3leven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εχω το Dell N5010 και τωρα τελευταια ο επεξεργαστης αρχιζει να πιανει τρελες θερμοκρασιες.. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε , επιασε για πρωτη φορα 83 C , εχοντας ανοιχτο ενα game στο background και One Piece να παιζει.. Φταιει η ζεστη , η θα πρεπει να το ψαξω το θεμα?? Το λαπτοπ ειναι 3ων μηνων , αποκλειται να μπουκωσε το fan..
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σε idle έχεις το Low που βλέπω; dellaki είναι τηλέφωνο στη dell και μη σκοτίζεσαι edit: Δε το έχεις σε κανένα κρεβάτι και σερφάρεις/παίζεις ε;
3leven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σε idle έχεις το Low που βλέπω; dellaki είναι τηλέφωνο στη dell και μη σκοτίζεσαι edit: Δε το έχεις σε κανένα κρεβάτι και σερφάρεις/παίζεις ε; Oχι to low αυτο ειναι σε busy.. Σε idle πιανω γυρω στο 50αρι.. 2-3 φορες εχει τυχει να το παρω στο κρεβατι..
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στο κρεβάτι ρε συ δεν αερίζεται... Σε τραπέζι πάνω πρέπει να είναι και γενικά σε σκληρή επιφάνεια...
3leven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στο κρεβάτι ρε συ δεν αερίζεται... Σε τραπέζι πάνω πρέπει να είναι και γενικά σε σκληρή επιφάνεια... Ε ναι αλλα δε νομιζω να ζεστενεται τοσο επειδη το πηρα 2-3 φορες στο κρεβατι.. Και αυτες πανω στα ποδια μου.. Αν ηταν ετσι θα τα ειχαμε καψει ολοι τα laptop
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σου λέω πως αεριζεται καλύτερα. Τελικά την ογδονταρα στο κρεβάτι τη χτύπησε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει, 80ρα για laptop με θερμοκρασια περιβαλλοντος ~30 δε το λες και επικινδυνο.
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει, 80ρα για laptop με θερμοκρασια περιβαλλοντος ~30 δε το λες και επικινδυνο. Παράλογο δεν το λες,αν δεις την φωτό έχει 90° μέγιστο όταν φτάνει 83-84 εεεεεε,λιγάκι επικίνδυνο θα το έλεγα εγώ.
3leven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σου λέω πως αεριζεται καλύτερα. Τελικά την ογδονταρα στο κρεβάτι τη χτύπησε; Οχι βρε σου λεω! Πανω στο γραφειο. Δηλαδη παιδια να μην αγχωνομαι??
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σε βλέπω ψηλά. Εχω λαπτοπ dell με i7 και δε μου έχει πιάσει 80άρες όσο και να το ζόρισα (για χρήση μιλάω και όχι κανένα burn test κλπ)... Και video ¨εχω μετατρέψει και κανένα παιχνίδι έχω παίξει και διάφορα πράγματα ταυτόχρονα έκανα. Αλλά 80 δεν πήγε... Βασικά πάνω από 70 δε το έχω δει ποτέ
3leven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σε βλέπω ψηλά. Εχω λαπτοπ dell με i7 και δε μου έχει πιάσει 80άρες όσο και να το ζόρισα (για χρήση μιλάω και όχι κανένα burn test κλπ)... Και video ¨εχω μετατρέψει και κανένα παιχνίδι έχω παίξει και διάφορα πράγματα ταυτόχρονα έκανα. Αλλά 80 δεν πήγε... Βασικά πάνω από 70 δε το έχω δει ποτέ Το μονο που με καθησυχαζει ειναι το γεγονος οτι πριν σφιξουν τοσο οι ζεστες και εμενα πηγαινε μεχρι 70-72 max.. Oποτε θελω να πιστευω πως ειναι θεμα θερμοκρασιας περιβαλλοντος..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως να καει ο επεξεργαστης δε παιζει, απλα αν αρχισουν τα shutdowns υπαρχει προβλημα. Παντως το δικο μου ειτε σε ξυλινο γραφειο ειτε στο κρεβατι το ιδιο ανεβαινουν οι θερμοκρασιες, μεχρι 78 εχω δει εν ωρα gaming... Αυτο που εχει θεμα ομως ειναι οι μνημες, με το που πιασουν 70 κλεινει. (Με gaming στο κρεβατι ευκολα, βουλωνουν οι γριλιες εξαερισμου τους )
3leven Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως να καει ο επεξεργαστης δε παιζει, απλα αν αρχισουν τα shutdowns υπαρχει προβλημα. Παντως το δικο μου ειτε σε ξυλινο γραφειο ειτε στο κρεβατι το ιδιο ανεβαινουν οι θερμοκρασιες, μεχρι 78 εχω δει εν ωρα gaming... Αυτο που εχει θεμα ομως ειναι οι μνημες, με το που πιασουν 70 κλεινει. (Με gaming στο κρεβατι ευκολα, βουλωνουν οι γριλιες εξαερισμου τους ) ΟΚ τοτε! Θενκς εβριουαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.