Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ναι ο οτε τις δικες του γραμμες σε χρονο μηδεν.και ουτε βδομαδα.πολυ σπανια να καθυστερησει.μερικες φορες καθυστερει μονο οταν ειναι να ξαναγυρισεις πισω σε αυτον.

Δημοσ.

Και ΝΑΙ κύριες και κύριοι , μόλις με πήρε τηλ ο τεχνικός από HOL ναι ναι κυριακάτικα στις 15,00 (γελάστε)

Τρίτη στις 11,00 τι πρωί θα έχουμε ίντερνετ πωπω παναγία μου πολυτέλεια!!!

Δημοσ.

σε πηραν τηλ σημερα και στις 15¨00 το μεσημερι.αυτο θα πει.κλεινουν προκαταβολικα ραντεβου:D:D:D:D:D.αντε να δουμε τι θα δουμε και ελπιζω να μην πεσεις σε καμια βλαβη.

Δημοσ.

και με το καλό ηρ8ε ο τεχνικος στην ωρα του , καρφώνει το analazer και μου λεει δεν βρισκει τάση....αμαν λεω καλα ξεκινήσαμε....τσεκαρει παλι κατω ολα οκ , μου λεει θα δηλώσουμε βλαβη στον Οτε και αυριο θα εισαι μια χαρα...

του λεω κανονισε να φαω ακομα 1 μηνα αναμονή....οχι οχι λεει ειναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ μεσα σε 2 εργάσιμες ημερες να το φτιάξει...

κατα τα αλλα δεν ειχα καποιο πρόβλημα μου ειπε και οτι ολα ειναι κομπλε.

Μίλησε με την HOL και βλέπουνε οτι απο το dislam φαίνεται η γραμμη να ερχετε σπιτι κανονικα, καποια λαθος σύνδεση εχει κανει ο ΟΤΕ στο box μου ειπε.

ας ελπιζω αυριο το πρωι να εχω ιντερνετ....

Στο χαρτάκι εχει σημειώσει οτι δεν εχει σημα Pots αν γνωρίζεται τι ειναι....

Το οτι ειμαι 1078 μετρα απο το dislam πιστευω ειμαι καλα λογου απόστασης , εσεις τι λετε?

Δημοσ.

pots σημαινει οτι εχεις τηλ γραμμη οπως αυτη που δινει ο οτε, δεν ειναι voip. Και εγω pots εχω οποτε μπορεις να βαλεις μετα και οποιο ρουτερ θες.

Δημοσ.

και με το καλό ηρ8ε ο τεχνικος στην ωρα του , καρφώνει το analazer και μου λεει δεν βρισκει τάση....αμαν λεω καλα ξεκινήσαμε....τσεκαρει παλι κατω ολα οκ , μου λεει θα δηλώσουμε βλαβη στον Οτε και αυριο θα εισαι μια χαρα...

του λεω κανονισε να φαω ακομα 1 μηνα αναμονή....οχι οχι λεει ειναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ μεσα σε 2 εργάσιμες ημερες να το φτιάξει...

κατα τα αλλα δεν ειχα καποιο πρόβλημα μου ειπε και οτι ολα ειναι κομπλε.

Μίλησε με την HOL και βλέπουνε οτι απο το dislam φαίνεται η γραμμη να ερχετε σπιτι κανονικα, καποια λαθος σύνδεση εχει κανει ο ΟΤΕ στο box μου ειπε.

ας ελπιζω αυριο το πρωι να εχω ιντερνετ....

Στο χαρτάκι εχει σημειώσει οτι δεν εχει σημα Pots αν γνωρίζεται τι ειναι....

Το οτι ειμαι 1078 μετρα απο το dislam πιστευω ειμαι καλα λογου απόστασης , εσεις τι λετε?

1 km ειναι πολυ καλη αποσταση.

οτι δεν βρισκει ταση συνηθως σημαινει ειτε μονοπωλο η διακοπη τελειως.συνηθως μετρανε και βλεπουν αν ειναι διακοπη .τωρα αν δεν μετρησε δεν ξερω.

Ναι θεωρητικα ειναι υποχρεωμενος σε 2 μερες ο ΟΤΕ .πρακτικα εχω δει και 10 ημερα ανετα.

αν εισαι σε box μπορει να την εχει δρομολογησει ο οτε σε αλλο καλωδιο και απαγορευεται θεωρητικα οι παροχοι να ανοιγουν box.

οποτε περιμενεις 2 μερουλες.γιατι την επομενη συνηθως ειναι δυσκολο να προλαβει να βγει ο ΟΤΕ εκτος αν εδωσαν την βλαβη πρωι πρωι.

το χαρτακι ειναι λιγο αχρηστο για τον οτε.οτι δεν εχει σημα Pots σημαινει οτι δεν συγχρονιζει καν σε adsl over pots(pstn)(annex a).επισης οτι δεν εχει τονο ειναι ενα απο τα παραπανω που εεγραψα.

πάλη καλα γιατι αυτο το voip δεν το γουστάρω καθόλου , στο λαιμό μου κάθεται χαχα

μια χαρα ειναι το voip αν εχει σεταριστει καλα.επειδη εχω και tdm και voip παιζει μια χαρα.καμια διαφορα σχεδον.

Δεν ειναι κατι τρομερο, οι πιο πολλοι παροχοι δινουν voip :)

forthnet ,cyta,hol

η πρωτη και η τριτη δινουν και Tdm ενω η cyta μονο voip

το ξέρω ειχε ο αδερφός μου παλιά και ποτέ δεν καταφέραμε να μιλήσουμε απο το τηλ :)

εχω κανει απειρα τηλ απο voip.ποτε δεν ειχα θεμα.συν οτι οσο ξερω ακομα και η tdm τηλεφωνια σε καποιο σημειο γινεται voip.

Δημοσ.

Το μονο θεμα με το voip ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλο ρουτερ εκτος του παροχου, και λενε πως η τηλεφωνια ειναι εξαιρετικη.

Δημοσ.

Το μονο θεμα με το voip ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλο ρουτερ εκτος του παροχου, και λενε πως η τηλεφωνια ειναι εξαιρετικη.

θεωρητικα ναι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλο.πρακτικα ολα γινονται:P

καλα σε ποιοτητα μου θυμιζει την κανονικη.ουτε καλυτερη θα ελεγα ουτε χειροτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...