exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το Adobe flash player. Όταν πάω στη σελίδα της Adobe και πατάω να κατεβάσω το Adobe flash player 10.3 γιατί δεν μου παίζει κανένα βίντεο στον IE 9. Aπό mozila μου το βγάζει κανονικά αλλά μόνο για mozila και όταν μπαίνω από το από internet explorer 9 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Sorry Adobe® Flash® Player is not available from Adobe.com for your device's operating system or browser. Πώς θα το κατεβάσω;;
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 απο εδω επελεξε στο step 2 τη version για internet explorer
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Από internet explorer δε γίνετε τίποτα από mozila πάλι τίποτα. Να κατεβάσω τον IE 8;;;
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 για δοκιμασε με απενεργοποιηση του hardware acceleration
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 για δοκιμασε με απενεργοποιηση του hardware acceleration Πώς να το απενεργοποιήσω;;;
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 επανω στο βιντεο που παιζει, δεξι κλικ και στις επιλογες (κατω δεξια πατας το εικονιδιο οθονης) δες εδω
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 επανω στο βιντεο που παιζει, δεξι κλικ και στις επιλογες (κατω δεξια πατας το εικονιδιο οθονης) δες εδω Αυτό τις επιλογές τις έχει όταν κάνω δεξί κλικ μόνο στο mozila!
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μισο λεπτο, δεν κατεβασες την εκδοση του IE ωστε μετα την εγκατασταση να μπορεις να απενεργοποιησεις το HA. ? Το προβλημα σου εξ'αρχης δηλαδη δεν ειναι η προβληματικη αναπαραγωγη, αλλα το οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τον flash player για ie απο το site της adobe. ?? Δοκιμασες απο το λινκ πιο πανω, να το ανοιξεις και να επιλεξεις το λειτουργικο σου συστημα και browser ? εαν ναι, τι συνεβει τοτε. ? Νομιζα οτι εχεις προβληματα αναπαραγωγης (οταν ειπα να απενεργοποιησεις το hardware acceleration), οχι οτι δεν μπορεις καν να κατεβασεις τον flash για εγκατασταση.
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μισο λεπτο, δεν κατεβασες την εκδοση του IE ωστε μετα την εγκατασταση να μπορεις να απενεργοποιησεις το HA. ? Το προβλημα σου εξ'αρχης δηλαδη δεν ειναι η προβληματικη αναπαραγωγη, αλλα το οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τον flash player για ie απο το site της adobe. ?? Δοκιμασες απο το λινκ πιο πανω, να το ανοιξεις και να επιλεξεις το λειτουργικο σου συστημα και browser ? εαν ναι, τι συνεβει τοτε. ? Νομιζα οτι εχεις προβληματα αναπαραγωγης (οταν ειπα να απενεργοποιησεις το hardware acceleration), οχι οτι δεν μπορεις καν να κατεβασεις τον flash για εγκατασταση. Δεν κατάλαβα τι εννόεις;; Τι να κάνω με το flash player μου λέει στο youtube ότι πρέπει να το κάνω αναβάθμιση! Αλλά δεν γίνετε με τίποτα! Τι να κάνω;;
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πάτα ΕΔΩ 1) Στο step 1 επελεξε τι τρεχει ο υπολογιστης σου (windows κλπ) 2) Στο step2 επελεξε flash player for windows internet explorer 3) Πα τα το κουμπι download now Λογικα θα κατεβασει τον flash player. Πηγαινε εκει που αποθηκευσες το αρχειο και κανε εγκατασταση, ή απλα κανε RUN σαν επιλογη, αφου πατησεις το κουμπι download για να μην αποθηκευτει σαν αρχειο και να εγκατασταθει κατ'ευθειαν
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πάτα ΕΔΩ 1) Στο step 1 επελεξε τι τρεχει ο υπολογιστης σου (windows κλπ) 2) Στο step2 επελεξε flash player for windows internet explorer 3) Πα τα το κουμπι download now Λογικα θα κατεβασει τον flash player. Πηγαινε εκει που αποθηκευσες το αρχειο και κανε εγκατασταση, ή απλα κανε RUN σαν επιλογη, αφου πατησεις το κουμπι download για να μην αποθηκευτει σαν αρχειο και να εγκατασταθει κατ'ευθειαν Το έκανα δεν γίνετε τίποτα!
warewolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 γινε λιγο ποιο σαφης. Τι εκανες και δεν γινεται. ? τι δεν γινεται. ??? δεν κατεβαινει. ? δεν εγκαθισταται. ? εγκαθισταται κανονικα, αλλα οταν ανοιγεις τον ie σου βγαζει σφαλμα. ?
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 γινε λιγο ποιο σαφης. Τι εκανες και δεν γινεται. ? τι δεν γινεται. ??? δεν κατεβαινει. ? δεν εγκαθισταται. ? εγκαθισταται κανονικα, αλλα οταν ανοιγεις τον ie σου βγαζει σφαλμα. ? Κάνω ότι μου λες ακριβώς αλλά μόλις πατάω dowlowand από ie μου βγάζει το μήνυμα που έβαλα στην αρχή. Από mozila μου κατεβαίνει αλλά μου λέει σταματάει!
warewolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβασε το απο αλλου. Απλα να σιγουρευτεις ποια version κατεβαζεις
exypnakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβασε το απο αλλου. Απλα να σιγουρευτεις ποια version κατεβαζεις Τώρα κατεβαίνει πλέον για explorer! Αλλά πάλι δεν γίνετε τίποτα μου λένε τα βίντεο καντέ αναβάθμιση adobe flash player!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.