Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ 11/11/2011 ειναι η συνδεση? Λευτερη να εχεις απο τωρα ετοιμα σκορδα και λοιπα ειδη , μπας και ενεργοποιηθεις :P

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσες πιθανότητες έχω να μην παίξει καλά?

απέναντι από εμένα μένει ο ξάδερφος που έχει HOL και μου έλεγε ότι δεν έχει προβλήματα και τέτοια αλλά δεν τον πίστευα μέχρι που πήγα εγώ και είδα το modem να είναι 28 μέρες online εκεί έπαθα πλάκα και έτριβα τα μάτια μου....

Δημοσ.

Σε 2 μερες θα μαθεις , ανυπομονε :P :P

Ουτε εγω εχω προβληματα με την hol, αλλα ουτε με τον ΟΤΕ ειχα , ο προηγουμενος μου παροχος :P

Αναλογα που θα πεσεις ειναι, λιγο τζακποτ ειναι το θεμα ^_^

Δημοσ.

Πόσες πιθανότητες έχω να μην παίξει καλά?

απέναντι από εμένα μένει ο ξάδερφος που έχει HOL και μου έλεγε ότι δεν έχει προβλήματα και τέτοια αλλά δεν τον πίστευα μέχρι που πήγα εγώ και είδα το modem να είναι 28 μέρες online εκεί έπαθα πλάκα και έτριβα τα μάτια μου....

οτι ο διπλα παιζει καλα δεν σημαινει κατι.μπορει να εισαστε στην ιδια πολυκατοικια και να παιζει αλλα ντι αλλων ο καθενας.απλα ειναι ενα καλο σημαδι οτι ο διπλα παιζει καλο.δεν ειναι απαραιτητο οτι θα παιξεις και εσυ καλα απλα ειναι ενα καλο σημαδι.σημαινει πχ οτι γενικα μπορει να εισαι κοντα στον οτε και να συγχρονιζεις ψηλα. κτλ

υπομονη.οπως και πολλες φορες μπορει η γραμμη σου να ειναι χαλια οχι λογω οτε αλλα λογω εσωτερικης καλωδιωσης.οξειδωμενα καλωδια,διπλα ζευγη,συναγερμος χωρις φιλτρο κτλ..αυτα φτιαχονται συνηθως ευκολα.

Δημοσ.

Ακόμα περιμένω τηλέφωνο από τον τεχνικό της HOL για να κάνει την σύνδεση....και τους πήρα τηλ να ενημερώσω οτι έπρεπε να με είχατε καλέσει για ραντεβού και ακόμα τίποτα.... λέει εντός της μέρας θα σας καλέσουμε.... πάει η μισή μέρα και τίποτα....με βλέπω να μην έχω το σαββ/ριακο :(

Δημοσ.

παρασκευη δυσκολη μερα για τους τεχνικους οποτε δυσκολο να βρεθει ελευθερος τεχνικος παρασκευιατικα.αν ηταν πανω σε ηδη υπαρχουσα γραμμη το συνδεες και εσυ.αν ειναι καινουρια τοτε πρεπει

α.να πιανουν τα χερια σου

β.να εχεις τον εξοπλισμο.αλλιως περιμενεις απο Monday

Δημοσ.

Σε προυπαρχουσα γραμμη δεν κλεινουν καν ραντεβου, σε εμενα δεν ειχε παρει κανεις τηλ να ερθει για την συνδεση, απλως 3 μερες πριν απο την αναμενομενη ημερομηνια ενεργοποιηθηκα.

Δημοσ.

Σε προυπαρχουσα γραμμη δεν κλεινουν καν ραντεβου, σε εμενα δεν ειχε παρει κανεις τηλ να ερθει για την συνδεση, απλως 3 μερες πριν απο την αναμενομενη ημερομηνια ενεργοποιηθηκα.

σε προυπαρχουσα δεν χρειαζεται να ερθουν εκτος αν το θελει ο πελατης η εκτος αν ειναι κανας επαγγελματικος εξοπλισμος της hol με bri πανω και τετοια.αρκει το βασικο ειναι να του εχουν στειλει τον εξοπλισμο .τωρα αν ειναι νεα γραμμη δεν ξερω αν τον στελνουν απο πριν η αμα τον φερνει ο τεχνικος.λογικα το πρωτο.βεβαια αν πιανουν τα χερια του κανει αυτος την ενωση στον κατανεμητη:P

Δημοσ.

σε προυπαρχουσα δεν χρειαζεται να ερθουν εκτος αν το θελει ο πελατης η εκτος αν ειναι κανας επαγγελματικος εξοπλισμος της hol με bri πανω και τετοια.αρκει το βασικο ειναι να του εχουν στειλει τον εξοπλισμο .τωρα αν ειναι νεα γραμμη δεν ξερω αν τον στελνουν απο πριν η αμα τον φερνει ο τεχνικος.λογικα το πρωτο.βεβαια αν πιανουν τα χερια του κανει αυτος την ενωση στον κατανεμητη:P

Aπο οτι θυμαμαι παντως εκεινη την ημερα , ειχα δει και ενα φορτηγακι του ΟΤΕ , στην εισοδο της πολυκατοικιας μου, την ημερα που ενεργοποιηθηκα. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο , αλλα δεν ειδα και καποιον τεχνικο τοτε.

Δημοσ.

Aπο οτι θυμαμαι παντως εκεινη την ημερα , ειχα δει και ενα φορτηγακι του ΟΤΕ , στην εισοδο της πολυκατοικιας μου, την ημερα που ενεργοποιηθηκα. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο , αλλα δεν ειδα και καποιον τεχνικο τοτε.

αν ειναι πανω σε ηδη υπαρχουσα γραμμη η γραμμη ενεργοποιειται μονο μεσα απο τον κατανεμητη του οτε.αν η γραμμη ειναι καινουρια εκει αναλογως τον τεχνικο μπορει να παει καφαο και να την στειλει απλα στο box η στον κατανεμητη μπορει ομως να παει στον κατανεμητη και να την δοκιμασει και να βαλει και χαρτακι.εξαρτατε τα κεφια του.αν και οταν ειναι box πλεον ειναι υποχρεωμενος θεωρητικα να την παει μεχρι την χωνευτη οποτε θα ερθει στο κτιριο.αν ειναι κατανεμητης πολλες φορες την δρομολογουν χωρις παραπανω τσεκαρισμα.λογικα σε σενα ο οτε θα ηταν για σενα αν ηταν νεα γραμμη

Δημοσ.

Oχι σε υπαρχουσα γραμμη ηταν, απλως σκεφτηκα επειδη εκανα μεταφορα απο οτε σε hol, μηπως για αυτο ηρθαν οι τεχνικοι του οτε , για να παρακολοθουν την μεταφορα.

Δημοσ.

δεν εχει να παρακολουθησουν κατι.

οταν πας απο Ote σε Hol η γενικα αλλαζεις εταιρεια το μονο που γινεται ειναι ο οτε να παιρνει το καλωδιο απο το οριο πχ 1001 στο γενικο κατανεμητη του οτε και να το πηγαινει στο 1500 πχ που ειναι η hol.τιποτε αλλο τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.στην κυριολεχια 3 λεπτα δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...