαφωνώ ούτε μαζί σου, ούτε με το Thano,στη περίπτωση που δε τον καίει ιδιαίτερα,να πάει σε κάποια αναβάθμιση!
panos9553 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οι νέοι τίτλου παίζουν καλύτερα σε fullhd,απ'οτι σε 1280-1024! Τι εννοεις ακριβως??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.