poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 επιστρέφω μετά απο 1 μήνα και έχω να σας αναφέρω οτι ακόμα δεν εχω λάβει ειδοποίηση για ενδεικτική ημερομηνία ενεργοποίησης. ξεκινήσαμε πολύ καλά με την HOL.... εννοείται οτι μου είπαν οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο βρόγχο σας.... υπομονη. κανένα τηλέφωνο τους πήρες αν και δεν προκειτε να σου δωσουν μια ουσιαστικη απαντηση. λογικα αν γινεται Reject θα το βλεπουν.λογικα θα πρεπει να βλεπουν μια αιτιολογια εκτος αν ειναι απλα μια καθυστερηση και τιποτα παραπανω οποτε εκει δεν θα φαινεται κατι.ισως να φαινεται μονο estimated time and date που θα ενεργοποιηθει οποτε την λενε στον πελατη.εκτος αν δεν εχει βγει ουτε αυτη οπως μας λεει ο φιλος οποτε εκει απλα υπομονη.αν εφαγε Reject πχ για λαθος στοιχεια η επειδη ξεχασαν κατι πανω στην αιτηση η επειδη ειναι κατι λαθος σιγα μην του το πουν.θα το διορθωσουν και θα την ξαναστειλουν απλα οταν ρώτησα η απάντηση ήταν οτι μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο βρόγχο σας.... μπορει να μην φταιει η Hol.καταρχην ρωτησε τους αν υπαρχει καμια αιτιολογια γιατι εγω μπορω να σκεφτω πολλες α.να μην εχεις πληρωσει την previous εταιρεια και να μην αποδεσμευεται η γραμμη.το εχω ακουσει για οταν δεν πληρωσεις τον οτε για τις αλλες δεν ξερω αν γινεται. β.καλωδιακο προβλημα. γ.να πεφτει καποιος σε φερεσυχνο(εσυ δεν εισαι διοτι ειχες πριν ιντερνετ κανονικα) δ.να εχει στειλει η Hol λαθος στοιχεια μεσα και να γινεται Reject ε.να εχει ενεργοποιησει βρογχο σε αλλο αστικο κεντρο. ζ.να μην εχει ελευθερα ορια(δυσκολο και αυτο) η Hol κατι αλλο δεν μπορω να θυμηθω. θ.να μην υπαρχουν ελευεθερα ορια απο τον οτε μεχρι τιν αιθουσα παροχων και να εχει ζητησει η Hol και να ειναι σε αναμονη παραδοσης
lefteris210 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είμαι σε νέο σπίτι και δεν είχα τηλεφωνικό αριθμό καθόλου, επίσης δεν χρωστάω σε κάποιων provider. Την αίτηση την έκανα εγώ online και τα στοιχεία είναι σωστά. Πιστεύω την καθυστέρηση την κάνει ο ΟΤΕ, μάλλον έκανα μαλακία που δεν πήγα πρώτα στον ΟΤΕ να πάρω νούμερο και μετά στην HOL. η πλάκα είναι που μίλησα με ΟΤΕ έτσι από περιέργεια να δω σε ποσό καιρώ ενεργοποιείτε αν βάλεις conn-x και απάντησε σε 5 μέρες με νέα γραμμή, έλεος ?
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Είμαι σε νέο σπίτι και δεν είχα τηλεφωνικό αριθμό καθόλου, επίσης δεν χρωστάω σε κάποιων provider. Την αίτηση την έκανα εγώ online και τα στοιχεία είναι σωστά. Πιστεύω την καθυστέρηση την κάνει ο ΟΤΕ, μάλλον έκανα μαλακία που δεν πήγα πρώτα στον ΟΤΕ να πάρω νούμερο και μετά στην HOL. η πλάκα είναι που μίλησα με ΟΤΕ έτσι από περιέργεια να δω σε ποσό καιρό ενεργοποιείτε αν βάλεις conn-x και απάντησε σε 5 μέρες με νέα γραμμή, έλεος ? δεν θα αλλαζαν και πολλα αν πηγαινες πρωτα στον οτε και μετα στην Hol.μπορει να περιμενες λιγοτερο μπορει το ιδιο μπορει παραπανω.ειναι λιγο random.συν οτι θα πληρωνες και καποια λεφτα παραπανω στην αρχη κατα 99 τις 100 ο οτε την κανει την καθυστερηση γιατι οταν ειναι νεα γραμμη πρεπει να βγει και ατομο εξω στο καφαο και να ερθει και στο σπιτι σου στον κατανεμητη η το box ενω οταν εισαι ηδη στον οτε απλα αλλαζουν την γραμμη κατω απο τον γενικο κατανεμητη του οτε και παιζει.ρωτα την hol τι βλεπουν γενικα αν σου πουν κατι. ναι ο οτε τις δικες του γραμμες τις φτιαχνει σε 3-4-5 μερες ενω οταν ειναι ο παροχος στην μεση κανει ενα μηνα.και πολλες φορες λεει ο οτε οτι ο παροχος καθυστερει.ο παροχος το μονο που κανει ειναι να στειλει την αιτηση και να δεσμευσει ενα οριο που θα το πει στον οτε για να ξερει ο οτε που θα συνδεσει τον πελατη στο καλωδιο που παει στην αιθουσα παροχων.αντε να παρει αυτο 4 μερες 5 μερες ποσο να παρει?που κανονικα ουτε 3 δεν ειναι να γινει καταχωρηση αιτησης και δεσμευση οριου. οποτε κανεις υπομονη και αμα καταφερεις να μαθεις απο Hol που κολλησε γιατι μπορει να ειναι ο ΟΤΕ μπορει να ειναι και κατι απο τα παραπανω που εγραψα αν και δυσκολο να ειναι κατι απο τα παραπανω.λιγακι σπανιο.αν δεν κανει ο οτε αντιποινα πως θα παρει πελατες πισω.σε δελεαζει με τις 5 μερες οταν πας σε αυτον σε καθυστερει στην α β γ ιδιωτικη εναλλακτικη εταιρεια που θα πας με σκοπο να σπαστεις και να πας οτε
lefteris210 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 έμαθα και από αλλα άτομα που κάνανε αίτηση τον Αύγουστο όπως εγώ ότι θα περιμένουνε 2 μήνες για να δούνε φως!!!
Marria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 2 μηνες? Οχι δα, εμενα μου πηρε λιγοτερο απο 20 μερες.. Τι προβλημα υπαρχει ? Ξερεις?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 έμαθα και από αλλα άτομα που κάνανε αίτηση τον Αύγουστο όπως εγώ ότι θα περιμένουνε 2 μήνες για να δούνε φως!!! ειπαν αιτιολογια??? 2 μηνες? Οχι δα, εμενα μου πηρε λιγοτερο απο 20 μερες.. Τι προβλημα υπαρχει ? Ξερεις? καποιος λογος απο ολους τους παραπανω που εχουν γραφτει.δεν υπαρχουν ορια απο οτε σε αιθουσα παροχων.δεν εχει βαλει η Hol εξτρα καρτες αν και δυσκολο.μπορει πχ σε ενα συγκεκριμενο καφαο να μην υπαρχουν spare κεντρικα και να περιμενουν επαυξηση δικτυου.πολλες αιτιολογιες.μεχρι και μια αιθουσα παροχων να ειναι γεματη να μην χωραει αλλες ρεγκλετες και να φτιαχνει ο οτε δευτερη σε πιο τραβηγμενα σεναρια
lefteris210 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σε όλους λέγανε οτι πρέπει να γίνει κατασκευή βρόγχου απο τον ΟΤΕ, σε μένα είπανε οτι είναι στο τελείωμα η κατασκευή....πολύ πακέτο λέμε...και άντε όταν τα λένε σε κόσμο που δεν κατέχει λίγο το κακό....
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τοτε υποτιθεται οτι περιμενεις τον οτε.ο οτε μετα απο λιγες μερες οταν θα ειναι στην κατασκευη υποτιθεται οτι θα πει και estimated day που θα φτιαχει ο βρογχος.εκτος αν εχουν ξεμεινει απο υπαλληλους και δεν υπαρχουν πολλα ατομα για να γινουν οι ενεργοποιησεις αν και οπως ειπα αυτο ισχυει στην περιπτωση των ανενεργων βρογχων γιατι οι ενεργοι ειναι 10 λεπτα δουλεια ο ενας.βεβαια υπαρχουν παντα και τα σεναρια κατι να γινεται επιτηδες που βρογχοι μενουν στην κατασκευη 2 και 3 μηνες χωρις λογο και αιτια.
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα , υπομονη τοτε, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος.ακομα και τωρα μερικα ατομα παιδευονται 2-3 μηνες για να εχουν ιντερνετ ειδικα σε ανενεργους βρογχους
lefteris210 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 3 μετακομίσεις έκανα πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 3 μετακομίσεις έκανα πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό το πρόβλημα. για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.ειδικο διδαγμα.οχι πολλες μετακομισεις.καποια στιγμη παιδευεσαι
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.ειδικο διδαγμα.οχι πολλες μετακομισεις.καποια στιγμη παιδευεσαι και να βρισκεις σπιτι κοντα στο Α/Κ
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αυτο το εχω πει σε φιλο που καθε φορα που μετακομιζει παει και χειροτερα.του ειπα next time Να με ρωτησει πριν παει καπου
Marria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 χαχαχαχα ή να εχει ενα χαρτη μαζι του με τα Α/Κ καθε περιοχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα