the_ar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Ο κολλητός μου έχει έναν εξάχρονο γιο με επιληψία. Οι σπάνιες επιληπτικές του κρίσεις εμφανίζονται μόνο κατα την διάρκεια του ύπνου του. Συνεπώς και αυτοί είναι στην τσίτα κάθε βράδυ και έχουν να κοιμηθούν καλά πάνω από δύο χρονια. Ο γιατρός τους είπε πως παράλληλα με την θεραπεία που εφαρμόζουν, είναι εξαιραιτικά κρίσιμο να γνωρίζουν πότε έχει το παιδί κρίσεις καθώς και την διάρκειά τους. Επειδή κάποιες κρίσεις μπορεί να είναι μικρής διάρκειας και έντασης, μπορεί οι γονεις του παιδιού να μην την καταλάβουν μέσα στην νύχτα. Οπότε χάνουν πολύτιμα στοιχεία για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Του πρότεινα λοιπόν να βάλει μια κάμερα που θα καταγράφει το παιδί κατα την διάρκεια του ύπνου του. Με καθημερινό έλεγχο της εγγραφής μπορεί να λάβουν κάποια έξτρα στοιχεία. Τι χρειαζόμαστε: Μια κάμερα με ή χωρίς σύνδεση στον υπολογιστή, δυνατότητα καταγραφής στο σκοτάδι και motion sensor. Το motion sensor χρειάζεται για να ενεργοποιείται η κάμερα με κίνηση του παιδιού (όχι όμως και με την απλή αναπνοή του κατα την διάρκεια της νύχτας) έτσι ώστε να μην ψάχνει το πρωί μια οχτάωρη εγγραφή μια τυχόν προβλήματα. Το κόστος καλό θα ήταν να κρατηθεί χαμηλά αν και είναι διατεθειμένος να πληρώσει και παραπάνω μιας και πρόκειται για το παιδί του. Τέλος η απλότητα στον χειρισμό είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη. Είμαι εντελώς ασχετος με το θέμα και με λίγο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Φιλικά, Ανδρέας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μπορείς να βάλεις την κάμερα να ενεργοποιήτε με αισθητήρα κίνησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_ar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μπορείς να βάλεις την κάμερα να ενεργοποιήτε με αισθητήρα κίνησης Θα προτιμούσα μια όλα σε ένα λύση.Αυτό εδώ λέτε να κάνει δουλειά; Έχει κανείς εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα φιλε μου. Μιας και εχω τοποθετησει καμερες σε φαρμακειο θα σου πω τι μπορεις να κανεις. Μια λυση ειναι αυτη η καμερα. Την συνδεεις με υπολογιστη και οχι με dvr..Τωρα αναλογα το προγραμμα την παραμετροποιεις..Εγω χρησιμοποιησα το go1984 .Απιστευο προγραμμα..Ρυθμιζεις τις ωρες που θες να γραφεις και επιλεγεις και το σημειο που θες να εντοπιζει κινηση.Οταν εντοπιζει κινηση μπορεις αν θες να παιζει καποιον ηχο,να στελενει μνμ σε κινητο (εδω θα χρειαστεις και μια net card) η απλα να το καταγραφει..Το video μπορεις να το δεις οποτε θες και μπορεις να το βλεπεις και σε fast forward..Μπες στο site του go1984 και δες.Εχει βιντεο-παραδειγματα για το πως δουλευει..Επισης σημαντικο..Αν τελικα καταφυγεις σε καποιο προγραμμα να δεις οπωσδηποτε τι καμερες υποστηριζει..Γενικα ολα αυτα τα προγραμματα υποστηριζουν πολυ καλα τις axis αλλα ειμαι σιγουροος οτι θα βρεις κ αλλες..Επισης μην πας σε καποια εταιρια να στα βαλει..Πραγματικα δεν ειναι τπτ και θα σου παρει τσαμπα χρηματα. Σου βαζω και την λιστα με τις καμερες που υποστηριζει http://www.go1984.de/en/hardware.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.