akis1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλημερα. Προσπαθω να βρω ενα προγραμμα, ωστε να κλειδωσω καποιους φακελους στον η/υ και που να ζηταει κωδικο μετα για ξεκλειδωμα. Εχω ψαξει αρκετα και το μονο που βρηκα χωρις χρεωση,ειναι το TrueCrypt.To oποιο, μετα, οταν το κατεβασα και υστερα απο προσπαθεια, μου φανηκε δυστυχως,οτι δεν κανει για αυτη τη 'δουλεια'.
akis1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Bρηκα σε αναζητηση που εκανα πριν απο λιγο το FolderAccess και ειναι μια χαρα. Το μειον ειναι οτι για να μπορεσεις να μπεις στο κλειδωμενο φακελο, πρπει να ανοιξεις το προγραμμα και να το κανεις μεσα απο εκει Unlock... Καλυτερα θα ηταν(αν υπηρχε)ενα προγραμμα, που οταν εκανες κλικ στο φακελο να σου ζηταγε κωδικο και οχι να πρεπει να ανοιγεις το προγραμμα για να το ξεκλειδωσεις απο εκει... Απο το τιποτα παντως, κατι βρηκα...
Tzimmys Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το folder guard κάνει αυτό που θέλεις, αλλά δεν είναι free. Σε δωρεάν, δυστυχώς δεν ξέρω....
fotis 65 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 δοκίμασε με Secret disc. http://www.freeware-tools.net/2011/08/secret-disc-135.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.