chrisv. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις αγόρασα το ipod touch 4G,σκέφτηκα να το προσέξω όσο πιο πολύ μπορώ!Έτσι αγόρασα ζελατίνες και κάλλυμα απο σιλικόνη και όλα ήταν μια χαρά,μέχρι που προχτές που έβγαλα την θήκη του παρατήρησα οτι είχαν μείνει κάποια ασπρο-διάφανα στίγματα στην πίσω μεριά του ipod που έχει χρώμα νικελ!Επειδή κατα τ'άλλα το mp3 είναι μια χαρά και ένα χρόνο έχω καταφέρει να το κρατήσω σε πολύ καλή κατάσταση,αν κάποιος έχει κάποια λύση στο μυαλό του,θα χαρώ να την ακούσω! Ευχαριστώ Πολύ...
jim43211 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοεις οταν λες ασπρο-διαφανα στιγματα?
in2dark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 iΛΕΠΡΑ ; Ευτυχως το καλο μας μηλο βγαζει νεα μοντελα και ετσι μπορεις να το λυσεις το προβλημα
chrisv. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοεις οταν λες ασπρο-διαφανα στιγματα? Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στον "καθρέπτη" του ipod είναι οι γρατζουνιές!Αλλά δεν είναι γρατζουνίες. Είναι σαν να έχει μείνει κάτι πάνω(σαν ίχνη σκόνης) το έβγαλα φωτογραφία,αλλά δεν φαίνεται καθόλου καθαρά!Απλά έλεγα μήπως κάποιος είχε κάποιο καθαριστικό.Πρόσπα8ησα με καθαριστικό οθόνης,αλλά τίποτα.Επίσης ξέρω οτι για τις γρατζουνιές(σε cd) κάνει η οδοντόκρεμα.
jim43211 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου λες οτι δοκιμασες και με καθαριστικο βαλε θηκη και κατσε στα αυγα σου!!
chrisv. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου λες οτι δοκιμασες και με καθαριστικο βαλε θηκη και κατσε στα αυγα σου!! Το χω κάνει ήδη!Στα αυγά δεν κάθομαι...δεν ειναι ιδιότητα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.