lefteris210 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους!! 3 χρόνια γεμάτα συνδρομητής ForthNet όπως καταλαβαίνετε έχω αντιμετώπιση όχι και λίγα χεχε! Λόγου μετακόμισης σίγουρα θα δώσω για μεταφορά γραμμής στην forthnet 50ευρο. Το 50αρι μπορώ να το αποφύγω αν κάνω αίτηση εως 30/9 στην HOL έχει τέλος ενεργοποίησης δωρεάν που είναι 35ευρο. Αν υπάρχει κανείς απο Λάρισα περιοχή ΑΤΑ να μας πει την εμπειρία του με την HOL θα με βοηθούσε πολύ.
Marria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Aπο οτι ειδα στην ιστοσελιδα της Forthnet ,το τελος μεταφορας για μετακομιση ειναι δωρεαν. http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012874 Κοιταξε το αμα σε συμφερει πιο πολυ η Forthnet Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2011 από Marria
anta_n Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ λέει ότι "Η μεταφορά της υπηρεσίας Forthnet ADSL σε νέα τηλεφωνική γραμμή ακολουθείται από χρέωση του τέλους ενεργοποίησης." Τι ισχύει τελικά; Προσφορά είναι αυτό που δίνεις Marria;
Marria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν ειναι προσφορα, αν δεις στο Forthnet 2play, ενα απο τα tabs λεει για μετακομιση. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010165
lefteris210 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 και πάλη δεν συμφέρει γιατί η HOL δίνει 3 μήνες δώρο τα πάγια, άσε που είναι πολύ ποιο σταθερή από θέμα disconnect's, η φορθενετ κρατάει την πρωτιά χεχε (3 χρόνια συνδρομητής φορθενετ).
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 και πάλη δεν συμφέρει γιατί η HOL δίνει 3 μήνες δώρο τα πάγια, άσε που είναι πολύ ποιο σταθερή από θέμα disconnect's, η φορθενετ κρατάει την πρωτιά χεχε (3 χρόνια συνδρομητής φορθενετ). ta disconnects ειναικαθαρα θεμα ρουτερ,αποστασης,ποιοτητας χαλκου.εχω forthnet και εχω κλεισει και 15 μερες Online χωρις disconnect.
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον poulino και εγώ με την forthnet εχω δει την μερα με την νύχτα σε disconnects σε σχέση με οτε που ειχα παλιά. Και πρέπει να κατανοήσουμε κάποια στιγμή επειδή λένε κάποιοι με μεγάλη ευκολία ξου μακριά απο αυτην την εταιρία η απο την αλλη οτι οπως εχουμε πει πολλές φορές ειναι θέμα πολλών παραγόντων οπως ειπε και ο poulinos για μια γραμμή πως συμπεριφέρεται σε κάθε περιοχή.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 η hol απο ότι είδα σε ένα σάιτ έχει κόφτη σε τόρεντς όπότε αν τα χρησιμοποιείς δεν σε συμφέρει. Μια πολύ καλή οικονομική λύση για νετ-τηλέφωνο είναι το VOIP η πιό οικονομική λύση είναι της wind εγώ προσώπικά σκέφτομαι να βάλω γουίντ σκέψου ότι έχω φόρθνετ και στο προτείνω :devil:
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον poulino και εγώ με την forthnet εχω δει την μερα με την νύχτα σε disconnects σε σχέση με οτε που ειχα παλιά. Και πρέπει να κατανοήσουμε κάποια στιγμή επειδή λένε κάποιοι με μεγάλη ευκολία ξου μακριά απο αυτην την εταιρία η απο την αλλη οτι οπως εχουμε πει πολλές φορές ειναι θέμα πολλών παραγόντων οπως ειπε και ο poulinos για μια γραμμή πως συμπεριφέρεται σε κάθε περιοχή. ε ναι αλλοι συγχρονιζουν 23 Mbit Και αλλοι 2 mbit Με 50 attenuation.εχω δει και 57 attenuation.τι να παιξειεκει η hol απο ότι είδα σε ένα σάιτ έχει κόφτη σε τόρεντς όπότε αν τα χρησιμοποιείς δεν σε συμφέρει. Μια πολύ καλή οικονομική λύση για νετ-τηλέφωνο είναι το VOIP η πιό οικονομική λύση είναι της wind εγώ προσώπικά σκέφτομαι να βάλω γουίντ σκέψου ότι έχω φόρθνετ και στο προτείνω :devil: ναι μια εχει μια δεν εχει κοφτη.ουτε εγω δεν ξερω πλεον τι γινεται.καποιοι κατεβαζουν full αλλοι σου λενε οτι εχει κοφτη και δεν παει full.παιζουν με αυτο?κανα νεοτερο ξερει κανεις τι κανει αυτη η τελεια μοναδικη ανεπαναληπτη εταιρεια με τους τελειους πωλητες>τι βαζει κοφτη?αφου εχουν ριξει τοσες οπτικες και οι πελατες παιζουν με οπτικες πλεον τι βαζει τον κοφτη?μην καει η οπτικη απο την πολυ ταχυτητα στα torrents? η hol απο ότι είδα σε ένα σάιτ έχει κόφτη σε τόρεντς όπότε αν τα χρησιμοποιείς δεν σε συμφέρει. Μια πολύ καλή οικονομική λύση για νετ-τηλέφωνο είναι το VOIP η πιό οικονομική λύση είναι της wind εγώ προσώπικά σκέφτομαι να βάλω γουίντ σκέψου ότι έχω φόρθνετ και στο προτείνω :devil: cyta,forthnet,hol με εξαιρεση την πρωτη δινουν και voip και Tdm
lefteris210 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 γνωρίζεται σε πόσο καιρό ολοκληρώνεται η διαδικασία με την ΗΟΛ για να έχουμε ίντερνετ? αυτοί λένε 20-30 ημέρες , τα ίδια έλεγε και η φορτθνετ και μου έκανε 2 μήνες γιατί το βούρλο που δούλευε (γυναίκα) έγραψε λάθος την οδός με αποτέλεσμα να τους κόβει ο ΟΤΕ την αίτηση και αυτοί να μην παίρνουν χαμπάρι τι φταίει , έτσι αναγκάστηκα να πάω στο μαγαζί και να κάνω φασαρία.
Marria Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γυρω στις 20 μερες μου πηρε εμενα, η μεταφορα απο ΟΤΕ σε Hol. H φορητοτητα που εκανα και στο κινητο εκανε πιο πολυ
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 γνωρίζεται σε πόσο καιρό ολοκληρώνεται η διαδικασία με την ΗΟΛ για να έχουμε ίντερνετ? αυτοί λένε 20-30 ημέρες , τα ίδια έλεγε και η φορτθνετ και μου έκανε 2 μήνες γιατί το βούρλο που δούλευε (γυναίκα) έγραψε λάθος την οδός με αποτέλεσμα να τους κόβει ο ΟΤΕ την αίτηση και αυτοί να μην παίρνουν χαμπάρι τι φταίει , έτσι αναγκάστηκα να πάω στο μαγαζί και να κάνω φασαρία. θεωρητικα ειναι 15-20 μερες.απο εκει και περα ειναι και στις ορεξεις του οτε οπως επισης ναι λαθη μπορουν να γινουν καλως η κακως.οποτε κανεις υπομονη και περιμενεις.ελλαδα ειμαστε.για 10 λεπτα δουλεια ειδικα οταν ειναι ενεργος βρογχος περιμενεις 20 μερες.δεν ειναι τελειο???? οκ για τον ανενεργο το δεχομαι να παρει οσο παρει αλλα για τον ενεργο 20 μερες για 10 λεπτα δουλεια απλα ....
lefteris210 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 επιστρέφω μετά απο 1 μήνα και έχω να σας αναφέρω οτι ακόμα δεν εχω λάβει ειδοποίηση για ενδεικτική ημερομηνία ενεργοποίησης. ξεκινήσαμε πολύ καλά με την HOL.... εννοείται οτι μου είπαν οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο βρόγχο σας....
weber122 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 επιστρέφω μετά απο 1 μήνα και έχω να σας αναφέρω οτι ακόμα δεν εχω λάβει ειδοποίηση για ενδεικτική ημερομηνία ενεργοποίησης. ξεκινήσαμε πολύ καλά με την HOL.... εννοείται οτι μου είπαν οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο βρόγχο σας.... κανένα τηλέφωνο τους πήρες αν και δεν προκειτε να σου δωσουν μια ουσιαστικη απαντηση.
lefteris210 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 οταν ρώτησα η απάντηση ήταν οτι μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο βρόγχο σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα