poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 11,00 το πρωι εδωσε την βλαβη στον ΟΤΕ, ειχε κανει μετρήσεις με το analazer (και γαμώ τα εργαλεία αυτό) ισως να βγουν αυριο απο οτε τοτε.οσο για το analyzer τα jdsu κανουν κανα 1500 ευρω αν θυμαμαι καλα. τα sunrise που ειναι καλυτερα ειναι πανω απο 3000 ευρω μαζι με το καρτακι το adsl.δεν ειναι μονο οτι βλεπεις αν συγχρονιζει η γραμμη αλλα μπορεις να μετρησεις και την γραμμη σαν χαλκο. πολυ ακριβα τα ρημαδια.
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ισως να βγουν αυριο απο οτε τοτε.οσο για το analyzer τα jdsu κανουν κανα 1500 ευρω αν θυμαμαι καλα. τα sunrise που ειναι καλυτερα ειναι πανω απο 3000 ευρω μαζι με το καρτακι το adsl.δεν ειναι μονο οτι βλεπεις αν συγχρονιζει η γραμμη αλλα μπορεις να μετρησεις και την γραμμη σαν χαλκο. πολυ ακριβα τα ρημαδια. Ωραία αυτα τα analyzer τα χάζευα χτές αλλα πανάκριβα , ίσως πάντως να αξίζει η αγορά του απο το ebay μεταχειρισμένο φυσικά αν το βρείς σε καλή τιμή Ξέρεις αν υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα που κάνουν για τις δικές μας γραμμές εδώ η δεν έχει σημασία ? Αυτο εδώ πχ κάνει ?
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 sunrise εχω εγω.εξαρτατε τι εννοεις οτι θες?αλλο ενα sunrise Που απλα εχει ενα adsl module Πανω και απλα μετραει το adsl δηλαδη σαν να εχεις ενα φορητο ρουτερ και αλλο ενα analyzer που μπορει να μετρησει χαλκο δηλαδη να εχει πανω απο μετρηση τασης,ohm,capacitance και line tdr.για Home use και για καποιος που δνε το εχει πραγματικα αναγκη δεν αξιζει να δωσεις ουτε 300 ευρω.
lefteris210 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ελπίζω σήμερα να έχουμε νεα , εννοείτε πως πήρα τηλ χθες και τους έκραζα να το τρέξουν το θεμα διότι είδη περιμένω 2 μήνες , δεν θα αντέξω και άλλο μήνα...
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ελπίζω σήμερα να έχουμε νεα , εννοείτε πως πήρα τηλ χθες και τους έκραζα να το τρέξουν το θεμα διότι είδη περιμένω 2 μήνες , δεν θα αντέξω και άλλο μήνα... τζαμπα κραζεις και τα ακουνε ατομα που δεν φταινε.ουτε σιγουρα σημαινει οτι θα εχεις σημερα και δεν σου φταιει η Hol σε αυτο.ουτε γινεται να τρεξει περισσοτερο.μια βλαβη εχει μπει μονο οποτε τι να τρεξουν??συνδυαστικο να ζητησουν??
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η μονη λυση ειναι να βρεις κανα γειτονα με wifi και κατα προτιμηση ξεκλειδωτο
lefteris210 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 και ομως ειμαι ετοιμος μολις ηρθε ο ΟΤΕ και ολα οκ --------------------------------- Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 108 110 Attenuation (0.1 dB): 285 107 Output Power (0.1 dBm): 15 126 Attainable Rate (Kbps): 17604 1000 πως φαινεται η γραμμη ? τωρα ειμαι με το modem της hol λευκό Alcatel. μετα απο ενα δευτερο reboot , εφοσον χρονιζει 1,6 για ποιο λογο κατεβαζω απο ΑΤΙ εως 1,3 mb/s? ρωταω γιατι οταν ειχα φορθνετ οσο χρονιζα τοσο κατεβαζα τουλαχιστον απο 2-3 δυνατα sites. Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 112 105 Attenuation (0.1 dB): 285 107 Output Power (0.1 dBm): 0 126 Attainable Rate (Kbps): 16452 1004 κατι που ξεχασα να ρωτήσω, η hol δίνει τα μοντεμ με username / password default της hol και οχι του χρήστη, δεν έπρεπε να μου στέλνανε και τα στοιχεια ώστε σε περιπτωση αλλαγής μοντεμ να μπορω να το σεταρω?
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος στην Hol δεν χρειάζεται να βάλεις username και password βάζεις το router επάνω και παίζει , plug n play φάση. Oι ταχύτητες σου ειναι αρκετά καλές πάντως , για κατέβασε και απο εδώ να μας πεις με ποσο κατεβάζεις
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 κατι που ξεχασα να ρωτήσω, η hol δίνει τα μοντεμ με username / password default της hol και οχι του χρήστη, δεν έπρεπε να μου στέλνανε και τα στοιχεια ώστε σε περιπτωση αλλαγής μοντεμ να μπορω να το σεταρω? Δεν υπαρχουν username / pass του χρηστη επειδη συνδεεσαι και χωρις να βαλεις καποιο username. Αν ρωτας το username/ pass του μοντεμ νομιζω πως απο κατω το βρισκεις , αλλιως πρεπει να ειναι καπως ετσι πχ admin/admin.
lefteris210 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος στην Hol δεν χρειάζεται να βάλεις username και password βάζεις το router επάνω και παίζει , plug n play φάση. Oι ταχύτητες σου ειναι αρκετά καλές πάντως , για κατέβασε και απο εδώ να μας πεις με ποσο κατεβάζεις 1,2 με 1,3 mb/s σταθερα , μου κανει εντυπωση οτι ξεκινησε με 1,8mb/s και μετα πηγε 1,3 εχω ακουσει κατι για "κοφτες ταχυτητας" που βαζει η hol....και αρχιζω να φοβαμαι οτι αληθευει....
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπαρχουν κοφτες , αλλα υπολογισε πως δεν θα εχεις την ιδια ταχυτητα ολες τις ωρες της ημερας.
lefteris210 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπαρχουν username / pass του χρηστη επειδη συνδεεσαι και χωρις να βαλεις καποιο username. Αν ρωτας το username/ pass του μοντεμ νομιζω πως απο κατω το βρισκεις , αλλιως πρεπει να ειναι καπως ετσι πχ admin/admin. οχι Μαρια το ξερω αυτο, εγω λεω το Account που σου δινει ο παροχος για να κανεις connect στο ιντερνετ. αν καρφωσω αλλο μοντεμ προφανώς δεν θα μπει κατευθείαν στο ιντερνετ διότι χρειάζεται στοιχεια απο το Account, εκτός και αν γινετε μονο στην hol και με κάποιο τρόπο βλέπει οτι εισαι ενεργος χρηστης hol και δεν χρειάζεται τιποτα. Δεν υπαρχουν κοφτες , αλλα υπολογισε πως δεν θα εχεις την ιδια ταχυτητα ολες τις ωρες της ημερας. καλα σίγουρα δεν ειναι ολες η ωρες το ίδιο , μακάρι να έχεις δίκαιο
Marria Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 οχι Μαρια το ξερω αυτο, εγω λεω το Account που σου δινει ο παροχος για να κανεις connect στο ιντερνετ. αν καρφωσω αλλο μοντεμ προφανώς δεν θα μπει κατευθείαν στο ιντερνετ διότι χρειάζεται στοιχεια απο το Account, εκτός και αν γινετε μονο στην hol και με κάποιο τρόπο βλέπει οτι εισαι ενεργος χρηστης hol και δεν χρειάζεται τιποτα. καλα σίγουρα δεν ειναι ολες η ωρες το ίδιο , μακάρι να έχεις δίκαιο Εγω αλλο μοντεμ εχω, ενα της netgear, και εχω βαλει ενα ασχετο username/pass και δουλευει οπως βλεπεις Απλως η hol δουλευει με PPPoE και δεν χρειαζεται το authenication οπως χρειαζεται στον ΟΤΕ, βλεπει οτι εχεις ενεργη συνδεση και συνδεεται. Ευκολο για να μην κανεις ξεχωριστα usernames και pass. Tα μονα usernames/pass που εχω ζητησει ειναι για το MyHol, στην σελιδα της hol, που βλεπεις τον λογαριασμο σου και διαφορες ρυθμισεις. Παιρνεις τηλ και στα στελνουν στο κινητο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα