mikeharitakis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 περναω στο ζουμι αμεσως. εχω συνδεσει τηλ και ρουτερ μεσω σπλιτερ στην πριζα (σπλιτερ αλλαγμενο πριν 10 μερες) oi αποστασεις και των 2 καλωδιων μεχρι το ρουτερ ειναι γυρω στα 5 μετρα(την ιδια συνδεσμολογια την ειχα τωρα 2 χρονια χωρις προβλημα). Τον τελευταιο 1 μηνα μερα παρα μερα οταν ανοιγω το ρουτερ( Oxygen Τελλας) το ρουτερ σταματαει στο λαμπακι DSL και αναμοσβηνει συνεχως χωρις να συνεχιζετε να συχρονιζεται ωστε να αναψει το λαμπακι του ΙΝΤΕΡΝΕΤ. αμα αποσυνδεσω απο το σπλιτερ το τηλεφωνο μετα συνδεεται και μετα οι επομενεσ 2-3 συνδεσεις μπορει να ειναι κανονικα ΚΑΙ με το τηλεφωνο πανω μεχρι να το ξαναπιασει παλι. Επισης παρατηρησα οτι τον τελευταιο μηνα περιεργος ειχε αυξηθει το Upload απο 512 σε 624 χωρις να εχω ζητησει κατι εγω. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. Λογω αποστασης απο το κεντρο συνδεομουν με 4/512 τωρα εχω 4/624 με 24αρα Τελλας. Τι μπορει να Συμβαινει?
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε τους ενα τηλέφωνο αρχικά και πες τους για το πρόβλημα αν δεν το έχεις κανει ηδη. Απο εκει και πέρα μπορείς να κάνεις ενα hard reset στο router , να περάσεις κωδικούς παλι μήπως στρώσει. Επίσης η καλύτερη λύση που πιστεύω θα έβρισκες τι φταίει θα ηταν να δοκιμάσεις και αλλο router αν εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.