Προς το περιεχόμενο

Υψηλες θερμοκρασιες στο CPU..

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το Dell N5010 και τωρα τελευταια ο επεξεργαστης αρχιζει να πιανει τρελες θερμοκρασιες..

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε , επιασε για πρωτη φορα 83 C , εχοντας ανοιχτο ενα game στο background και One Piece να παιζει..

Φταιει η ζεστη , η θα πρεπει να το ψαξω το θεμα??

Το λαπτοπ ειναι 3ων μηνων , αποκλειται να μπουκωσε το fan..

post-204330-0-45018000-1316298566_thumb.png

Δημοσ.

Σε idle έχεις το Low που βλέπω; :blink:

dellaki είναι τηλέφωνο στη dell και μη σκοτίζεσαι ;)

edit: Δε το έχεις σε κανένα κρεβάτι και σερφάρεις/παίζεις ε;

Δημοσ.

Σε idle έχεις το Low που βλέπω; :blink:

dellaki είναι τηλέφωνο στη dell και μη σκοτίζεσαι ;)

edit: Δε το έχεις σε κανένα κρεβάτι και σερφάρεις/παίζεις ε;

Oχι to low αυτο ειναι σε busy.. Σε idle πιανω γυρω στο 50αρι..

2-3 φορες εχει τυχει να το παρω στο κρεβατι..

Δημοσ.

Στο κρεβάτι ρε συ δεν αερίζεται... Σε τραπέζι πάνω πρέπει να είναι και γενικά σε σκληρή επιφάνεια...

Ε ναι αλλα δε νομιζω να ζεστενεται τοσο επειδη το πηρα 2-3 φορες στο κρεβατι.. Και αυτες πανω στα ποδια μου.. Αν ηταν ετσι θα τα ειχαμε καψει ολοι τα laptop :P

Δημοσ.

Ενταξει, 80ρα για laptop με θερμοκρασια περιβαλλοντος ~30 δε το λες και επικινδυνο.

Παράλογο δεν το λες,αν δεις την φωτό έχει 90° μέγιστο όταν φτάνει 83-84 εεεεεε,λιγάκι επικίνδυνο θα το έλεγα εγώ.

Δημοσ.

Σου λέω πως αεριζεται καλύτερα. Τελικά την ογδονταρα στο κρεβάτι τη χτύπησε;

Οχι βρε σου λεω! :P

Πανω στο γραφειο.

Δηλαδη παιδια να μην αγχωνομαι??

Δημοσ.

Εγώ σε βλέπω ψηλά.

Εχω λαπτοπ dell με i7 και δε μου έχει πιάσει 80άρες όσο και να το ζόρισα (για χρήση μιλάω και όχι κανένα burn test κλπ)...

Και video ¨εχω μετατρέψει και κανένα παιχνίδι έχω παίξει και διάφορα πράγματα ταυτόχρονα έκανα. Αλλά 80 δεν πήγε... Βασικά πάνω από 70 δε το έχω δει ποτέ

Δημοσ.

Εγώ σε βλέπω ψηλά.

Εχω λαπτοπ dell με i7 και δε μου έχει πιάσει 80άρες όσο και να το ζόρισα (για χρήση μιλάω και όχι κανένα burn test κλπ)...

Και video ¨εχω μετατρέψει και κανένα παιχνίδι έχω παίξει και διάφορα πράγματα ταυτόχρονα έκανα. Αλλά 80 δεν πήγε... Βασικά πάνω από 70 δε το έχω δει ποτέ

Το μονο που με καθησυχαζει ειναι το γεγονος οτι πριν σφιξουν τοσο οι ζεστες και εμενα πηγαινε μεχρι 70-72 max..

Oποτε θελω να πιστευω πως ειναι θεμα θερμοκρασιας περιβαλλοντος..

• Moderators
Δημοσ.

Παντως να καει ο επεξεργαστης δε παιζει, απλα αν αρχισουν τα shutdowns υπαρχει προβλημα.

Παντως το δικο μου ειτε σε ξυλινο γραφειο ειτε στο κρεβατι το ιδιο ανεβαινουν οι θερμοκρασιες, μεχρι 78 εχω δει εν ωρα gaming...

Αυτο που εχει θεμα ομως ειναι οι μνημες, με το που πιασουν 70 κλεινει. (Με gaming στο κρεβατι ευκολα, βουλωνουν οι γριλιες εξαερισμου τους :P)

Δημοσ.

Παντως να καει ο επεξεργαστης δε παιζει, απλα αν αρχισουν τα shutdowns υπαρχει προβλημα.

Παντως το δικο μου ειτε σε ξυλινο γραφειο ειτε στο κρεβατι το ιδιο ανεβαινουν οι θερμοκρασιες, μεχρι 78 εχω δει εν ωρα gaming...

Αυτο που εχει θεμα ομως ειναι οι μνημες, με το που πιασουν 70 κλεινει. (Με gaming στο κρεβατι ευκολα, βουλωνουν οι γριλιες εξαερισμου τους :P)

ΟΚ τοτε! Θενκς εβριουαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...