Προς το περιεχόμενο

windows 7 ή 8?

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη λεω να τα αγορασω γιατι ιδικα με το νεο κουτι ο υπολογιστης θα ειναι πραγματικα ασηκωτος και δεν θα μπορω να το πιγενω να βαζω του θειου,λεω να αγορασω.

εχουν ακουστει τιποτα τιμεσ για τα 8? και υπαρχουν μεγαλες αλλαγες απο τα 7αρια? (καπου ειδα οτι ξεκινανε οπως και στα κινητα)

Δημοσ.

Καλα δεν βγαζω νοημα αλλα δεν νομιζω να εχουν ανακοινωθει τιμες.

Επισης θα κυκλοφορησουν σε διαφορες εκδοσεις οποτε λογικα θα καλυπτουν το budget σου

Δημοσ.

φιλε μου ποιες τιμες? τα 8 θα βγουνε το 2012...θα κατσεις μεχρι τοτε χωρις λειτουργικο? πηγαινε αγορασε τα 7 home premium και οταν με το καλο βγουνε τα 8 στην αγορα...αν θες τα αλλαζεις

Δημοσ.

Ή δεν αγοράζεις λειτουργικό, κατεβάζεις την Developer Version που βγήκε πρόσφατα και η οποία φαίνεται να είναι λειτουργίκη(την έχω μερικές μέρες τώρα και δεν έχω αντιμπετωπίσει κάποιο πρόβλημα) και χρησιμοποιείς αυτή προσωρινά μέχρι να βγεί η κανονική έκδοση. Πιστεύω τα 8 θα βγουν σε 2-3 μήνες.

Μπορείς επίσης να βάλεις κάποια linux διανομή προσωρινά η οποίες επίσης είναι δωρεάν.

Δημοσ.

φιλε μου ποιες τιμες? τα 8 θα βγουνε το 2012...θα κατσεις μεχρι τοτε χωρις λειτουργικο? πηγαινε αγορασε τα 7 home premium και οταν με το καλο βγουνε τα 8 στην αγορα...αν θες τα αλλαζεις

ειπα εγω οτι ειμαι τωρα χωρις windows??? απλα ελεγα για format να κανω,και επειδη το κουτι απο μονο του ειναι 12 κιλα (ενω αλλα ειναι 6-9) + μεσα τα εξρτηματα,δεν μπορω να το σηκωσω για να το παω για format.

οκ απλα εγω ειχα ακουσει για οκτωμβριο αλλα τλκ θα παω για τα 7αρια τα ultimate.

απλα αν γινεται να μου προτεινει καποιος ποιο να παρω (ακουσα οτι οι dsp εκδοσεις κληδωνουν με την μιτρικη και μαλλον χριστουγεννα θα παω για bulldozer και αυτα για κατεβαστηρι...)

ΥΓ μολις ειδα οτι υπαρχει και windows section, ας μετακινηθει εκει το θεμα.

Δημοσ.

ααα νομιζα οτι εισαι χωρις windows αδερφε γιαυτο...κοιτα...τα 8 συγκεκριμενα το retail για αγορα δηλαδη θα βγει 7 ιανουαριου το 2013!..οποτε βαζεις τα 7αρια χαλαρος χαλαρος...αλλα δεν θα σου προτινα τα ultimate ουτε τα professional...μπες να δεις τις διαφορες και θα καταλαβεις το γιατι...βαλε τα home premium και εισαι μια χαρα..τωρα x64 x32 αναλογως την ram που εχεις...οσον αφορα τις dsp εκδοσεις δεν εχω καποια εμπειρια σε αυτο το θεμα...

Δημοσ.

που μπορω να βρω την δοκιμαστικη εκδοση? λεω να κανω dual boot μιας και εχω 2 ssd και στον intel μου θα βαλω αυτην την εκδοση

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά γιατί να τον πας να σου κάνουν φόρμα¿ μόνος σου δεν μπορείς... έστω και από τον θείο! Που ακριβώς κόλας?

android.png

Δημοσ.

παιδια επειδη λεω να τα αγορασω γιατι ιδικα με το νεο κουτι ο υπολογιστης θα ειναι πραγματικα ασηκωτος και δεν θα μπορω να το πιγενω να βαζω του θειου,λεω να αγορασω.

Που το πηγαίνεις το κουτί ?

Και αν αγοράσεις οταν θα χρειαστεί φορματ τότε δεν θα το πας κάπου ?

*Πάντως τα windows 8 δεν έχουν βγει ακόμα, απο το 2012 και βλέπουμε, γιατι θέτεις τέτοια άκυρα προς το παρών ερωτήματα ?

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά γιατί να τον πας να σου κάνουν φόρμα¿ μόνος σου δεν μπορείς... έστω και από τον θείο! Που ακριβώς κόλας?

android.png

κολαω στο οτι οσα εχω δοκιμασει να κατευασω,δεν εκαναν.

@venumis

και επειδη το παω για φορματ δεν σημαινει οτι δεν ξερω να κανω μονος

@aris1986

εσυ πανε πες αλλους της μ******ς σου.off topic για spam

Δημοσ.

@venumis

κολαω στο οτι οσα εχω δοκιμασει να κατευασω,δεν εκαναν.

και επειδη το παω για φορματ δεν σημαινει οτι δεν ξερω να κανω μονος

Πρώτον δεν είμαι ο venumis αλλά ο stm00192 και δεύτερον δεν υπόνοησα ότι δεν ξέρεις που και να μην ήξερες δεν είναι κάτι κακό! Οπότε μην αρπαζεσαι τόσο εύκολα! Απλά το θεωρώ εντελώς χαζο να πας να ακουμπησεις 20 - 50 ευρώ στον οποιοδηποτε κλέφτη για να σου περασει τα windows. Λίγο πιο καλά να ψάξεις στο μαγαζί του θείου σου και αν διαβάσεις και μερικά σχόλια θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

android.png

Δημοσ.

οχι το τονομα venuis το εβαλα μια προταση πιο πανω :ρ

εδω ειναι η απαντηση σου "κολαω στο οτι οσα εχω δοκιμασει να κατευασω,δεν εκαναν."

απλα δεν ειχα ποτε μου αυθεντικα και θελω να δω ετσι και αλλιως θα πληρωσω πχ 200 ευρω για 3-5 χρονια αναλογως πως βγαινει,αλλα θα μπορω να κανω φορματ οποτε θελω(μην-3 μηνες-καθε 6 μηνες)

Δημοσ.

Ε, όχι και 200 ευρώ, τα windows 7 όταν είχαν πρωτοβγεί τα είχαν πολλά καταστήματα σε προσφορά 50-60 ευρώ την έκδοση Home Premium DSP. Υποθέτω πως για λόγους προώθησης θα γίνει το ίδιο και με τα windows 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...