efo355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια είμαι ο μόνος που δεν μπορει να μπει στη σελίδα του e-shop ; Απο χτες το βράδυ προσπαθω
kyriosotinanai Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικά δεν θα διάλεγα tablet με resistive οθόνη και τόσο χαμηλή ανάλυση. 800x600 τουλάχιστον πρέπει να έχει. 800x480 έχουν όλα τα "φτηνιάρικα" 7" tablets... Δεν είναι τόσο κακό. Η resistive οθόνη πάντως είναι κακό, έχεις δίκιο.
antgen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στη τελική όμως με λίγα παραπάνω χρήματα άγοράζεις αυτό: http://www.merimobiles.com/opad_renesas_Cortex_A9_1GHz_Dual_core_1080p_p/meri0628.htm ή αυτό http://www.merimobiles.com/Herotab_MID815_Android_2_2_Metal_Android_2_3_p/meri0621.htm ή ένα απ' αυτά http://www.merimobiles.com/Table_PC_s/331.htm?searching=Y&sort=3&cat=331&show=9&page=1&brand=Witstech (όλα σχεδόν με capacitive οθόνη) που είναι για πολλούς ότι καλύτερο έχει βγεί μέχρι τώρα στις 7-8 ίντζες... Αν παραγγείλετε απο εκει να του τονισετε να το στειλει ΜΟΝΟ με CHINA POST(απλο ταχυδρομειο με αριθμο αποστολης) γιατι σε μενα ενώ ειχα βαλει free shipping το εστειλε EXPRESS UPS ????(μαλλον επειδη αργησε να το ταχυδρομησει(5 μερες). Το καλο ηταν οτι ηρθε σε 3 μερες(απο τοτε που το ταχυδρομησε,οχι που πληρωσα) αλλα το κακο οτι εκατσε στο τελώνιο και ζηταγανε 70 ευρω (το ταμπλετ εκανε 50). Φυσικα δεν παρελαβα, και μετα απο συνεννόηση το στειλανε πισω. Στο μεταξυ παραγγειλα δευτερο με china post και οταν και αν παραλαβει το πρωτο θα μου κανει επιστροφη χρηματων. Πάντως στα μαιλ μου απαντουσε παντα.
Galis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια τα ηχειακια καλα ειναι? Ξερω οτι ειχαν βγει και στα 19 ευρω παλιοτερα... Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
zacharis1955 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια είμαι ο μόνος που δεν μπορει να μπει στη σελίδα του e-shop ; Απο χτες το βράδυ προσπαθω Οχι δεν είσαι ο μόνος, και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα διακεκομμένα από χθές...Πήρα μάλιστα τηλέφωνο και το e-shop και την On Telecoms της οποίας οι απαντήσεις περιστρεφόταν αποκλειστικά και μόνο γύρω απο το τι...βύσμα έχει η πρίζα του τηλεφώνου μου οπότε ακόμα δεν βρέθηκε άκρη...Αύριο θα δούμε...Με λίγο...μπινελίκομα στους κανονικούς τεχνικούς της Οn Telecoms -και όχι στα άσχετα κοριτσάκια που απαντούν το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο- θα βρεθεί -όπως πάντα- η λύση... Αν παραγγείλετε απο εκει να του τονισετε να το στειλει ΜΟΝΟ με CHINA POST(απλο ταχυδρομειο με αριθμο αποστολης) γιατι σε μενα ενώ ειχα βαλει free shipping το εστειλε EXPRESS UPS ????(μαλλον επειδη αργησε να το ταχυδρομησει(5 μερες). Το καλο ηταν οτι ηρθε σε 3 μερες(απο τοτε που το ταχυδρομησε,οχι που πληρωσα) αλλα το κακο οτι εκατσε στο τελώνιο και ζηταγανε 70 ευρω (το ταμπλετ εκανε 50). Φυσικα δεν παρελαβα, και μετα απο συνεννόηση το στειλανε πισω. Στο μεταξυ παραγγειλα δευτερο με china post και οταν και αν παραλαβει το πρωτο θα μου κανει επιστροφη χρηματων. Πάντως στα μαιλ μου απαντουσε παντα. Το merimobiles τα στέλνει πάντα μέσω Αγγλίας (έξυπνο ε?) οπότε δεν υπάρχει θέμα Τελωνείου... Από τα άλλα κινέζικα μαγαζιά ζητάς αποστολή ΜΟΝΟ μέσω China ή Hong Kong ή Singapore Post ή αν το πακέτο είναι σχετικά μικρό με EMS... Από Αμερική ΜΟΝΟ USPS... ΜΑΚΡΥΑ απο UPS, Fedex κλπ (99.99% Τελωνείο)...
antgen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο που ειπα δεν ειναι θεωρητικό.Ακομα στην διαδικασια που ανεφερα ειμαστε. Δεν ξερω αν ετυχε σε εμενα μονο γιατι ειναι η πρωτη μου αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Απο ebay και αλλα κινεζικα μαγαζια εχω ψωνισει παρα πολλες φορες χωρις να εχω προβλημα τελωνιου γιατι παντα διαλεγω απλη αποστολη και ποτε κουριερ τυπου fedex,ups κτλ.(μονο δυο φορες με EMS, και παλι δεν ειχα προβλημα μαλλον λογου οτι στην Ελλαδα η αποστολη γινεται με το κουριερ των ελτα(πορτα-πορτα)
Kill_bill2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σκέφτομαι για την 7" LCD οθόνη για το αμάξι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.170066&sid=1. Ήθελα να πάρω φορητο DVD player για να βλέπει το παιδι στο κάθισμα Τα παιδιά μάλλον βλέπουν DVD αυτά που θέλουν παρα να βλέπουν TV. Πάντως καλή η ιδέα σου. Πως θα το στηρίξεις;
MakisCE Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 η δικιά μου λύση είναι ένα android tablet (έχω ένα 10" gTablet κι ένα 7" Nook color) που στα ταξίδια φορτώνεις μερικά βίντεο AVI για τα παιδιά, συν τα games που μπορεί να έχουν.. + έχεις το tablet για σένα άλλη κατηγορία κόστους βέβαια, αλλά είναι πολλαπλών χρήσεων συσκευές.
efo355 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν είσαι ο μόνος, και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα διακεκομμένα από χθές...Πήρα μάλιστα τηλέφωνο και το e-shop και την On Telecoms της οποίας οι απαντήσεις περιστρεφόταν αποκλειστικά και μόνο γύρω απο το τι...βύσμα έχει η πρίζα του τηλεφώνου μου οπότε ακόμα δεν βρέθηκε άκρη...Αύριο θα δούμε...Με λίγο...μπινελίκομα στους κανονικούς τεχνικούς της Οn Telecoms -και όχι στα άσχετα κοριτσάκια που απαντούν το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο- θα βρεθεί -όπως πάντα- η λύση... Σιγουρα ειναι θέμα της on γιατί απο κινητό ( cosmote) μπαίνω κανονικα. Εν τω μεταξυ είναι το μόνο site που δεν μπορω να μπω Περιεργα πραγματα...
dragontolis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τα παιδιά μάλλον βλέπουν DVD αυτά που θέλουν παρα να βλέπουν TV. Πάντως καλή η ιδέα σου. Πως θα το στηρίξεις; . Έλεγα να χρησιμοποιω το φλασακι φορτομενο με αρχεια αvi .τώρα για στήριξη πίσω Απο το προσκέφαλο ,όλο και κάποια πατέντα θα βρεθεί. Αυτό που με χαλάει και μάλλον θα πάω σε dvdplayer φορητο,ειναι ότι πρέπει να ειναι συνδεδεμένη με καλώδιο στον αναπτηρα
Kill_bill2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Παράγγειλα τα υχιάκια Genius 14Watt. Μόλις τα πάρω θα σας πω. Τα πήρε κανείς;
k_dinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 To ασυρματο OTE SMART DECT πως το βλεπετε? Μου φαινεται οτι τα εχει ολα..
pitsirikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρε κανείς το ασύρματο του οτε? Εγώ πήρα ένα, κι εκτός οτι δεν είχε 6 μπαταρίες όπως έλεγε (3+3 εφεδρικές), είχε μόνο τις 3. Μετα από 24 ώρες φόρτιση, βγάζοντας από την βάση,αστραπιαία η στάθμη της μπαταρίας έπεφτε από τέρμα στα 3/4... Το τηλέφωνο το έδωσα ήδη για σέρβις και φοβάμαι το ενδεχόμενο να είχε ανοιχθεί...
hasiotis_john Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρε κανείς το ασύρματο του οτε? Εγώ πήρα ένα, κι εκτός οτι δεν είχε 6 μπαταρίες όπως έλεγε (3+3 εφεδρικές), είχε μόνο τις 3. Μετα από 24 ώρες φόρτιση, βγάζοντας από την βάση,αστραπιαία η στάθμη της μπαταρίας έπεφτε από τέρμα στα 3/4... Το τηλέφωνο το έδωσα ήδη για σέρβις και φοβάμαι το ενδεχόμενο να είχε ανοιχθεί... Φίλε και σε μένα ήρθε ακριβώς έτσι όπως το δικό σου, με λιγότερες μπαταρίες και οι 3 που είχε ήταν χαλασμένες!! Πήρα και 2 φιλαράκια που έτυχε να το πάρουν και είχαν το ίδιο πρόβλημα... Το πήγα πίσω εννοείτε στο κατάστημα και μου είπε το παλικάρι εκεί ότι και άλλοι του το γύρισαν με τα ...ίδια συμπτώματα!! Με λίγα λόγια , μάπα η προσφορά!! Κρίμα και φαινόταν καλό το τηλεφωνάκι!! Βασικά ο ΟΤΕ πιστεύω ότι έκανε την μ@λακία, αλλά και το e-Shop εδώ που τα λέμε ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχει αυτά που της δίνουν! Το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο οπότε θα μπορούσαν τουλάχιστον να έκαναν έλεγχο ότι είχε μέσα όλα τα παρελκόμενα!!(Οι επιπλέον μπαταρίες δεν ήταν προσφορά του e-Shop, αλλά μέρος του πακέτου μιας και λέει καθαρά και στο κουτί και στις οδηγίες μέσα ότι έχει 6 μπαταρίες!!) Πιστεύω ότι θα τα επιστρέψουν στο ΟΤΕ και θα την ακυρώσουν τελείως την παραγγελία .., σιγά μην κάτσει ο (Π)ΟΤΕ να χρεωθεί καινούργιες μπαταρίες και επιπλέον έξοδα αποστολής!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.