Προς το περιεχόμενο

windows 7 ή 8?

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει και λόγος να πάρεις τα αυθεντικά αν κάνεις format κάθε 3 μήνες. Βάζεις ένα cd ενός φίλου και δεν κάνεις activation,σχεδόν σε δοκιμαστική περίοδο είσαι πάντα.

Πάλιυπάρχει και άλλη λύση,αγοράζεις μια Technet στα 325 ευρώ κάθε χρόνο και έχεις ΟΛΑ τα προγράμματα της MS για να στήνεις/ξεστήνεις όποτε θέλεις.

Όσο για το αν είναι κλέφτης κάποιος που κάνει format και κόβει και την αποδειξούλα του κύριος ,να το ξανασκεφτεί ο φίλος που το είπε όταν γράφει εδώ με 640X480 ή απο το laptop της θειάς του....

Δημοσ.

που κολλάει η ανάλυση ή το οτι μπορεί να γράφει απο το laptop της γιαγιάς του (νομίζω δεν ισχύει τίποτα απο τα δύο για τον συγκεκριμένο αλλα οκ) με την άποψη του?

Δημοσ.

Όσο για το αν είναι κλέφτης κάποιος που κάνει format και κόβει και την αποδειξούλα του κύριος ,να το ξανασκεφτεί ο φίλος που το είπε όταν γράφει εδώ με 640X480 ή απο το laptop της θειάς του....

Ωραια, αφου δεν ειναι κλεψιά, ειναι υπηρεσια εε;

Ειδηκα στα 7 που εχει και πληρες GUI στο format, ειναι πολυ δυσκολο εεε...;

Εγω πιστευω οτι ο πελατης πληρωνει την υπολογιστοφοβια του και τιποτα αλλο...

Δημοσ.

@orotoi

Κολλάει διότι με έναν επαγγελματία να κάνει deploy και customization, δύσκολα θα ήταν γεμάτα τα forum με απορίες χρηστών.

@nilosgr

Υπηρεσία θεωρείτε ακόμη και το λειτουργικό καθαυτό και έτσι τιμολογείτε κάθε τι άυλο. Απο τη στιγμή που κάποιος ασχολείται με κάτι τότε πρέπει να πληρωθεί. Αλήθεια μιας και βλέπω πως είσαι φοιτητής στο αντικείμενο,με τι θα κερδίζεις το ψωμί σου? Με αγαθοεργίες?

Δύσκολο δεν είναι τίποτα εφόσον υπάρχει αναλυτικό guide για να στηθεί,βάζεις ένα cd με ότι αγαπάς και όποιον πάρει ο χάρος.

Εγώ πάλι πιστεύω πως η μάνα μου στα 52 της χρόνια και λεφτά να την δώσεις να κάνει format ,δεν πρόκειται να βάλει ούτε το cd μέσα.

Μπερδεύεις τον φόβο με την άγνοια.

Κάτι τελευταίο,πρόσεξα αρκετές αναφορές σε πειρατικό λογισμικό. Είναι υπερβολή να μην πληρώνεις για κάτι όταν αυτό κοστίζει το 1/3 εώς το 1/5 σε σχέση με το υλικό σε ένα σύνηθες υπολογιστή.

Επίσης πρέπει ο εκάστοτε διαχειριστής ενός ιστότοπου να παραμβαίνει και να αποτρέπει τέτοιες ενέργειες.

Δημοσ.

Το θέμα έχει χιλιογινει flame εδώ μέσα και καλό θα ήταν να αποφευγαμε τις προσβολές!!! Τους Έλληναρες επαγγελματίες τους έχουμε ζεισει στο πετσι μας και τους έχουμε μάθει πλέον... προς Θεού δεν λέω ότι δεν υπάρχον και σωστοι αλλά δυστυχώς είναι μετρημενοι στα δάχτυλα! Τώρα όσο αφορά τις αμοιβές ναι το θεωρώ Κλέψια να ζητάει κάποιος 30 και 50 ευρώ για δουλειά 1 άντε 1,5 ώρα δουλειάς εκμεταλλευόμενοι την άγνοια κάποιων ανθρώπων όταν επαγγελματίες άλλων κλάδων παλεύουν να βγάλουν τόσα μέσα σε ένα 8ωρο !

Και προσοχή μιλάω για ένα απλό φόρματ και εγκατάσταση λειτουργικού! Αν μιλάμε για, γενικότερο έλεγχο και επίσκευη ενός υπολογιστή που χρειάζεται πραγματικό ψάξιμο και χρόνο ακόμη και για κάποιο έμπειρο τότε ναι αλλάζουν τα πράγματα!

android.png

Δημοσ.

Παλιότερα μου φαινότανε χαζό κάποιος να δίνει λεφτά για να κάνει φορμάτ... \

Με τον καιρό συνειδητοποιώ οτι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι freak σαν εμένα και κάποιος άλλους που ξέρουν και ενδεχομένως να τους αρέσει κιόλας. ( Η καλύτερη μου είναι να σκαλίζω τα pc άλλων μέσω TeamViewer! )

Το πόσο θα χρεώσει ο καθένας είναι πάλι δικό του θέμα. όπως και δικό μας θέμα είναι να ψάξουμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει.

όλα είναι σχετικά !

Δημοσ.

@nilosgr

Υπηρεσία θεωρείτε ακόμη και το λειτουργικό καθαυτό και έτσι τιμολογείτε κάθε τι άυλο. Απο τη στιγμή που κάποιος ασχολείται με κάτι τότε πρέπει να πληρωθεί. Αλήθεια μιας και βλέπω πως είσαι φοιτητής στο αντικείμενο,με τι θα κερδίζεις το ψωμί σου? Με αγαθοεργίες?

Το λειτουργικο εχει εκατομυρια γραμμες κωδικα, εκατονταδες ωρες debugging (ισως και χιλιαδες). Συγγκρινουμε αυτο με τη μια ωρα του φορματ στην οποια μπορεις να κανεις και φορματ σε 5 - 6 - Χ υπολογιστες ταυτοχροα...;!

Δημοσ.

@orotoi

Κολλάει διότι με έναν επαγγελματία να κάνει deploy και customization, δύσκολα θα ήταν γεμάτα τα forum με απορίες χρηστών.

Ναι αλλά που κολλάει αυτό με την ανάλυση και το λαπτοπ της θείας..?

[way offtopic]

Anyway, το κλέφτης προφανώς δε περιλαμβάνει όλους μέσα.. αλλά λογικά εκείνους που εκμεταλλεύονται την άγνοια/βαρεμάρα/φοβία κάποιου. Οπως έλεγα κλέφτη και τον υδραυλικό που ήρθε και πήρε 100+ ευρώ για ξεβούλωμα σιφονιού (6-7 λεπτά με το ρολόι), όπως λέω κλέφτη τον κλειδαρά που παίρνει 50ευρώ (χωρίς απόδειξη) για 10δευτερόλεπτα, όπως λέω κλέφτη τον βουλευτή που παίρνει ενα πεντοχίλιαρο το μήνα για να κάνει ή καλύτερα για να ΜΗΝ κάνει κτλ..

[/way offtopic]

• Moderators
Δημοσ.

[way offtopic]

Anyway, το κλέφτης προφανώς δε περιλαμβάνει όλους μέσα.. αλλά λογικά εκείνους που εκμεταλλεύονται την άγνοια/βαρεμάρα/φοβία κάποιου. Οπως έλεγα κλέφτη και τον υδραυλικό που ήρθε και πήρε 100+ ευρώ για ξεβούλωμα σιφονιού (6-7 λεπτά με το ρολόι), όπως λέω κλέφτη τον κλειδαρά που παίρνει 50ευρώ (χωρίς απόδειξη) για 10δευτερόλεπτα, όπως λέω κλέφτη τον βουλευτή που παίρνει ενα πεντοχίλιαρο το μήνα για να κάνει ή καλύτερα για να ΜΗΝ κάνει κτλ..

[/way offtopic]

Συμφωνω απολυτα με το συγκεκριμενο. Συνεχιζω το offtopic με μια μικρη διαφωνια μου, το χρονο. Το οτι παιρνει 3 λεπτα στον ηλεκτρολογο να μου περασει ενα ντουι, δεν σημαινει πως ειναι δουλεια του ποδαριου ή πως και εγω τοσο εκανα την πρωτη φορα που το περασα μονος μου. Εστιαζω στην εμπειρια με το συγκεκριμενο, η οποια πληρωνεται αδρα imho. Ορεξη να χουμε να αναλυουμε προφανως..happy.gif

Δημοσ.

Ναι και γω στο ενδιάμεσο είμαι. Πιστεύω δηλαδή οτι πληρώνεις τη γνώση (και αυτό είναι το σωστό νομίζω). Απλώς ανέφερα το παράδειγμα πχ του σιφονιού γιατί σίγουρα είναι κάτι που σχεδόν ο καθένας μπορεί να κάνει και δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Βέβαια χρειάζεται η γνώση οτι αυτή περίπτωση θέλει ξεβούλωμα σιφονιού και οχι αλλαγή όλων των υδραυλικών του σπιτιού...

Δημοσ.

και οπως παντα σε τετοια θεματα φευγουμε στο offtopic μιλωντας για τους κλευτες ελληνες.

τεσπα εγω τλκ θα τα αγορασω απλα ποια εκδοση καποιος να προτεινει και 1-3 χρονια και οχι dcp για αμα πανε καλα οι μπουλντοζες θα αγορασω και αναγκαστικα θα αλλαξω και μιτρικη.

ΥΓ: οποιος συνεχισει το offtopic θα ζητησω να διαγραφτουν οι απαντησεις του.

• Moderators
Δημοσ.

Βέβαια χρειάζεται η γνώση οτι αυτή περίπτωση θέλει ξεβούλωμα σιφονιού και οχι αλλαγή όλων των υδραυλικών του σπιτιού...

Κοινη λογικη..ελα ομως που εχει αρχισει να σπανιζει..

Common%20sense%20is%20a%20Super%20Power.jpg

Offtopic overhappy.gif

Δημοσ.

και οπως παντα σε τετοια θεματα φευγουμε στο offtopic μιλωντας για τους κλευτες ελληνες.

τεσπα εγω τλκ θα τα αγορασω απλα ποια εκδοση καποιος να προτεινει και 1-3 χρονια και οχι dcp για αμα πανε καλα οι μπουλντοζες θα αγορασω και αναγκαστικα θα αλλαξω και μιτρικη.

Home premium DSP πάρε, οι άλλες εκδόσεις δεν αξίζουν. Οι μεν professional/ultimate δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στον οικειακό χρήστη, και οι εκδόσεις retail έχουν αστεία ακριβές τιμές.

Όταν θέλεις να αλλάξεις μητρική, πάρε ένα τηλέφωνο στην microsoft ελλας και πες τους ότι η παλιά σου κάηκε. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, τους τα ξαναενεργοποιούν.

Και φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάθε 3 μήνες φορματ στα windows 7 όπως έγραψες, η registry δεν "βαραίνει" με τον καιρό όπως σε παλιότερες εκδόσεις.

Δημοσ.

αν εχεις αδεια windows xp βαλτα και μετα αγοραζεις τα 8 οταν βγουν,το να αγορασεις στην παρουσα φαση τα 7 μου φαινεται λαλακια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...