pitsirikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε και σε μένα ήρθε ακριβώς έτσι όπως το δικό σου, με λιγότερες μπαταρίες και οι 3 που είχε ήταν χαλασμένες!! Πήρα και 2 φιλαράκια που έτυχε να το πάρουν και είχαν το ίδιο πρόβλημα... Το πήγα πίσω εννοείτε στο κατάστημα και μου είπε το παλικάρι εκεί ότι και άλλοι του το γύρισαν με τα ...ίδια συμπτώματα!! Με λίγα λόγια , μάπα η προσφορά!! Κρίμα και φαινόταν καλό το τηλεφωνάκι!! Βασικά ο ΟΤΕ πιστεύω ότι έκανε την μ@λακία, αλλά και το e-Shop εδώ που τα λέμε ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχει αυτά που της δίνουν! Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο οπότε θα μπορούσαν τουλάχιστον να έκαναν έλεγχο ότι είχε μέσα όλα τα παρελκόμενα!!(Οι επιπλέον μπαταρίες δεν ήταν προσφορά του e-Shop, αλλά μέρος του πακέτου μιας και λέει καθαρά και στο κουτί και στις οδηγίες μέσα ότι έχει 6 μπαταρίες!!) Πιστεύω ότι θα τα επιστρέψουν στο ΟΤΕ και θα την ακυρώσουν τελείως την παραγγελία .., σιγά μην κάτσει ο (Π)ΟΤΕ να χρεωθεί καινούργιες μπαταρίες και επιπλέον έξοδα αποστολής!! Μα τι να πεις τώρα?? Όχι τίποτα άλλο, το πήρα για γνωστό και θα το φορτωθώ εγώ τα 20 ευρώ... Άλλη μια φορά πιστωτικό στο eshop για δικιά τους μλκια...έλεος πια.
ipal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι να πεις τώρα?? Όχι τίποτα άλλο, το πήρα για γνωστό και θα το φορτωθώ εγώ τα 20 ευρώ... Άλλη μια φορά πιστωτικό στο eshop για δικιά τους μλκια...έλεος πια. τι μπαταριες ειναι? ΑΑΑ? αν ναι & δε το 8ελει καποιος το παιρνω εγω αν ειστε Αθηνα. σα συσκευη λεει τπτ Η ειναι κινεζια ?
pitsirikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ΑΑΑ φοράει και μάλιστα ειναι της ιντρακομ και ποιοτικοτατο!! Τα αξιζει τα λεφτά του. Αυτο που πειράζει τους περισοτερους ειναι η κοροϊδία... Με 20 ευρω το βρίσκαμε και εκτός προσφοράς με ελάττωμα. Γιατί ελάττωμα θεωρείται αν θες αλλα 10 ευρω για 6 επαναφορτιζομενες...
Johny_Tech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε και σε μένα ήρθε ακριβώς έτσι όπως το δικό σου, με λιγότερες μπαταρίες και οι 3 που είχε ήταν χαλασμένες!! Πήρα και 2 φιλαράκια που έτυχε να το πάρουν και είχαν το ίδιο πρόβλημα... Το πήγα πίσω εννοείτε στο κατάστημα και μου είπε το παλικάρι εκεί ότι και άλλοι του το γύρισαν με τα ...ίδια συμπτώματα!! Με λίγα λόγια , μάπα η προσφορά!! Κρίμα και φαινόταν καλό το τηλεφωνάκι!! Βασικά ο ΟΤΕ πιστεύω ότι έκανε την μ@λακία, αλλά και το e-Shop εδώ που τα λέμε ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχει αυτά που της δίνουν! Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο οπότε θα μπορούσαν τουλάχιστον να έκαναν έλεγχο ότι είχε μέσα όλα τα παρελκόμενα!!(Οι επιπλέον μπαταρίες δεν ήταν προσφορά του e-Shop, αλλά μέρος του πακέτου μιας και λέει καθαρά και στο κουτί και στις οδηγίες μέσα ότι έχει 6 μπαταρίες!!) Πιστεύω ότι θα τα επιστρέψουν στο ΟΤΕ και θα την ακυρώσουν τελείως την παραγγελία .., σιγά μην κάτσει ο (Π)ΟΤΕ να χρεωθεί καινούργιες μπαταρίες και επιπλέον έξοδα αποστολής!! Την παλεύει το e-shop? Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο? Δε χάνει ευκαιρία πάντως να επιβεβαιώνει όλους όσους κράζουν το e-shop!
pitsirikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά πήρε κανεις το τηλεφωνο όπως έπρεπε, εμένα μου πιστώσανε 20 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.