Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λιγο στις αγγελιες για τα διαμερισματα, θα εχουμε και ινφο σχετικα με το att :P

αυτο ελεγα και εγω για πλακα.οτι παλια ελεγαν ενοικιαζεται σπιτι κοντα στο μετρο κοντα σε κεντρικη πλατεια και διαφορα τετοια.τωρα θα λενε.ενοικιαζεται σπιτι 200 μετρα αποσταση απο τον οτε.ειχε γραμμη adsl που επαιζε 23 Mbit/1021 kbit.σας παραδιδω και την γραμμη αν θελετε απλα να αλλαξουμε τα στοιχεια στον παροχο.

η ενοικιαζεται σπιτι με θεα το αστικο κεντρο του οτε.

κοντά είμαι και πάντα προσέχω που πάω χαχα

to βασικο ειναι να πας καπου καλα οταν κατασταλαξεις σε ενα σπιτι η οταν το αγορασεις.φαντασου το σπιτι που θα αγορασεις να παζει 2 Mbit.αν και βεβαια μεχρι τοτε ισως εχει βγει και το vdsl:P

Δημοσ.
Σε λιγο στις αγγελιες για τα διαμερισματα, θα εχουμε και ινφο σχετικα με το att :P

Δεν είναι κακή ιδέα...φαντάσου το σε site..εγώ θα αγόραζα :)

Δημοσ.

Δεν είναι κακή ιδέα...φαντάσου το σε site..εγώ θα αγόραζα :)

ε δεν χρειαζεται να το γραψει κανεις.τον ρωτας που ειναι και βλεπεις την αποσταση.απλα αμα σου πει αυτος αν ειχε adsl ειναι παντα πιο σιγουρο ειδικα σε περιπτωσεις που το καλωδιο κανει βολτες η υπαρχει κακη ποιοτητα χαλκου σε καποια καφαο.αλλα ενταξει το πρωτο ειναι να δεις ποσο μακρια ειναι ο οτε οταν ακουσεις την διευθυνση.μεχρι να βγει το vdsl οποτε μετα ληγουν τα θεματα.αρκει ναμην καταντησει να γινει το πρωτο κριτηριο αυτο:P παρα το να ειναι ευρυχωρο καλο ωραιο σπιτι

Δημοσ.

Μη το λες. π.χ. αν το σπίτι έχει ρημαδιασμένα καλώδια και προβλήματα από τζιμάνια ηλεκτρολόγους, δεν θα είναι καλό να το ξέρεις κοιτώντας την αγγελία. Φαντάσου να είσαι ανάμεσα σε δύο σπίτια, παρόμοια, στα ίδια λεφτά και ψάχνεις να δεις κάτι να ξεχωρίσει το ένα από το άλλο. Εγώ θα το βαζα στα χαρακτηριστικά αγγελίας πάντως !!! :)

Δημοσ.

Μη το λες. π.χ. αν το σπίτι έχει ρημαδιασμένα καλώδια και προβλήματα από τζιμάνια ηλεκτρολόγους, δεν θα είναι καλό να το ξέρεις κοιτώντας την αγγελία. Φαντάσου να είσαι ανάμεσα σε δύο σπίτια, παρόμοια, στα ίδια λεφτά και ψάχνεις να δεις κάτι να ξεχωρίσει το ένα από το άλλο. Εγώ θα το βαζα στα χαρακτηριστικά αγγελίας πάντως !!! :)

ναι αλλα λιγες περιπτωσεις ειναι να ειναι τα καλωδια ρημαδιασμενα .συνηθως απλα κανουν βλακειες στην συνδεσμολογια.βεβαια αν ειναι παλιο σπιτι πετας και utp απο καναφωταγωγο η απεξω και τελειωνεις.σε 4ψηφιο αριθμο εγκαταστασεων σε σπιτια λιγες περιπτωσεις εχω βρει το καλωδιο να ειναι ρημαδιασμενο και σε καποιες απο αυτες υπηρχε και spare.στις υπολοιπες συνηθως εκαναν κοτσανα οι ηλεκτρολογοι με τα υπολοιπα πριζακια η με το spare καλωδιο.ποσοστο ρημαδιασμενου πιστευω μικροτερο απο 1 στα 500.και επειδη ειμαστε ελληνες ακομα και αν καποιος ειχε ρημαδιασμενα καλωδια θα σου πει εγω ειχα πχ οτε και επαιζα στα 20.000.δεν ξερω γιατι εσυ παιζεις τωραστα 10.000.ο παροχος φταιει :P.

και πιστευω οτι σιγουρα 2 σπιτια θα εχουν πιο σημαντικα κριτηρια απο ενα καλωδιο για να διαλεξεις.αλλα οπως σωστα ειπες αν ειναι να πουλησεις σπιτι μπορεις να το γραψεις σαν εξτρα χαρακτηριστικο.:D

Eγω παντως ειμαι 200μ μακρια απο το A/K, κανονικο κελεπουρι το σπιτι :P

βυσμα ο κτιματομεσιτης:P

Δημοσ.

θα ήταν μεγάλο επίτευγμα να σας έλεγα ότι με ενεργοποίησε η HOL ε?

αλλα τι χαζομάρες λέω , δεν έχω κλείσει ακόμα δίμηνο είμαι στον 1,5 μήνα αναμονής (μην τα θέλουμε και όλα δικά μας) χαχα.

και ναι ακόμα να έρθει ΟΤΕ "να μου φτιάξει τον βρόγχο" ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑΑΑΑΑΑ !!!

μόλις μου ήρθε μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθώ στις 11/11/2011, λέτε να διαβάσουνε το φορουμ? χαχα

Δημοσ.

θα ήταν μεγάλο επίτευγμα να σας έλεγα ότι με ενεργοποίησε η HOL ε?

αλλα τι χαζομάρες λέω , δεν έχω κλείσει ακόμα δίμηνο είμαι στον 1,5 μήνα αναμονής (μην τα θέλουμε και όλα δικά μας) χαχα.

και ναι ακόμα να έρθει ΟΤΕ "να μου φτιάξει τον βρόγχο" ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑΑΑΑΑΑ !!!

μόλις μου ήρθε μήνυμα οτι θα ενεργοποιηθώ στις 11/11/2011, λέτε να διαβάσουνε το φορουμ? χαχα

το καλο πραγμα αργει να γινει.ειναι σαν την φετα.πρεπει να ωριμασει πρωτα.

β.11/11/11 θα ενεργοποιηθεις.σημαδιακο:P

και ναι πανω απο ολα ζητω το ελλαντα:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...